@vinstermik
Lid van Campercontact sinds 2015
Sitecode: 20027
Bij langer verblijf in voor en najaar 5€ in plaats 7€. Hebben er 6 weken gestaan in april/mei 2016. Mooie plaatsen zelf uit te kiezen, geen gezeur. En het water is proper !
Mooie plaats, 3€ stroom en geen 5 wat eerder staat. Water 2€ maar achter het muurtje gratis (zelfde water als voorkant). Wasserette in stadje. Mooi plein voor honden en alles word er opgeraapt. Komen zeker terug hier .
Mooie plaats, helaas is de bovenparking afgesloten wegens overlast. Jammer maar soms liep het ook uit de hand qua toilet ledigen in gracht enz. Moest er van komen uiteindelijk !
Mooie CP voor maar 0,10€ per uur. Jetons voor wc ledigen en elektriciteit aan de ingang te koop voor 2€. Mooi stadje,wassalon in de buurt.
Mooi en rustige plaats, na 1 december geen water meer. Voor jetons voor stroom uitkijken dat je niet eerst de jeton insteekt dan ben je hem kwijt.
Vriendelijke beheerders, broodjes bar, zeer net sanitair met voldoende warm water, wordt 2x daags schoongemaakt. WiFi in prijs inbegrepen. Voldoende plaats. Zo moesten er meer zijn.
Rustig aan kerkhof, nogal schuine plaatsen maar voor doorreis ideaal.
Nette camping/camperplaats . Vriendelijk onthaal. Stadje op loopafstand. Mooie omgeving en een uur gratis WiFi.
Mooie plaats en goedkoop, terwijl sommigen nog zeuren over hun toilet ledigen dat ze daar voor moeten betalen, sommige viezeriken lozen hunne .... Achter de haag...die zorgen ervoor dat er andere tarieven gaan komen !
Jammer dat niemand een foto plaatst die er waren
Wel mooi en kort bij gezellig stadje doch tegen de morgen kwam een busje met stomdronken jeugd herrie schoppen, tegen de camper slaan,roepen dat we zigeuners waren, verkeersborden uitgetrokken en over terrein gegooid, stonden met enkele campers maar niemand durfde buiten komen. Slechte ervaring aan deze CP maar verder ok !
Aanvulling op de vorige reacties, intussen een verhard terrein .
Voor wie er is, gelieve enkele foto's erbij te zetten zo is het duidelijk voor de anderen dankjewel
Vuilnisbakken staan bij loosput maar helaas slechts tegen betaling omdat bewoners rondom ook hun vuil kwamen storten . Met een H... Bus kan je naar centrum. Of met de fiets is het 2km tot in stadje wat wel gezellig is.
Sitecode: 2067
Hebben eind juni 2015 hier gestaan en moesten al 7€ betalen,wel water en lozen inbegrepen . Om 17u mag je gratis gaan wijn proeven die ze dan ook verkopen.vind het prijzig alleen voor het uitzicht op water.
Mooie camperplaats, brug over en je bent in centrum wat mooi is en prachtige kerk,inlichtingen bij office tourisme waar ze ook Nederlands spreken.Op de CP gratis zakjes voor hondenpoep op te ruimen, helaas worden ze niet vaak gebruikt en zelfs mensen gaan achter de heg hun behoefte doen, omdat ze een jeton moeten kopen van 2 euro om wc te ledigen ZO ERG !
Geen enkel verkeerd woord over te zeggen, alles op en aan, zelfs kan je er een scooter of elektrische fietsen huren tegen een gunstige prijs. Zeer vriendelijke mensen, spreken Spaans, Engels en Nederlands . WiFi gratis en indien je in voorseizoen of middenseizoen op hun site gaat krijg je de tweede dag korting van 2 euro . Eens gaan zien om het te geloven! Wij gaan zeker in het najaar terug.
Mooie plaats, hebben er 25 en 26 mei gestaan, normaal Max 5 dagen, zijn er echter die er weken staan!
Sitecode: 20316
Zonder de tgv en andere treinen die snachts en overdag passeren zou deze plaats een 10 krijgen.. Helaas WENT dat niet! Vriendelijke eigenaar en Engels en Frans geen probleem.alles zeer proper. Internet voor 1 € en zeer goed!
Voor ons niet meer waard daar er geen honden uit camper mogen, en dat terwijl ze zelf honden hebben los lopen, dus hondenliefhebbers..OPLETTEN !
Staan nu op de camping en betalen 7€ zonder stroom, met is 11€. Water en lozen is gratis, alsook douchen is gratis. Wasmachine aanwezig met munten voor 3,50€. Mogelijkheid om onder bomen te staan of in de zon. 8 dagen is 7 betalen of 1€ korting per dag met ACSI; prijs/kwaliteit goed!
Sitecode: 20322
Mooie plaats (vooral met honden) water gratis aan de pomp aangedreven door wind. Naast tennisveld en naast kleine rivier.
Wij wilden er gaan staan in april maar ze vroegen 26,50 euro om alleen te overnachten zonder dat we iets nodig hadden..toch wel prijzig dan
Staat een bord dat je op gras moet staan maar te nat, een vriendelijke man kwam ons zeggen dat we iets verder rechts mochten staan en verhard en gratis stroom. Verder niets te beleven wel mooi voor stop met overnachting op doorreis.
Jammer dat er op de plaatsen met zicht op zee de campers dwars gaan staan, zo kunnen er maar 3 staan met zicht op zee,verder niets op aan te merken . Goed voor 1 dag te staan.
Rustige plaats, heel gewoon met alle sanitaire voorziening, water,lozen van grijs water en toilet. Mooi als tussenstop.
Rustige plaats, 200m van centrum. Bushalte ter plaatse. Alle voorzieningen werken perfect. Prima voor tussenstop.
Rustig achter gemeentehuis, water en lozen gratis. Eenvoudig dorpje, bakker op 100m.
Hebben hier gestaan op 25 mei 2014. Klein dorpje.Toilet op 50m tegenover gemeentehuis, klein speeltuintje volledig omheind met daarachter mooi grasveld,ideaal met honden. Lozen geen probleem,water gratis, regelmatig vliegtuigen die overvliegen.
Plaats voor 6 campers, toilet en handwas mogelijk aan de toiletten. Lozen en gratis water, alles netjes in orde. Eenvoudig dorpje.
Zijn hier nu voor de tweede maal 21-05-2014 Deze plaats is niets op aan te merken, behalve dat grote campers dwars op de parkeerplaatsen gaan staan en zo vlug alles vol staat op de gewone parkeerplaats, (normaal maar 3 camperplaatsen)verder is alles ok zoals in vorige beoordelingen al vermeld werd.komen zeker nog terug !
Zeer mooie plaats en alle voorzieningen, netjes, en als je langs het voetbalveld wandeld kan je door het bosje naar speeltuin,brasserie met leuk groot terras met zicht op het water ! Een aanrader !
Sluit me aan bij de vorige reacties maar intussen is wel het gratis busvervoer afgeschaft maar nog geen minpunt vinden we !
Hebben op 7 mei 14 hier gestaan, rustig maar soms spelende jeugd op de skaterramp, doch geen probleem. Water en staanplaats gratis, staat geen officieel camperbord maar overnachten mogelijk . Komen zeker nog terug, bakker op 200 m.
Deze verdient een 8 Alle voorzieningen aanwezig en werken perfect. Max. 24u.