@vlindertje
Weet niet waar de slechte recensies vandaan komen maar wij hebben een zeer vriendelijke ontvangst gehad. en ja, de prijs is ook goed voor een camperplaats vlak bij een grote stad!
belachelijke prijs de camper is een aardig melkkoetje geworden. met de camper reizen kost inmiddels een fortuin hier in Nederland
prijs klopt totaal niet 31 euro met stroom. onvriendelijke mensen , behalve Monica die is heel aardig. chemisch toilet uitgesproken vies. geen aanrader deze camping!!
oh wat een paniek bij vertrek hele elektra lag er uit womofreund Hitzacher Bernd en Waldi. hebben het weer op gang gekregen bedankt Heren. voor jullie 5 sterren
prima camperplaats met alles er op en eraan bedankt!! wij komen zeer binnekort weer terug groet Carel en Els
zeer matig als tourist. werden met de camper in een hoekje gedrukt. de duurste camping tot nu toe!! douches moet je constant indrukken om je te kunnen wassen. jammer geen visite kaartje
eigenaars kennen de site van campercontwct niet. voor de actuele prijs moet je gaan naar hun website is dus geen 15.50 voor 2 personen incl belasting maar 23 euro svp veranderen in campercontact mvg Els van Oost
prijs klopt. niet 38 euro voor 2 nachten sani gedeelte erg vies en geen aparte chemisch toilet wanneer je op plaats20 of 21 sta de hele middag en begin avond jongens die voetbal constant tegen het ijzeren hek aantrappen.