@vermeer1974
- 2016
Prachtig in het groen gelegen. op loopafstand 5 min lopen van goed en betaalbaar restaurant. volop wandel en fietsroutes. wij waren hier om de “ronde van Vlaanderen “ te bekijken. 20 minuten fietsen naar fanzone op de oude Kwaremont. Er. was nog meer dan genoeg plek. Er staat: plek voor 10 campers, maar er kunnen er veel meer staan.
prima plek, maar centrum 500m suggereert iets anders. Dit is alleen een alleraardigst kerkje met bijbehorende begraafplaats en enkele huizen. Oudega is 3 km
keurig sanitair. veel te beleven voor gezinnen. ook juist met oudere kinderen.
Oplichter,zonder enige aanleiding betichte de eigenaar ons van lozen en kregen een boete. de boete van 50 euro ging zo zijn eigen zak in. hij dreigde de gemeente er bij te halen voor een onderzoek en dan zou het1500 euro kosten. onzin. maar we hebben betaald om onze vakantiestemming niet te verpesten, maar dit gaat zeker nog een staartje krijgen. wees gewaarschuwd!!
Nette schone camping. Eenvoudig restaurant, maar ook niet duur. Dicht bij de snelweg. We stonden op een asfaltplaats, dat is prima voor ons, want we waren hier op doorreis. Leuke camping voor gezinnen met (jonge) kinderen. Leuke speeltuinen en kinderen kunnen lekker en veilig fietsen/steppen e.d.
Prima luxe camping. De richtprijs die wordt genoemd klopt niet, maar je krijgt wel waar voor je geld.
Keurige plek en rustig. Geen voorzieningen. Ideaal als doorreis, want je ben zo bij de snelweg
Mooie nette camping met luxe sanitair. Niet goedkoop, maar wel een prachtige locatie aan het meer waar je heerlijk in kan zwemmen. Veel activiteiten op loopafstand van de camping (rodelbaan, klimbos, midgetgolf enz.)
Schone camping. Mooi nieuw sanitair. Supermarkt is minder. Weinig verse producten en van mindere kwaliteit.
Prima camping. Goed sanitair. Relatief duur, maar dit komt ook door de toeristenbelasting in dit nationaal park. De omgeving is prachtig. Veel wandelaars. Wel een uitdaging om er met de camper naar toe te gaan. Vanaf Oostenrijk 17% en 50 haarspeldbochten. Vanaf Italie beter te doen.
Prima, maar drukke camperplaats bij een levendig toeristisch stadje. De moeite zeker waard om te bezoeken.
Prachtige grote kampeer/camperplekken. Hartelijk ontvangst door Nederlands sprekend echtpaar. Schoon en mooi sanitair, douche gratis, heerlijk warm water. Broodjes service. Mooie speeltuin met kabelbaantje voor de oudere kinderen. Met de bus voor €4,- per volwassen naar stad Luxemburg en terug. Kinderen gratis. Halte nagenoeg voor camping. Geen overlast gehad van vliegtuigen.