@vicky021280
Supermooi uitzicht! Kosten 20 euro vast tarief, alles is aanwezig. Goede wandelmogelijkheden, wij komen graag terug als we op doorreis zijn!
Goedkoop overnachten, maar je moet wel alles bij je hebben. Er is geen toilet of afvoervoorziening aanwezig. Je hebt een mooi uitzicht op de gracht en hebt ruimte.
Leuke camping, aardige exploitanten. Met winkel, viswinkel, broodjesservice en automaten. Prijs zeer redelijk voor de omstandigheden van het Starnberger Meer. 11 euro voor de camper plus 11 euro per persoon inclusief douchen.
Super mooie camperstop voor 35 euro inclusief alles. Ernaast ligt een leuke camping met een leuk restaurant. De stoelen zijn erg smal, maar al het andere is beter! Je kunt er goed wandelen.
Helaas is de sporthut gesloten tot 10 mei. gesloten. Wij stonden nog op de parkeerplaats, daar had niemand last van. Prachtig uitzicht en leuk stadscentrum.
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Geweldige prijs, aardige operators! Het is een beetje luidruchtig vanaf de straat en de trein, maar je kunt bij de wijngaarden zitten en naar het kasteel kijken. Het sanitair is super nieuw en goed en er stond een welkomstglaasje wijn.
2023
leuke plekjes aan de rivier eenvoudig sanitair en keukenvoorzieningen
je krijgt alles voor weinig geld. mooi uitzicht
geweldige plek met vrij rondlopende rendieren je kunt geweldige wandelingen beginnen.