@viking64

2019

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prima plek en met mooi uitzicht op de Moezel. Sanitair prima. Handig dat de bakker langs komt en rijd ook door naar de achterste plaatsen. Vriendelijke man van de gemeente die het stageld komt innen. En of je het stroom nu te duur vind of niet, je hoeft het niet te nemen hè. Wij betaalden € 14,00 voor de plek, € 1,50 per persoon en € 5,00 voor de stroom.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

26 juli hier voor één nacht gestaan. Van de 8 camperplekken vooraan waren er maar 4 bezet. De entree de camping op is wat apart,je moet met he camper zowat tegen de slagboom staan voor dat de beheerster (zat op het terrasje aan de rechterkant) op een knopje drukte dat de slagboom opende. Eerst camper weg zetten, daarna inschrijven. Naam + voornaam volstaat en gelijk het mega bedrag van €13,44 afrekenen. Dit is inclusief stroom en gebruik douches.

Knappe plek, vlakbij dorpje. Wij kwamen zondag om 13u, vanwege de erg ruim geparkeerde (Duitsers) geen plek meer. Wel van de gratis serviceplek gebruik gemaakt en de camper op het naast gelegen (gratis) parkeerterrein neer gezet. Hier staan wat bedrijfswagens en een lijnbus.

Aangekomen op zaterdagmiddag en nog plek genoeg. Prima plek. Dichtbij dorpje. Plekken ruim genoeg. Stroom gratis, afvoer grijs water en toilet ook. Stroom is zelfs 16A per plek !!! Jammer alleen dat de toiletafvoer verstopt zat.

Prima plek aan doodlopende weg. Meer met heerlijk water direct aan de uitgang camping. plekken ruim genoeg. Elektra aansluiting maar 3A. Wat precieze regeltjes mbt afval scheiden, maar dit is van de gemeente uit opgedragen. Wel toiletpapier, maar beperkt aantal wc's met bril. Douches onbeperkt en gratis!

Wij staan iets verderop in Bolsena. Deze camping is nu eind juli, gewoon open!

Zonder reservering aangekomen om half twaalf s ochtends, geen probleem voor 2 dagen met 7,5mtr camper. Goede plekken, redelijk schaduw. het is nu overdag +/- 34°c. stroompaal 6A afgezekerd. Sanitair (2 gebouwen met voldoende wc en douches, wasmachines) ietwat verouderd maar prima. Er kangt wc papier en de douches zonder muntjes 👍 Receptie prima, zwembad prima, behalve die ouderwetse badmuts regel, bar ook goed! Perfekt voor bezoek aan Pisa.

Op 20 juli om 14u smiddags aangekomen met de vraag 1 camperplaats voor 1 nacht. Geen probleem. Mochten zelf rondje lopen en een vrije plek uitzoeken, ook schaduwplekken, prima dus! €10 per plek, €10 pp en € 4,5 voor de stroom wel ff opletten, Er zijn ook stroom kasten met 2A zekeringen (naast die van 6A!). Direct aan een zij meertje van Lago di Lugano. Dorpje op loop afstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Sitecode: 20334

De dag na kerst aangekomen en zonder reservering goede plek gekregen. Sanitair prima in orde! Ruime plekken. Kentekenherkenning werkt goed. Dichtbij centrum Brugge, bus stopt op goed 5 min lopen en brengt je zo in het centrum. Aanrader voor een bezoek aan Brugge.

zaterdagmiddag 7 oktober aangekomen voor één nachtje ivm bezoek familie. ruime ontvangst/vertrek parkeerplaats en hartelijk ontvangen door Wiel. De al eerder genoemde fles appelsap werd gegeven en direct daarna naar de plek gewezen die eigenlijk geen plek is 😉 Wij vonden hem super, mooi uitzicht naar alle kanten!! De verder rondleiding was uitgebreid en met name de dubbele douche was een verrassing! Deze camping gaan wij vaker boeken!

Prima camping aan de Allier. zonder reservering knappe plek gekregen (#19). sanitairgebouw vlakbij, mooi schoon. daarnaast plek om wc te legen en grijs water te lozen. daarbij ook haspel met slang om drinkwater bij te vullen. Mini restaurant op de grens camping/openbaar park. Bij de receptie mogelijkheid om brood te bestellen voor ontbijt.

Ik kwam hier sinds de jaren 90 met motor. Super omgeving voor motorrijden. sanitair is prima! Bar is prima, met genoeg keus aan drank. Toolshop voor motorrijders. Dag menu is prima en als dat je niet aanstaat, op 5 km kan restaurants vinden. Ontbijt is er ook nog steeds. Dit jaar door omstandigheden met de camper hierheen en een prima plek!

Toevallig hier langs komen rijden en ondanks dat we niet gereserveerd hadden toch een mooie plek aan het water. Sanitair is prima! Zeer vriendelijk beheerders stel die tegelijk de receptie/bar/keuken en bescheiden kampwinkel runnen.

prima plek. wc's zijn schoon. afvalcontainer.

Direct aan de zee. Perfecte plek. Geen voorzieningen. Rond 19:30u kwam een vriendelijke Noor langs bij de camper voor de 100 NOK die vermeld stonden op het bord bij de ingang.

Omschrijving klopt, behalve het adres. Dat moet zijn: langs de 64 van Åndalsnes naar Isfjorden. N62,5682322, E7,7542542