@venture
Een van de mooiste camperplaatsen en de beelden van houtsnijwerk in het parkje zijn prachtig. Het plaatsje is op loopafstand. camperplaats is rustig en heel verzorgd. complimenten gemeenten.
Wij stonden aan de overkant, geen spijt prachtig plekje. voor €10,00 maar je kan ook gebruikt maken van de faciliteiten van de camping dan kost het € 11,00 meer. prima douches groot en schoon. Alleraardigste mensen, spreken Nederlands.
jammer niet gelukt om een plaatsje te krijgen. wij waren er om 13.00 uur. Keurig wachten als eerste op de parkeerplek en tot onze verbazing reden er 2 auto’s een caravan en nog een camper op het kampeerterrein, dus voor ons geen plaats. Hoort dat.
jammer verouderd, zonde aan het water oude betonnen tafels je kan er niet in het gras zitten of liggen. Saaie camping, voor een paar dagen prima.
Prima Camping op loopafstand van de zee, restaurantjes en met de fiets stokbrood en winkeltjes. douche lekker warm netjes.
mooie camperplek, goede fietsroute bij het water zitten is gezellig. Alleen geen water voor het toilet schoon te maken min puntje
2 jaar geleden geweest prachtige camping mooi uitzicht Bram vriendelijk, restaurant gezellig. Wij hebben genoten
prachtige camping, douche, toilet, elektra. rustig en vriendelijk ontvangst op loopafstand van supermarkt. met de bus voor € 1,00 naar Dax. aardig stadje. € 15,00 Prima. 3 dagen gestaan!
wij reden er zo naar toe met de Tom Tom. super mooie plek, bij Klooster. mooi uitzicht! € 6,00 per nacht. wasbakje om evt. wat om te spoelen. Rustig en aan te bevelen.
langs drukke weg, mooie douches. zoeken is niet goed aangegeven. € 27,50 2 nacht te duur!
mooie camping, jammer van de hele dag regen. wasgelegenheid goed. restaurant was er niet, hadden we wel op gerekend. De prijs € 21,00 klopt niet € 24,00 en € 2,00 tax??, totaal€ 26,00 te veel.
Vriendelijke ontvangst, stroom, warme douche en toiletten bij het zwembad. ziet er netjes uit, grote plekken. Op fiets/loopafstand van het dorp, waar je verse vis kan kopen en broodjes. restaurants en winkeltjes. Prima. Het strand is rustig heerlijk! Een aanrader. wij betaalde €30,00 2 nachtjes.
Een heerlijke Camperplek, geen douche maar de slang werkt ook, strand op loopafstand en restaurants ook. Broodjes en supermarkt in het dorp, zwembad was niet open in mei/ juni. fietsen naar het andere dorp gaat prima. Aller aardigste campereigenaar. Top Schitterend!
Echt een aanrader deze mooie camperplaats op het boerenland. mevrouw bakt evt . brood voor je. Op 4 km lopen is er een restaurantje. uitzicht prachtig. wel zorgen dat je koelkast gevuld is. vriendelijke vrouw, alles heel schoon.
mooie camping, prachtig uitzicht op loopafstand van het mooie plaatsje. 2 nachtjes 32.00 euro.
mooie plek, prachtig uitzicht! onduidelijk waar je je vuilwater moet lozen. vriendelijke beheerder. Op fiets afstand van het strand waar restaurantjes zijn. aanrader!
geen voorzieningen maar een prachtig uitzicht en lopend of op de fiets naar strand of dorp. Top
3 x rond gereden. Stond doorgang 2,2 met camperbusje niet te doen. navigatie gaf geen anderen route. Jammer.
meestal zoek je op campercontact app daar stond € 18,00 wij betaalde € 27,00 wel erg veel.
prachtig plekken in het gras aan het water, uitzicht riviertje met af en toe kano’s die voorbij varen. Bevalt goed hier!
prachtig hier! Toilet, douche, stroom. Restaurant niet gevonden. Bier museum op loopafstand, goed fietsen Top!!!
Prima camperplaats! hebben genoten. Alleen met het kaartje de uitleg, was wat omslachtig. Er waren meer mensen die dat hadden. Wij komen zeker weer! Om te wandelen, fietsen en zwemmen. Restaurant niet te duur. Top.
het dorp is klein, de camperplaats heel rustig. voorzieningen top. Mooie wandeling naar de grot woningen.
Één van de mooiste camping in Roemenië, prachtig uitzicht. winkeltje in de buurt en restaurant. Bram is een aardige man. Mooie wandelingen. 2022. een aanrader
hier kom je niet voor je rust! De muziek begint Kei hard om 21.00 uur tot 6 uur in de ochtend. Dj met licht effecten en harde bassen. 2 dagen en toen zeker weg. Geen camping voor campeerders. die rust willen. Niet gaan staan dus!
de foto’s kloppen niet, geen restaurant en zwembad. ligt langs een hele drukke weg. Eigenaar zelf was er niet er is ‘s avonds iemand en ‘s morgens. je kan niet met een betaalpas afrekenen. Wel schoon alles..
prachtige camperplaats een aanrader. Mooi uitzicht en wandelmogelijkheden genoeg. Top
rustige camperplaats met de fiets naar het meer. Strandbezoek € 6,90 p.p duur. camperplaats op de site € 12,00 de informatie op de camperplaats € 15,00 afrekenen € 20,00 duur voor water en stroom.
wij waren er op vrijdag, veel zwembaden en thermaalbaden, je kunt er van alles eten. overal kan je douchen. € 18,00. Het ligt aan het eind van de weg!!. Alleen niet kunnen slapen tot 6.00 uur in de ochtend, harde muziek overdag ook. Camperplekken genoeg en goede doorgang. Zwembad is heerlijk vooral bij 30 gr.
Geweldige camping, Bram spreekt Nederlands. mooi uitzicht, wandelen, restaurant. Alles is er TOP. campers kunnen er komen.
prachtige camping, aardige campinghouders, spreken ook Nederlands. Taxi naar de thermaalbaden 66 lei retour. zoutmijn op loop afstand. Heel schoon Julia verwees ons naar de camping in Dej, Het Zaluwnest. echt een aanrader. wij hebben het zeker naar ons zin gehad.
Rustig plekje, aardige vriendelijke mensen. stroom en douche fantastisch! Dorp op loop afstand en marktje ook. Met de camper mag je zelf je plekje uitkiezen. Top.
een aanrader deze camping, op loop afstand van het dorp. Aardige mensen.