@vermeer1974
- 2016
- Mobilvetta
- 2017
Juli 2026
Vooral leuke plek met kinderen. Speeltuin letterlijk voor de deur.
Prachtig in het groen gelegen. op loopafstand 5 min lopen van goed en betaalbaar restaurant. volop wandel en fietsroutes. wij waren hier om de “ronde van Vlaanderen “ te bekijken. 20 minuten fietsen naar fanzone op de oude Kwaremont. Er. was nog meer dan genoeg plek. Er staat: plek voor 10 campers, maar er kunnen er veel meer staan.
prima plek, maar centrum 500m suggereert iets anders. Dit is alleen een alleraardigst kerkje met bijbehorende begraafplaats en enkele huizen. Oudega is 3 km
keurig sanitair. veel te beleven voor gezinnen. ook juist met oudere kinderen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2021
Oplichter,zonder enige aanleiding betichte de eigenaar ons van lozen en kregen een boete. de boete van 50 euro ging zo zijn eigen zak in. hij dreigde de gemeente er bij te halen voor een onderzoek en dan zou het1500 euro kosten. onzin. maar we hebben betaald om onze vakantiestemming niet te verpesten, maar dit gaat zeker nog een staartje krijgen. wees gewaarschuwd!!
2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Nette schone camping. Eenvoudig restaurant, maar ook niet duur. Dicht bij de snelweg. We stonden op een asfaltplaats, dat is prima voor ons, want we waren hier op doorreis. Leuke camping voor gezinnen met (jonge) kinderen. Leuke speeltuinen en kinderen kunnen lekker en veilig fietsen/steppen e.d.
Prima luxe camping. De richtprijs die wordt genoemd klopt niet, maar je krijgt wel waar voor je geld.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden