@vdAar
Stroom is defect, dus je mag gratis staan. Afgescheiden gedeelte voor campers. Alsnog temidden van veel vrachtwagens. Naast benzinepomp, restaurant en Burgerking. We waren de enige en wij voelden ons niet op ons gemak en zijn doorgereden naar een camping 6min verderop. Gelukkig nog genoeg plek.
Sitecode: 19306
prima doorreis camping. Vriendelijke eigenaar, restaurant op cafetaria niveau, prima voor een drankje. Sanitair gedateerd maar proper. Ruime plaatsen.
Wat een fijne plek. op doorreis naar de Italiaanse meren echt een aanrader! Besloten om nog een nachtje te blijven. ontvangst zeer vriendelijk. Spreken goed Engels. Veel camperplaatsen in de buurt waren vol. Deze had nog genoeg plek. Als de camping vol is kun je met Stroom op de parkeerplaats staan. Welke ook op de camping is met uitzicht op het meer. Sanitair is nieuw, schoon en ruim. Soms hoor je de snelweg maar stoort niet.
Fijne locatie. Omheinde parkeerplaats met toegangspoort. Rustig en schoon. Ezeltjes lopen los. Bij de betaalzuil te kiezen voor Nederlands. Gaat makkelijk door het menu heen. Plaatsen gaan op nummer, zelf kiezen. Let op; eerst afrekenen voor de overnachting. Dan kiezen voor extra faciliteiten zoals water en stroom. Middeleeuws dorpje op loopafstand geheel in tact. Soort openluchtmuseum! Fantastisch mooi. Veel restaurants. Minpunt: geen toilet
Rustige omgeving, gastvrij ontvangst, schoon sanitair, lieve honden die niet blaffen. Onze stroomkabel was te kort. De eigenaar was heel behulpzaam met een verlengsnoer. Je staat letterlijk naast de mesthoop. De stank en vliegen vielen erg mee waardchijnlijk omdat het niet zo warm was en regenachtig. Voor een tussenstop je hele fijne plek. 7km vanaf de snelweg.