@vitalegiovanni
Ik betaalde 23,50 per dag in juni. Het gebied is van alle gemakken voorzien, erg schoon en goed georganiseerd. Je kunt brood bestellen, de visboer en groenteboer komen langs en het strand ligt net buiten het gebied. De zee is kristalhelder. Ik raad het zeker aan.
Pluspunten: praktisch aan het strand met kristalhelder water, zelfs op winderige dagen. Minpunten: naast een regionale weg, volop zon, slechts één warme douche verwijderd van elke vorm van leven, je zakt weg in de volle zon. Betaald: 25 euro per dag inclusief elektriciteit.
Als het strand groter was geweest, had ik 6 sterren gegeven. Alles inclusief voor 15 euro, gedeeltelijk schaduwrijke staanplaatsen, schone badkamers, warm water, de locatie ligt boven zeeniveau en een leuk toeristisch stadje op 10 minuten loopafstand.
Erg schaduwrijk, schone badkamers en warm water. Het stadje zelf biedt niets. Strand op 300 meter afstand met kiezels en een zeer heldere zee. We betaalden 25 euro voor de hele dag.
Het gebied is van alle gemakken voorzien: goede staanplaatsen, behulpzaam personeel, een strand op 250 meter afstand met koude douches, kristalhelder water, een prachtige, verlichte promenade (ook 's nachts) midden in een dennenbos. Alles kost 15 euro. Ik kan het aanbevelen.
Laat je niet misleiden door de foto's, de plek is volledig verlaten, de buitendouches en wastafels zijn niet meer in gebruik, de elektriciteit komt van een boom, er is een foto met slechts 4 aansluitingen, de zee is te bereiken door 4 minuten door een prachtig dennenbos te lopen, inclusief elektriciteit, 25 euro. Ik raad het niet aan.
Ik bevestig wat er geschreven is: we zijn met de shuttlebus naar Matera gegaan, maar te voet teruggekeerd. De afstand was slechts 2,5 kilometer.
Een gebied met alle voorzieningen, inclusief gratis schone elektriciteit, dankzij de uitstekende ijsjes van de gemeente.

Het gebied is absoluut afgesloten met een hek, inclusief het naastgelegen sportveld.
Kan het zijn dat dit de dagprijs is of is er een fout?