@vdzwet
- 2022
- Dethleffs Globebus T 6
- 2021
bij aankomst vriendelijk ontvangen. wc en douche is hartstikke mooi. mooie plekken en heerlijk rustig.
prima hond vriendelijke camping. maar de prijs € 123 (juli) voor 2 nachten is wel een beetje HOOG
prima camping allen niks te doen. echt iets voor rustzoekers. Camping baas is "OLD SKOOL" en veel handmatig en veel regels.
mooie omgeving. maar teleurgesteld in de camping. slechte en verouderde sanitair unit. Modder poel en plassen. konden zelf niet weg komen van de plaats en moesten door een traktor worden gesleept. Heerlijk gegeten in het mooie restaurant. Helaas was de bediening met met kort personeel en liepen de meisjes zich het vuur uit hun schoenen. Wel heerlijk gegeten.
gisteren aan gekomen een rustige boerencamping mooi fiets route 's met pontje over geweest wat een mooie omgeving en dat nog geen uurtje rijden
hangt bij de ingang een balk van 1.90. onduidelijk hoe je er op komt. Beetje vreemd allemaal.
aangekomen midden op de dag. zelf een plekje gezocht en om 17.00 eengegeven bij de receptie. prima kleine camping Meg vaste en losse plekken
prima camping aan rand van dorp. schone sanitair. Engels sprekend. mooie plaatsen en goed onderhouden.
prima camping op berg. Vlak bij is een dieren tuin ik bos/park. restaurant is goed en vriendelijke mensen. gratis openbaar vervoer en met trein naar Luxemburg (prima te doen).