@vectisroamers
Sitecode: 19027
De site ziet er bij binnenkomst in eerste instantie erg indrukwekkend uit totdat je de faciliteiten gebruikt die er goed uitzien, maar sommige douches hebben geen koppen en haken, de waterdruk is erg laag, alleen koud water in de gootstenen. De site is slordig. 125 MAD per nacht en 150 MAD voor een taxi naar de stad.
Sitecode: 19029
Veilige site met de bewaker en politie zeer waakzaam. Een beetje lawaai 's nachts. Goede locatie om de oude stad te bezoeken, maar het is momenteel een enorme bouwplaats waar niet veel te zien is. Laat je niet oplichten door de ritjes met paard en wagen, want deze zijn nutteloos
Sitecode: 19003
Zeer gastvrij personeel, plaatsen tussen kersenbomen, schone faciliteiten
Zeer rustige nacht, slechte toiletten, restaurant gesloten tijdens Ramadan. 50 MAD
Sitecode: 19509
Goede schone, goed onderhouden camping met schone toiletten en douches, vriendelijk personeel. zou het 4 sterren geven, maar in de steek gelaten door koud water in de douches
Goede locatie voor een korte wandeling naar de stad. Goede schone toiletten, geen douche
Sitecode: 19500
mooie uitzichten. zeer schone toiletten en douches. Vriendelijk en goed om te ontspannen.
Goede camping, voor een verblijf opmerkelijk schone toiletten en douches. Goed gepositioneerd voor een bezoek aan de stad
Sitecode: 19902
Goede locatie met een fantastisch uitzicht. Zorg ervoor dat je het juiste geld hebt, want de receptie zei dat ik later wisselgeld zal geven, het kostte drie pogingen om het eindelijk te krijgen. Extra betaald voor douches en als je vroeg in de ochtend wilt vertrekken, is het moeilijk om de bewaker te vinden om ze te ontgrendelen.
Sitecode: 19996
mooie camping met zeer goede schone toiletten en douches. Ruime plaatsen binnen een ommuurd terrein.
Grote, schone, nette camping met grote plaatsen verdeeld over 3 niveaus. Schone toiletten en douches met voldoende warm water. 30 minuten lopen naar Sidi Ifni
Sitecode: 19777
Nette camping met kleine afgesloten plaatsen met directe toegang tot het strand. Zeer schone toiletten en douches. Goede selectie eetgelegenheden buiten de camping, hoewel aan een smerige weg. Duur voor Marokko 170 MAD
Sitecode: 20812
mooie camping tussen de bomen. Voldoende schone toiletten en douches. 1/2 uur van Essaouira met bus 7MAD.
Behulpzaam personeel dat erin slaagde ons in te passen. Zeer netjes terrein met verre uitzichten op de zee. Schone faciliteiten, hoewel oud.
Nette schone faciliteiten met warme douches, hoewel gedateerd. Zeer vriendelijk behulpzaam personeel. Locatie dicht bij supermarkt en cafés en restaurants. Kippen, pauwen en parelhoenders zwerven over het terrein, maar verstoren een goede nachtrust niet. 105 MAD met elektriciteit
Goede nette camping die goed is ingedeeld, schone toiletten en douches. Enige nadeel is dat de afwasbakken alleen koud water hebben. Speciale camperschoonmaakplaats.
Aangekomen op locatie en het heeft zijn naam veranderd bij de ingang van Camping Aljalia en Camping Espace Ecologique hostal. Goede locatie en elektriciteit. Zeer slechte sanitaire voorzieningen, 1 herendouche werkt met warm water maar slechts een straaltje. Damesdouche voldoende water maar koud. Op de zondag dat wij er waren werd er tussen de campers een petanquetoernooi gespeeld bestaande uit ongeveer 100 spelers wat onaanvaardbaar is vanwege tot mogelijke schade