@vlivo
- 1978
Heel toffe plaats. Aanmelden aan zuil aan het havenkantoor. Verschillende talen.Elektriciteit inbegrepen. Speeltuin vlakbij. Mogelijkheid om card aan te kopen. Douches en toiletten zijn prachtig. Restant op card wordt teruggestort na teruggave.
Prima plekje om te overnachten. Mooi kerkje, mooi onderhouden kerkhof ernaast. Supermarkt Joker op 200m. Rivier achter de parking.
Toffe plaats aan haven. Stadje op loopafstand.
Drukke plaats. Maar wel mooi gelegen om stadje te bezoeken. Soms heb je elektriciteit,soms niet. Het heeft zijn voor- en nadelen. Toen wij er waren stonden er 2 personenwagens. Ze parkeren daar goedkoper dan in het stadje. Mocht wel wat meer controle op gebeuren.
Geen voorzieningen. Maar hebben we niet altijd nodig hé. Het is gratis en het is aan een prachtig automuseum. Echt de moeite waard.
Dit is top. Prachtig gelegen. Alles voorhanden. Wat wil je nog meer? Supervriendelijk ontvangst De winkel is een aanrader.
Prachtige plaats. Vriendelijke ontvangst. Je betaald voor de plaats en verder kan je zelf beslissen wat je er bij neemt. Wifi en toilet leegmaken is inbegrepen. Eerlijke prijs.
Wat een toffe camping. Zeer vriendelijk onthaald. Ruime en mooie plaatsen. Waterpunt aan elke plaats. Sanitair is prima, douches in orde.Slecht enkele km's van de veerboot. Den Burg op slechts 3 km. Je kan alle kanten op. Wat moet je nog meer?
Zeer rustig. Ruime plaatsen.Vlak bij centrum. Kortom: de moeite waard om hier te verblijven.
Prachtige camperplaats. Vriendelijke ontvangst met veel info. Mooie sanitaire blok. Gezellig stadje op wandelafstand.
Uitstekende ligging om Enschede te bezoeken. Te voet of per fiets. Op 700m verschillende winkels. Mogelijkheid om wat lokale producten te kopen.De honing is keilekker. Toffe camperplaats.
Toffe plaats. Winkel vlakbij. Zeer verzorgde sanitaire blok.
Prachtige plaats. Je kan elektriciteit nemen en water. Zeer lekker eten in het restaurant. Schappelijke prijzen. Geluid snelweg hoorbaar maar niet echt storend. Zal wel een beetje afhangen van waar de wind komt . Voor ons toch een aanrader hier.
Toffe plaats.Je moet wel doorrijden na het 1 ste haventje. Tot aan de vuurtoren. Alles regelen aan de automaat. Goede wifi met code
Stad op wandelafstand. Plaatsen zijn inderdaad vrij smal. Je kan de luifel niet helemaal uitdraaien. Oké. Maar voor dat bedrag ga je toch niet klagen. Je betaald enkel voor het parkeren.Elektriciteit en water kan je nemen tegen betaling. Toilet en douche heb je toch zelf bij. Heb je dat nodig ,ga dan op een camping staan.
Mooie camperplaats. Ruime staanplaatsen. Fietstocht naar Winschoten is erg fijn. Prachtig fietspad.
Prijzen zijn wel aangepast. Nu in februari 18 euro en per persoon 1 euro verblijfstaks. Restaurant is zeer goed. Etten- leur 4km met de fiets. Toffe plaats.
Prachtige plaats. Plaatsen mochten misschien wel een half metertje breder zijn. Vriendelijke ontvangst en zwembad maken veel goed. Heel gezellig vertoeven hier.
Toffe camping. Vriendelijke beheerders.Je kan lekker eten in het restaurant. Eenvoudige gerechten maar echt goed. Mooi uitzicht over stadje.
Mooi gelegen.Wel eerst alle gegevens invullen.Je kan het in het Nederlands.Kregen hulp van een vriendelijke jongeman.Hadden het zelf ook wel klaargekregen maar had wat langer geduurd. Toch heel mooie plaats om stadje te bezoeken.
Prachtige plaats. Geen winkels in de buurt, dus best voorzieningen nemen. De aanrijroute kan je best nemen vanuit Pinerolo. De andere route is inderdaad zeer smal en met een grote camper kan je in problemen geraken.
Stonden hier tijdens het paasweekend, dus verkeer over de snelweg viel wel mee. Knappe uitvalsplaats om te fietsen. Verder een heel mooie camperplaats, uitstekende Wifi, fantastisch propere douche en sanitair. Zeer vriendelijke ontvangst. Echt de moeite waard om eens langs te komen.
Toffe plaats.Overdag wel wat verkeer,'s nachts rustig. Plaatsen zijn ruim genoeg. Elektriciteit is nogal duur, ik denk dat je minder krijgt dan ze aangeven. Goed gegeten in de wok.
Goede plaats maar te veel gereserveerde plaatsen tijdens het paasweekend. De helft van de plaatsen was gereserveerd. Je merkt ook dat er groepjes campers bij mekaar staan, het gaat dan de weg op van een campercamping. De plaats zelf is wel ideaal om het stadje te bezoeken. Niet overal satellietontvangst, wel wifi tegen betaling.
Toffe plaats.Zeer vriendelijke ontvangst.Mooi stadje op wandelafstand. Stonden hier helemaal alleen.
Sitecode: 19356
Wij hebben hier 2 nachten gestaan.Er is een speciaal campertarief in het restaurant.Je kan er zeer goed eten.Prima plaats.