@vivaldikml
Lid van Campercontact sinds 2020
zeer goede parkeergelegenheid voor overnachting, op 100m. van het strand, het water aan het begin van mei was erg goed, het zand zeer goed, ik zal terugkeren.
perfect voor diegenen die van het strand houden, het water is erg goed, we waren begin mei maar het is net als augustus, het dennenbos is ideaal om 's nachts vol schaduw te zitten.
perfecte parkeerplaats op 100 m. van het strand en de boulevard, het onovertroffen strand en het water is erg goed. De parking is perfect, erg veilig.
Zeer goede omgeving, centrale en zeer goede diensten.
Het is een groot gebied met alle voorzieningen en in de buurt van het centrum.
We hebben niet kunnen vinden waar te legen en water te vangen
Het is een heel goed gebied, mooie plek.
Zeer goede omgeving, dicht bij het centrum.
Sitecode: 19226
Gebied zeer goed, zeer comfortabel, dicht bij het centrum
geweldige plek om een paar dagen door te brengen in de buurt van het strand, zijn zeer schoon en zeer goede behandeling. De douches bij de prijs inbegrepen.
Area zeer comfortabel naast het strand, kunt u baden honden, naast de deur is een ander groot strand, het personeel is erg aardig.
Goede camperplaats tegenover Alcampo, aangename plek
Zeer goede camperplaats, goed gelegen, veilig, is aan de voorkant van de Erchancha, u kunt de tram naar het centrum nemen, Mercadona aan de voorkant.
Sitecode: 19507
Goede parkeerplaats met plek om het toilet legen en om water te nemen, maar geen grijs water lozen.
Hdet lijkt mij een centrale parkeerplaats en rustig voor de nacht, is zeer breed.
Je kunt nergens je zwart water lozen ook geen waterkranen
Zeer goede camperplaats, nabij het centrum, veilig is naast de politie en zeer schoon
Zeer goede camperplaats, naast Alcampo, rustige plek, centraal gelegen met goede voorzieningen
veilige plek om te slapen
Zeer goed met alle voorzieningen en stranden in de omgeving
Goede plek om rustig slapen en bezoek de ciudadiui.
Goede plek om de nacht door te brengen, ligt dicht bij de stad.
Goede plek om te slapen