@vanvulpen
2020
8 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Stadscamping. De eigenlijke beheerder was niet aanwezig .100Dkk betaald voor 1 nacht met elektra. De prijs was volgens een oude man die geen woord over de grens speekt 70 Dkk. En 25 voor elektriciteit. mooi plaatsje wat prima op de fiets te verkennen is.
Mooie camping tussen de bomen. Aardige gastheer. Mooi en schoon sanitair. Prijs inclusief elektriciteit 250SEK. In tegenstelling wat op de app staat geen Wifi!
Goede camping. Zeer behulpzame Nederlandse eigenaars. Goede Wifi, douches 4 min 5 SEK. Eigenaar houdt het goed in de gaten en treedt pp bij geluidsoverlast.
Prima camping. Komen hier nu voor derde keer. Prijs is wel omhoog gegaan maar om te douchen geen extra kosten. Met de camping key 50 SEK korting. Dus 325-50SEK incl elektra
Zijn hier 2 nachten geweest . Vriendelijk ontvangen door de eigenaars. Schoon sanitair and heerlijk warme douches. Geen CEE stekker. Prijs incl stroom 295SEK. Eigenaar heeft ons prima geholpen met een loskomende luifel. We kunnen nu met een gerust hart verder met onze vakantie.
Toiletten zijn schoon. Beheerder is alleen van 18.00 tot 19.00 aanwezig. Prijs 200SEK.
Nette camping met voldoende plaatsen. Douchen met munt. Deze was ruim en warm water was instelbaar.
De camping staat als open genoteerd. Er is geen eigenaar. Een stel klusjes mannen bepalen dat de prijs 250SEK moet zijn .Ik wijs op de app dat 125 de prijs is . Daar moeten we het dan maar over eens worden. Ik vermoed dat het niet bij de eigenaar zal komen.