@vief70

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wat een fijne rustige plek! Sanitair schoon! Eigenaren uiterst vriendelijk Ik houd van dit soort kleine pareltjes, hoeft niet allemaal mooi aangeharkt te zijn! Ik blijf nog even…

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Ik ben vanmiddag hier aangekomen, en idd het is nog een project in wording…maar wat een fijn plekje. Lieve eigenaren, enthousiast met hart voor de natuur! sanitair is open, je kunt er ook wassen…. wat een rust!!!

prima gelegen camping. zo in de natuur en va. 1,5 km van het stadje. wandelroute staat goed aangegeven. Prima sanitair. hoewel ik niet op veld kom staan, ivm te drassig, zocht eigenaar oplossing met mij en kon naast schuur op parkeerplaats staan met gebruik van stroom. Fijne plek om te staan.

Vriendelijke ontvangst. Leuke camping. Het sanitair gebouw is weer deels in gebruik. gewoon Schitterend! Mooie plekken. echt een natuurcamping. Heerlijk

Mooie camping! Sanitair was mooi groot en schoon. prima grote plaatsen. Genoeg te doen in de omgeving. Ik heb de vriendelijkheid (waar eerdere mensen over schreven) gemist bij de eigenaresse.

Fijne plek voor een overnachting. inmiddels zijn ze uitgebreid naar 13 plekken met stroom. Klein dorpje. Sanitair is iets lastiger, maar voor een nacht goed te doen!

Ik heb gebeld omdat ik later aan kwam. Bij receptie hing uitleg over waar ik kon staan. Prima plek. op loop afstand van centrum en zo in het bos! Sanitair was prima en schoon. zeker voor een overnachten op doorreis de moeite waard.

Mooie camping. Direct aan het bos. Mooie wandelingen. Zeer vriendelijke eigenaren. Schoon en mooi sanitair zal er zeker nog eens terug gaan!