@velddi
- Volkswagen
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Ideale tussenstop op bijzondere plek net binnen de oude stadsmuur van Langres. Prettig chaotisch, je moet op tijd komen of reserveren. Sanitair verdient geen schoonheidsprijs, voldoende heet water maar er hangt altijd een putlucht
Heel fijn 5 dagen gestaan, prachtige plek, maar de toiletten, de doucheruimte en wastafels heb ik niet 1 x schoongemaakt zien worden, ook pedaalemmers van toiletpapier niet dagelijks geleegd, wat bij 30 graden toch echt nodig is.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Als je Porto wilt bezoeken heb je weinig keus. Qua locatie zit he hier goed, maar het sanitair was bedroevend. Douchte 3x in dezelfde douche, de haren en het vuil van de 1e dag lagen er nog steeds op de 3e, ondanks dat de cleaning lady net was langs geweest. Zij dweilde alleen de ruimte voor de wastafels, verder...brrrrr. Verder: 2 amp stroom is echt niet genoeg, je kunt je fiets accu er niet mee opladen. Moderniseren dit terrein!
Ik kan geen reden bedenken om hier te willen staan. Terrein en sanitair absoluut verouderd en niet goed onderhouden. Water is warm, dat is waar. Ondanks mooi weer zwembad niet open. Afstand naar de stad is een uur met de bus, je kunt beter op een Orbitur camping gaan staan in Cascais of Costa do Caparica. Nu al voor de 2e avond heel veel decibellen van het nabije partycentrum, vooral links van de ingang. Personeel kan niets doen. Wegwezen!
Wát een fijne plek, alles toont de toewijding en aandacht voor details van de eigenaren. De WIFI deed het niet altijd goed.
Fijne camping, super aardige medewerkers, fantastisch sanitair met overal warm water, vlakke plaatsen
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Aanrader! Prima plek, alle voorzieningen werken perfect en zijn schoon, en bij de prijs inbegrepen. Fietsen, en/of bussen en treinen naar Pisa en Lucca heel goed te doen. Geven goeie informatie over de verbindingen. Fietsverhuur doen ze echter al jaren niet meer.
2 sterren voor locatie, verder mag je dit geen camping noemen. Zo gauw campers vertrekken, dit begint om 7.00 en gaat door tot 0.00u., worden de vrijgekomen plaatsen aan betalende personenauto's toegewezen, zo wordt er de hele dag heen en weer gereden en gewisseld, want als er weer campers arriveren moeten de personenauto's weg. Zelfs werd er een auto zo geplaatst dat ik niet meer weg kon. Er staat Camping én Parking op het bord bij de weg.