@vestalda
mooie stad, prachtig gelegen en met veel aantrekkelijks: stranden, tour Vauban, kades met terrassen, kunst galeries, gedenkteken WOII, dolmens, etc. het ene toiletgebouw is comfortabel het andere Spartaans: piepkleine douches. extra: wasmachines!!!
Het was een camping met degelijke voorzieningen, zonder luxe. om er te komen moet je goed zijn in puzzelritten. maar de ligging aan de Seine is 5 sterren waard. je fietst in 10 minuten naar de kathedraal!
Mooie camping. de prijs is wat hoog: €28.50 voor camper plus 2 personen. mis wc- bril en papier.
wij vinden deze camping te groot. je staat er goed, maar verder is er niks. Uit eten is een opgave als je met de fiets het stikdonkere fietspad op moet. voor dat geld mogen ze wel wat meer voorzieningen treffen.
wij zijn erg enthousiast over deze camping. de gastvrouw is zeer gastvrij. alles wat je nodig hebt is er. Het kasteel biedt een Franse ambiance, die past bij het begrotingstekort van de Franse overheid! aanrader dus!
prettige ontvangst. verzorgd sanitair en perfecte bereikbaarheid van een stad om te ontdekken: Nantes. zéér ruime plekken.
Camping ligt goed voor de invasiestranden. service is goed, al mogen van ons wel minder ge- en verboden. een deel daarvan heeft ook geen zin. Echt storend zijn de WC-potten zonder bril. de randen zijn en blijven vies. daarom maar 3 sterren.
Een grote camping inmiddels met ook een apart camperveld. resp. €22 en €28 per nacht. Het is jammer dat er alleen Wifi is op terras en in de bar. De schoonmaak sanitair ruimtes mag beter en ook het uitvallen van kranen hoort niet bij deze camping. De stad is geweldig en fietspad ernaartoe evenzeer.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

geweldige ligging en prima service op alle terreinen: sanitair, brood, toeristische informatie. de weg ernaartoe kan beter, maar herinnert je ook aan WO1.