@vonanachb

Sitecode: 20505

Ben er nu meerdere malen geweest en kom altijd graag terug! In de zomer worden de stallen meestal niet gebruikt, maar in de herfst en winter worden ze bewoond;-) Ook de geiten wonen op twee verdiepingen in de stal - ze zijn uiteraard blij met een bezoek! Ik wil u hartelijk bedanken voor de Deense gastvrijheid en het vertrouwen dat u zich vrij op de boerderij kunt bewegen!

Ik wil u hartelijk bedanken voor deze gratis mogelijkheid om een nacht door te brengen op het privéterrein van het bedrijf! Zelfs als er geen diensten zijn, is het 5 sterren waard dat gratis overnachtingsmogelijkheden worden aangeboden door particuliere bedrijven, bijna in het midden van de stad! Zo nu en dan passeert er matig een passagierstrein het gebied, dus als je gevoelig bent kun je beter naar de haven gaan ;-) Veel dank aan Lundberg Autoglas van mij!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Ter informatie voor iedereen: Vandaag naar de parkeerplaats gereden: elektriciteitscentrale kapot, er zit een briefje bij... "Buiten dienst" Even kijken voor hoe lang... Wat jammer! Toen reed ik verder. Het zou heel leuk zijn als iemand schrijft wanneer de stroomzuil weer functioneert ;-) Alvast bedankt!

Ruimte bestaat niet meer! Helaas is deze parkeerplaats in oktober 2023 voorgoed gesloten! Deze plaats is sinds oktober 2023 voor altijd gesloten! In ieder geval bedankt voor de goede overnachtingen de afgelopen jaren! Ik wens je het allerbeste! Rondslenteren

14 euro op parkeerplaatsachtig terrein met hagen. Elektriciteit niet meer incl. Elektriciteit kost nu 4 euro extra. Dank aan alle megawomos: airconditioners deze zomer en nu verwarmen met een heater! "schud je hoofd" ! Douche alleen als er personeel is voor de sleutel. Toilet zoals altijd vlekkeloos! Dank daarvoor! Er is geen wasmachine. Afwassen niet mogelijk. "De mooie en de rijken zijn welkom, "normale kampeerders" worden afgeschrikt! Jammer, jammer!

... Erg toeristisch, onpersoonlijk. Laat u niet misleiden door de prijs! 125 + 25 voor elektriciteit + 25 voor een havenkaart (zeker maar 1 of max. 2 douches...ruim 40 camperplaatsen + gastenbootboten. Afwassen niet mogelijk. "Idyllisch + relaxen"... nee! Liever camperplaats Veel verkeer met auto's over de grindpaden tot laat in de avond en langer Vertrek om 12.00 uur helaas niets voor een ontspannen verblijf 😑