@vliegersonthemove
Sitecode: 162003
Super leuke plek! Dikke aanrader!! Gratis plek en gratis gebruik van douche! We mochten zelfs gebruik maken van wasmachine en droger! En het ontbijt van 10€ pp ( kinderen 5€) is echt een aanrader! We hebben gesmult! En ook de dieren op de boerderij echt leuk voor kinderen. En Dora de hond was zo lief en beschermd voor onze kinderen. Wij hadden totaal geen last van auto’s langs de weg. Ga hierheen!
prima plek om te slapen alleen wel prijzig voor alleen elektra.. water hebben ze afgesloten. 2 nachten €50. En laat geen spullen buiten liggen, wij hadden onze bal buiten gelaten maar die was vanochtend wel weg!
Het was open, maar het zag er totaal anders uit dan op de foto's. Het was eerder gesloten. Op de website stond dat het het hele jaar open was! Een paar douches waren buiten gebruik, net als de ruimte om te koken en te zitten. We konden alleen de wasmachine en droger gebruiken en moesten €66 betalen voor één nacht... we betaalden maar €50, want dat is veel te duur. Echt heel slecht! Ga hier niet heen. Misschien is het in de zomer mooier, maar voor deze prijs zijn er zeker mooiere plekken!
Super leuke en fijne kleinschalige camping en gastvrije en behulpzame eigenaar. We hadden een droger nodig maar die was stuk en heeft hij meteen een nieuwe geregeld! We hebben 2 nachten gestaan incl 4 wasjes en droger, electra en hij heeft ons naar het oude stadje gebracht voor in totaal €40. Douches zijn heerlijk en sanitair verder schoon. We waren met kinderen van 2,4 en 6 leuk gefietst,hek kan dicht. eetgelegenheid op loopafstand. Top service!
Sitecode: 19180
niet open in januari, dus niet het hele jaar open
perfecte plek met kleine kinderen. speeltoestellen naast de camper en douche, wc en keuken ernaast. zitjes met afdak en bbq's die je kunt gebruiken.. hele vriendelijke eigenaar, sprak geen ander woord dan Pools maar we begrepen elkaar. wij betaalden 20€ per nacht incl douchen en gebruik wc en koken. Water mag je ook pakken.. stroom weet ik niet of dat erbij zat, hadden wij niet nodig. centrum op 10 min fietsafstand.. de leuke Poolse markt daar!