@vleessie
- 2008
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Nieuwe CP moet nog wel ff warm draaien .. grootte plaatsen... leuke eigenaren die hun best doen ... Reuver vlakbij ... mooie fietsroutes ... wat wil een camperaar nog meer.
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Sitecode: 196557
Pas nieuw ... sanitair top .. 2e en 3e unit onder constructie leuke omgeving. A73 vlakbij maar geen last van. Kortom prima plek!!
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Wat een heerlijk rustige CP , goed uitgekiend qua plaatsen en sanitaire voorzieningen en heel makkelijk om te betalen. Bedankt Lobke en Paul .... we komen nog eens buurten hoor.
4 foto's toegevoegd · 28 dagen geleden

Maart 2026
Leuke camping ... je krijgt nummer van de plaats en hoe je de caravan of camper neer zet maakt niet uit ... Supermarktje aanwezig.... heerlijke douches en niet onbelangrijk 20mtr van de zee!!! Wat moet een mens nog meer!!!
Februari 2026
Deze CP is nog in ontwikkeling daardoor ziet het er wat rommelig uit maar is wel geweldig mooi douches +wc en wasbak in een hokje.. nu 80 plaatsen worden er nog meer ... kortom een mooie CP op 15min fietsen van Peniscola.
Leuke camperplaats, dicht aan t stenen strand, sanitair is wat verouderd en dat is tezien, niet altijd warm water om te douchen of om afwas te doen, prima doorgaans cp.
Wereld camping!!! Sanitair geweldig 3x pd wordt schoongemaakt zwembad, goed restaurant, wasmachines........ kortom geweldige camping!!!!!
Mooi aangelegde camperplaats .... sanitair is wat verouderd maar verkeerd in goede staat.... afwasplek .... wasmachine aanwezig ..... alleen jammergenoeg geen grijswater afvoer plek. Prima voor doorreis!
wij staan nu hier van 29-09 tot 03-10 op door reis naar Spanje en ik vind het hier gezellig met leuke eigenaren die meeleven met de bezoekers. Doucheruimte is in deze tijd beetje fris, ruime douches, afwasplek, wasmachine aanwezig prima voor een paar dagen.