@veldjesontour
- 2020
Sinds 2024 zijn Steven en Saskia de nieuwe eigenaren van dit prachtige terrein. Zij werken keihard om zowel het terrein als ook de faciliteiten te vernieuwen of te verbeteren. Hier wordt gastvrijheid in hoofdletters geschreven. Mooie plekken, prima voorzieningen, gezellig terras, zwembad en een gezellige beestenboel. Omgeving is prachtig kortom een echte aanrader! Wij zijn in het voorseizoen geweest maar hartje zomer is dit een kinderparadijs.
Deze camperplek verdiend 5 sterren! Gebeld en was vol (heeft maar 3 plekken) maar omdat onze camper 6.25 is mochten wij in de tuin staan! Alles aanwezig van stroom, toilet, douche tot een kleine bierbar. Alles basic maar schoon. Ontvangst super hartelijk en na een kort praatje een uitgebreide rondleiding over het terrein gehad. Deze camperplaats is nieuw, volop in ontwikkeling en ligt op één van Duitsland mooiste plekken.
Prima plek om tot rust te komen in een heel klein dorpje direct aan de rivier de Marne. bij regen, wat wij helaas hadden, is het terrein een uitdaging. Er zijn geen camperplekken dus iedereen moet op het veld staan. Wij konden nog wegkomen maar ons Franse buurman moest met behulp van de overige gasten eruit geduwd worden. Sanitair is verouderd maar schoon, gratis gebruik van koelkast en wasmachine.
Sitecode: 19766
Leuke camping met mooi plekken, veelal voorzien van kunststof roosters in het gras om de camper op te zetten. Mooi sanitair, schoon en voldoende. Veel passanten dus ‘s morgens leeg en ‘s avonds weer vol maar deze camping is ook heel erg geschikt voor een langer verblijf. Zeker met het gratis openbaar vervoer kun je overal naar toe. Na vier nachten toch nog twee nachten bijgeboekt. Tip: Pizza’s van O Sole (op loopafstand) zijn geweldig!
Wij hebben hier vier dagen met heel veel plezier gestaan. Sinds 6 weken nieuwe uitbaters, super aardig en behulpzaam, die er alles aan willen doen om er een nog betere camping van te maken. Sanitair is meer dan ruim voldoende, mooi en schoon. Plekken zijn ruim alleen het aantal camperplekken is beperkt dus bij regen een uitdaging. Wij mochten op het asfalt staan zonder iemand tot overlast te zijn wat gewoon een prima oplossing was.
Prima camping met zeer hartelijke eigenaresse. Schoon en net sanitair en prima plekken op een mooi grasveld. Omgeving is heuvelachtig maar prima voor mooie fiets- en wandeltochten. wij hebben hier drie dagen genoten en komen zeker terug!
Rust, ruimte, schoon en een prachtige omgeving. Het terrein is vlak met ruime plaatsen, allen met stroom, mooi grasveld en goede WiFi. Toegangsweg is smal en bij een tegenligger zal er één achteruit moeten. Super vriendelijk ontvangst door Cock. Mooie fiets- en wandelroutes en plaatsen als Leerdam en Gorinchem op fietsafstand.