@vonBlomberg
- 2005
- Sunlight V66 V66
- 2020
Juni 2026
wat een prachtige plek zo dicht bij Granada. Prijs € 23,00 per nacht incl stroom, douche en water! geweldige pizzeria erbij. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar en dame achter de balie. Douches / wc schoon. Voor € 11-14 naar centrum met Uber. Komen zeker terug!
wij wilden wat weten over slakken en slakken kweek. Maar helaas waren we te laat aan gekomen. Maar na aankoop van allerlei slakken producten en het uiten van Een beetje teleurstelling voor jullie, zei de eigenaar, kom, ik laat het jullie dan toch even zien, hetgeen uitmondde in een complete rondleiding met bijbehorend verhaal in het Frans. Wij waren blij verrast door deze privé uitleg! Dank! Overigens zijn de plekken ook fantastisch!
Prachtige plek met alles wat je nodig hebt onderweg. Niemand gezien ook geen winkeltje, misschien in de loods achter de schuifdeuren. Hond inderdaad zielig in een hok en een hermelijn ook heel zielig in een veel te klein hok.
2023
Top locatie, alle voorzieningen bijna gratis aanwezig 6 euro en indien nodig 3 euro stroom per 24 uur. vrije ruime plekken op gras. Ontvangst heel vriendelijk door de eigenaar. proeverij om 18 uur. bij aankoop van 2 dozen wijn gratis plaats..
2021
camperplaats is er niet meer, een grote bouwput! nergens een verwijzing.
2020
Erg stoffig. Geen schaduw, je staat in de brandende zon. Je hebt blokken nodig. Bij binnenkomst staat groot bord € 7,00 bij weg gaan betaal je echter € 10,00. Een form van Franse oplichting.
Hele mooie cp met alles erop en eraan, vriendelijke beheerder. € 10 euro plek, € 5 stroom. Snelweg is duidelijk hoorbaar, maar als je onder de aanvlieg route van Schiphol woont valt het reuze mee. 😂
6 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Het een mooie camperplek die ook gebruikt wordt als stalling en wat nog erger is dat Fransen normaal vinden om een accu te laden met draaiende motor. Zeg daar maar wat van tegen zo’n aso.
Geweldige plek, rust, uitzicht en lekkere wijn! Zondag is de winkel gesloten. Verder alles aanwezig wat je onderweg nodig hebt.