@verloskundige
Lid van Campercontact sinds 2020
prima camping, vriendelijk ontvangst, wat verouderd sanitair maar prima voor een nachtje of als je er weinig waarde aan hecht. wel langs het spoor maar we vonden de treinen niet heel erg hinderlijk.
goed verzorgde camping met erg vriendelijk ontvangst. Zwembad ondanks corona tijd gevuld. Was ook echt nodig met de warmte. Sanitair prima en goed schoon. Helaas weinig gasten vanwege het Corona gedoe. :(
Prachtige camping, maar door Corona minimale bezetting door toeristen. zwembad nog niet gevuld vanwege de lage bezetting en de kosten hiervoor. Was jammer maar helemaal begrijpelijk. Reden voor ons om een camping met zwembad in gebruik op te zoeken. Het was namelijk erg warm. Wanneer het toerisme weer op gang is verwacht ik een levendige fijne camping. O ja, de douches zijn echt te warm :(
Prima plaatsen, zijn ruim genoeg. Lopen allemaal schuin, dus blokken onder de wielen nodig. Sanitair voldoende, vanwege corona goede looprichting aangegeven. Jammer dat wij veel regen hadden, dus van de omgeving konden wij niet veel zeggen.
eenvoudige camping. erg gastvrij, draait deels op vrijwilligers. met elkaar bbq aangestoken, verzorgd door de eigenaar. was goed verzorgd. sanitair eenvoudig maar voldoende.
Prima camperplaats. Lekker dicht bij goede pizzeria. de klok sloeg bij ons om 7.30 uur 100 keer. ge,wollig geluid om mee wakker te worden. geen last van het geluid van de treinen gehad. aanrader deze plaats
zeer vriendelijk ontvangst, fruit en bier als welkom. eten in eigen restaurant heerlijk en goedkoop. vooral de forel is top. sanitair is prima. met de fiets naar oorsprong van de rivier geweest. Prachtig. iedereen super aardig
Prachtige plek aan de rivier. zwemmen prima te doen, heerlijke stroming en hardstikke koud. doucheblok redelijk, is gewoon nog niet af. plaatselijk zeer leuke markt op woensdag, op loopafstand van het hostel.
Mooie plek vlakbij de zee. Wc en koude douche bij het strand, is een buitendouche. Aardige eigenaar, spontaan gratis grill avond. Gratis uitnodiging voor transport naar Lecce. Goede dumpplek voor toilet en afval water. Lekkere zee met goed strand. Kortom goede prijs kwaliteit verhouding. 20 euro per nacht inclusief elektriciteit.
Wat een prachtige plek. omgeven door bomen, uitzicht op de zee. zeer vriendelijke mensen en hartelijk ontvangst met koffie. ontbijten voor5 euro pp. met regionale producten. Geven veel informatie over de omgeving. stijle weg vanaf de zee naar de camping. wanneer moeilijk te been kan dit probleem geven. Sanitair basis maar zeer schoon. was voor ons een fijne plek. zee met rotsen, geen zand.
Mooie grote plaatsen in de schaduw. heel schoon sanitair . de zee aan de overkant van de camping g erg ruw en rotsen. heel mooi maar niet geschikt om te zwemmen. het strand ongeveer 3 km. fietsen. Erg jammer was de herrie van andere camping die vlak bij is. tot savonds 24 uur muziek. voor ons was dit overlast en reden om hier niet meer te komen. opzet van de camperplaats is prachtig.
Sitecode: 12078
hartelijk ontvangst, zeer vriendelijk, goede uitleg over de omgeving, shuttle bus elk uur naar Belvedere en Matera. buskaartje te koop bij het visitorcentrum. waar je je overigens ook moet melden voor de camperplaats. 14 euro per nacht inclusief stoom en douche. prachtige natuur, veel krekels te horen. deze plaats is zeker een aanrader.
Ik geef zo,n hoge beoordeling omdat de eigenaar met zijn ouders geweldig zijn. Na aankomst op de camping kreeg mijn man hartklachten. De camping baas heeft ons super geholpen. ambulance, ziekenhuis opname, catheterisatie, stent plaatsen, mij naar ziekenhuis gebracht, vertalen, eten geven, empathie. TOP. De douche en wc laten te wensen over :) Maar dat maakt niet meer uit na deze ervaring.
Niet kunnen vinden wat er op leek
rommelig, in een verdiepte parkeerplaats met veel kuilen. voelde onveilig dus weg gegaan
grote zandvlakte waar het stuift als het waait. dichtbij het strand. geen werkende douche op het strand. geen mogelijkheid om van douche gebruik te maken bij restaurants. Bakkers vrouw komt niet meer langs, dus voor eigen brood zorgen. Het dorp is schattig. heerlijk uit eten langs het ienienimie kleine haventje .
mooie grote plaatsen. alles super schoon. vriendelijke mensen. goede wasmachine, iets lawaai van de aangrenzende weg. Maar niet heel vervelend. is echt een CP om alles weer even op orde te krijgen.
prachtige plek om te staan. heerlijk rustig. top