@vincent-dokman
helemaal eens met de reviews. blijven jullie allemaal aan de Costa. Dan houden wij dit pareltje voor ons zelf. dank u wel gemeente.
Nou mensen die vinden dat de toegangsweg door het dorp en het alerlaatste stukje onverhard en dit lastig vinden . tja ik vind moelijk er wat van te zeggen benimar 7,7 en laika 7 meter bijde met motoraanhanger zeer makkelijk. voor de rest sluit me aan bij de overige reviews gewoon fijne plek en leuk dorp
prima voor een nacht ,bakker 100 meter wc aan de buitenkant van de sporthal. voor mensen met kinderen grote speeltuin direct voor de campers
10-12-2023 hier gestaan zeer rustig . 9.00 kinderen worden naar school gebracht geen last van. oude centrum zeer de moeite waard. geen poltie gezien mensen zijn vriendelijk verder geen voorzieningen 2 prullenbakken dat is alles. een klein groen parkje waar je bij staat.
op 11-11-2023 hier gestaan alles weggehaald dus vrij staan overnachten. geen politie meer. let wel op de dordogne plek kan overstromen. meeste dingen zijn dicht. zelf supporten is wel nodig. supermarkt domme is open
het klopt van de weg en het spoor ,maar eigenlijk helemaal geen last. uitstekende toilet gebouwen nog nooit zo mooi gezien zelfs afwassen met warm water dames heten je zeer vriendelijk welkom. minimarkt met verse groenten en niet te vergeten de bar ligt mooi en relaxt prive strand wel veel trapjes naar beneden maar makelijk loopbaar,, geweldig
alles duidelijk en keurig in orde eindelijk een zuil om af te rekenen die werkt.prijs oké gezellige eigenaar. divs restaurants die op je eigen plek bezorgen . komen terug.
rustige plek, toiletgebouwtje, geen losplaats, maar een lekkere bakker op de hoek
wij waren hier op 4-1-2020 en sinds 3 weken staat er een slag boom je moet een app downloaden en het werkt vrij goed. Een nadeel je ziet nergens wat je moet betalen. het is op dit moment € 6,= per 24 uur. het café is leuk gewoon doen.
rustig goed aangegeven aan beekje slechte ontvangs internet. water tappen wc legen .zit vlakbij een goed restaurant. als je betaald heb je stroom en in het donker bezoek van zwijnen geen last van wel leuk
goede plek s avonds vrij rustig.wateriname gratis ,wc legen met deksel en grijs water via goot
een vrij grote plek kan ook op gras staan. losplaats makkelijk te gebruiken. centrum over de wal een voetpad is goed te doen. trimbaan aanwezig lekker wandelen.
leuke kleine plek bij picknick tafels op rondje kunnen wat langere campers staan erg rustig overdag in het weekend dagjes mensen geen last van sanizuil werkt gewoon goed legen tanks ook. mooi wandelgebied.
mooie plek zo te zien is stoeltje buiten toegestaan. in het gras lekker
het klopt dat er geen aanwijzing is. Wij staan er al 2 jaar. Als je komt aanrijden vanuit la roche gelijk naast ramen van het zwembad gaan staan, hebben wij nooit problemen gehad. Dus niet bij de ingang maar opzij. Maken wel even foto's over 4 weken. Geen voorziening alleen rustig overnachten, centrum 5 à 10 lopen gezellig veel terrassen op place du bronze.
heerlijke mensen beetje rommelig, maar wel leuk. En gezellig, we hebben van 6 euro in de winter 10 euro gemaakt.
zoals geschreven goede basis voor praag. sanitair prima weinig privé. aankomst na sluitingstijd zelf hek open gedaan, volgende morgen aangemeld geen enkel probleem. zijn met uber taxi naar centrum gegaan 10euro heen s avonds ook 10euro geweldig.
correct wat iedereen schrijft, maar bij de borden gewoon in rijden al denk je een auto sloperij. bij de visvijver een eenvoudige bar met echt leuk vriendelijk personeel andere kant een meer dan uitstekend restaurant , spreken geen woord over de grens maar met zijn telefoon als vertaler echt leuk bestellen .pasta carbonara een eenzame aanader ook de tiramisu. komen zeker terug om Rome te bezoeken.
grote camping we waren hier 2 nachten 14-09-2018 trein rijd verdiept dwars door camping weinig last van .uitstekend restaurant nog niet beter meegemaakt en niet duur veel streek producten.sanitair uitstekend warme douche kleren blijven droog. receptie behulpzaam bezoek naar de stomboli kunnen ze regelen
prima plek 1 nacht gestaan 13-09-2018. zandstrand rustig nu en gratis,geen voorzieningen. straat uit naar rechts op de ss 115 een pizzeria en goed restaurant. savonds niet lopen naast de ss 115 donker rijden er hard. hebben camper gepakt grote parkeerplaats bij restaurant.
hier 2 nachten gestaan op 11-09-2018. prima plaats is alleen te bereiken vanuit riposso een richting verkeer geworden gewoon kustweg volgen vanuit riposso na 3km links camping. goed restaurant op de camping vriendelijke beheerders receptie verstrekt gratis poeder tegen mieren. eenvoudig sanitair wel schoon
Prima plaatsen, groot, restaurant gewoon reserveren. Prima eten. In tegenstelling tot wat je leest gewoon goed en net sanitair. Schoon of niet ligt eerder aan de collega kampeerders.
foto's zeggen genoeg rustige plaats water tappen. afval punt voor tanks .supermarkt 2 min lopen lidl 2 min rijden.