@vdwrent

Zeer verzorgde camping, vriendelijk onthaal. wij stonden hier begin mei voor 4 nachten. Een aanrader .
Rustige camping op onze terugreis, we verbleven hier 2 nachten. Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. Proper sanitair en verzorgd zwembad. Restaurant is ook een aanrader en betaalbare prijzen. Mooie uitvalsbasis om Nice, St-Paul de Vince en dergelijke te bezoeken. Willen hier nog zeker graag terugkomen.
Correcte camping met schaduwrijke plaatsen, rustig en niet veer van Bonifacio, makkelijk te doen met de fiets , 10 min rijden , terug wel wat omhoog, goed voor de conditie.Sanitair zeer netjes en iedere dag mooi gepoetst. Bonifacio is zeker de moeite waard om te bezoeken, hebben ook de wandeling gedaan langs de kliffen, zeer mooi. Broodjes service aan restaurant camping en je kan er s,avonds ook lekker eten of een pizza bestellen.
Mooie camping met schaduwrijke plaatsen, niet ver van strand. Sanitair niet netjes maar toch 1 sanitairblok gevonden met warm water. Goed restaurant op de camping en prijs valt zeer goed mee.
super leuke camping back to basics, goed gelegen en rustig,we mochten zelfs barbecueën, zeer vriendelijke gastheer.
Prima camping en prijs is idd 280 kronen. Vriendelijke uitbater die momenteel nog bijkomende elektriciteitspalen aan het plaatsen is: extra staanplaatsen voor campers.