@viver2024
- 2024
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Heerlijke rustige camping met alles erop en eraan. Wij komen zeker terug
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Heerlijke camping. Hogerop mooie plaatsen. Heerlijk ruim, nieuw en schoon sanitair. Goede wasmachines en afwasgelegenheid. Heerlijk zwembad. Heel vriendelijk personeel. Wij kwamen aan tijden de lunch. Maar geen probleem. Met een half uurtje fietsen zit je in Cannes. Wel ligt de camping langs een weg maar wij hebben er geen hinder van gehad. Zijn we weer in de buurt dan komen we zeker terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 21 dagen geleden

Juni 2026
Echt heel onvriendelijk ontvangen. Vooral de toon die de muziek maakt. Absurde prijzen en alles moet appart betaald worden stroom gaat per kw en douche. Zorg dan dat je alles op orde hebt. Zwembad randen zijn vies. Schimmel in de kitnaden. Toiletgebouw is verouderd. Met de camper werden we op een plekje fel in de zon zonder uitzicht gezet. Het is dat we al zoveel km hadden gereden anders waren we rechtsomkeert gegaan. Voor ons nooit meer.
Het viel ons tegen. Plek was oke maar rook naar pies. Toiletgebouw is echt oud maar wel een lekkere warme straal bij de douche. Omgeving buiten de camping lag vol met rotzooi. Wij hebben 2 honden bij ons en mocht. onze honden gaan altijd mee. Maar de honden van blijkbaar vaste camping gasten zijn niet opgevoed en slaan steeds aan waardoor wij veel boze blikken hebben gekregen. Tip rij even door daar zijn camperplaatsen aan het water.
Hele mooie plek maar in de middag heel veel jeugd en savond hadden we de pech een niet zo leuke Italiaan te leren kennen. Zette de camper zowat in de onze en was opdringerig en sprak geen woord Engels. Uiteindelijk weg gegaan en even verderop een plekje gevonden. heel jammer
Hele fijne plek. Hele vriendelijke gastheer. Echt een aanrader
heerlijk uitzicht voor een zelf voorzienende camper. We hebben niets verder nodig
Geweldige plek. Wat een uitzicht en rust. Heerlijk plekje. Warm ontvangst. Echt een aanrader. We even contact opnemen van tevoren.
Mei 2026
Prima plek. Voor 5 euro ons vuilwater toilet en water bij kunnen vullen. incl briefje voor net gedrag.