@voprak
- Hymer MLT 580
- Mercedes
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Zijn hier voor het weekend en bij aankomst gebeld te hebben zijn we heel vriendelijk behandeld, mijn Frans is niet optimaal maar ze deden hun uiterste best om Nederlands te praten. Wij komen hier terug……
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Zijn hier geweest op 2 oktober,wij hadden mailtje gestuurd om te reserveren maar ze doen de moeite niet om die te beantwoorden. Toen wij aankwamen vertelden ze ons doodleuk dat de camping gesloten was terwijl er volop ambiance was op het terras. Op de site staat dat ze open zijn.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Prima boerderijcamping, ontvangst met een kopje koffie en gebakje.wij waren daar van 10/11/2022 t/m 13/11/2022. Alles is netjes en goed onderhouden,prima wifi en uitstekende douches en toiletten. Verse eitjes aan een democratisch prijsje.Zeer vriendelijke uitbaters die met hart en ziel hun gasten verwennen.Mijn vrouw vroeg of ze wat paardenmest kon krijgen voor onze tuin in België en dit hebben we gratis gekregen.(Waarvoor nogmaals onze dank).
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
prima camping om Lissabon te bezoeken.De toiletten en douches zijn wat krap maar in tegenstelling tot vele andere commentaren waren ze bij ons zeer netjes.Luide muziek stopte om 23 uur. Prima busverbinding en vriendelijk personeel.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Prima camping met heel vriendelijke dame die alles in het Engels uitlegde.Wij hebben hier 4 dagen gestaan om Salamanca te bezoeken.Echt een heel mooie stad en makkelijk bereikbaar op ongeveer 4 km met de fiets of de bus.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Zijn daar geweest op 14/10/2021 en stonden voor een gesloten poort met de melding gesloten tot april 2022.Vind ik niet kunnen!😖😫
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
prima camping,top ontvangst in goed engels.Supervriendelijke uitbater,kortom hier kom ik nog terug👏👍🍾
prima camping,dicht bij centrum. alles goed onderhouden,propere douches en toiletten.kortom een aanrader……..
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Waren hier 4/11/2018.toegekomen om 16.30u, slagboom was open en volgens Franse gast was het gratis. douche en toilet waren gesloten. electriciteit was ok. toen we om 10 uur wilden vertrekken waren de slagbomen toe en kon niemand buiten. na een drietal telefoontjes kwam er iemand om de slagbomen ( half uur wachten ) te openen.Geef toch een acht wegens mooie ligging en gratis electra.👍