@volley89
Sitecode: 19027
Er is genoeg ruimte. De camping ligt in een vallei met veel bomen. De douches zijn verschrikkelijk. Soms is het water gloeiend heet, dan weer ijskoud. Vanmorgen was er nauwelijks water. We betaalden 150 DH, de duurste camping waar we tot nu toe in Marokko hebben overnacht, en de douches waren ook nog eens vreselijk.
Dit is een heerlijke camping. Een oase van rust. Het hoofdgebouw doet denken aan een haciënda. Vriendelijke eigenaren. Het is ongeveer 3 km naar Agdz.
Sitecode: 20627
Niet erg prettig. De receptie was vriendelijk. De sanitaire voorzieningen zijn verouderd en sommige zijn kapot. De internetverbinding is slecht. De geadverteerde wifi werkte nooit.
Sitecode: 20804
Een fantastische plek. Uitstekende sanitaire voorzieningen, vriendelijke ontvangst. Een oase van rust.
Een erg mooie camping met een prachtig uitzicht op de kust. Goede sanitaire voorzieningen. Eten meenemen is toegestaan. Ontzout water is beschikbaar.
Voor één nacht best ok. Helaas geen afvoer. Het historische centrum kan in 15 minuten worden bereikt. Echt de moeite waard om te zien
Het is een leuke plek. Toiletten en douches zijn schoon. Er is ook een wasmachine. 300 meter naar de zee in de stad is 1,5 km Toegang alleen mogelijk via SS113
Op het gehele strandgedeelte is het van middernacht tot middernacht verboden om met een camper te staan. Wij reden verder.
Wij wilden heel graag naar de goed beschreven camping en ook de goede wijn proberen. Helaas was het vandaag gesloten.
Wij waren hier van 26 t/m 28 februari 2024 Het is een asfaltplaats zonder schaduw. Toiletten en douches zijn superschoon. Zeer aardige leiding. Wij betaalden €10,- per nacht. Graag weer.
Dit is een mooie rustige plek. Zeer vriendelijk personeel. Alles was superschoon. De douches zijn echt heel klein
Wij verbleven hier voor één nacht. Er stonden 3 campers naast ons. De plaats staat aangegeven in de stad, maar ziet er nog steeds overgroeid uit. Toiletafvoer voor mannen. Donderdag zijn marktdagen direct boven het plein. Wij vonden de stad erg interessant.
Sitecode: 92019
Geweldige parkeerplaats direct aan het Maare-Moezel-fietspad. Zeer moderne infrastructuur voor het factureren van de campingkosten, douches, elektriciteit en water. Ik heb nog nooit zo’n goed doordacht en gebruiksvriendelijk systeem gezien. Moderne toiletten en douches.
Een leuke plek waar je ook stoelen en een tafel kunt meenemen. Niet ver naar de stad. Opnieuw waren er problemen en wachttijden bij de toegangsautomaat.
Deze plek met de grote zorg van Gianfranco is een zegen. Een hartelijkheid die gewoon goed voor je is. Geweldige shuttleservice naar de stad en bij zonsondergang, veel goede tips over de stad maar ook voor de verdere reis. Douche, toilet erg schoon. Sterk aanbevolen.
Was nogal bezig met geparkeerde stacaravans. Heel onbeleefd. We werden doorverwezen naar een camping in de stad
De camping bestaat waarschijnlijk niet meer
Geweldige plek met douche en toilet. Goed restaurant en bar daar. Korte weg naar de prachtige stad. Helaas geen afvoer. Aanbevolen.
Leuke plek, net onder de citadel. We hebben erg lekker gegeten bij Solar Bragancano. Goede service, leuke sfeer.
Leuke kleine plaats. Toiletten zijn beschikbaar. Afvoer en levering ter plaatse bij het lido. Goed uitgangspunt voor fietstochten