@voskamp
- Alleengaand
- 2004
- Laika
- 2013
prachtig nieuw sanitair gebouw. ook veel net nieuw aangelegde camperplaatsen. Ik koos voor een oude plek onder de bomen. Het was 30 graden. En vlakbij het mooie dorp Estaing.
toch vervelend dat mensen een camping maar 1 ster geven als de camping gesloten is. ik ga hem morgen toch proberen.
Twee sanitair units waar douche en toilet in één ruimte zitten. niet prettig. ook het legen van de toilet cassette in de het grondwater afvoer op de bodem niet prettig. ik heb alles meegenomen naar de volgende camperplek. gelukkig zelfvoorzienend.
een heerlijke plek. en wat hebben jullie het verblijf voor de solo club aangenaam gemaakt. borrel op vrijdag en gebak op zondag. het kon niet op. ook bedankt voor alle informatie. ik heb erg genoten van de fietstocht om de Leie.
prachtige plek maar toch niet geschikt voor langer dan 7 meter. De plek stond vol en dan kan je niet draaien. Beter eerst camper hoger laten staan en eerst kijken. wel heel jammer dat er een auto stond geparkeerd op de camperplek terwijl er genoeg plek was op de autoplekken. De mensen die aansluitend wonen waren niet blij dat wij moesten draaien op hun oprit.
beneden staan en je niet druk maken over faciliteiten die heb je zelf. voor mij was het een prachtige plek. en dat voor 100 kronen of 10 euro. ik had geen cash in Zweeds geld. plaatsen met letters bij de kiosk betalen en met cijfers bij het restaurant. het open museum dorp is leuk om rond te wandelen en geeft denk ik een goed beeld van de Sami cultuur langer geleden.
300 meter dirt road met flinke potholes maar dan kom je op een mooie open plek aan het meer. heerlijk even relaxen. geen andere campers op 7-07-2024.
Sitecode: 20929
je mag hier 24 uur staan. staat op een bord bij de inrit
prachtige parkeerplek voor campers. aan de overkant een weggetje dat gaat naar een parkeerplek met rondom bomen.
mooi gelegen camping met veel variatie in de plekken waar je kan staan. Idd tot 30 juni CC korting anders 475Nk
prachtige plek. wel betalen. 250 NK
gewoon fijne plek.
ondanks de slechte reviews hier heen gereden want een alternatief is niet voorhanden. ik sta goed, in mijn camper is het goed toeven en de bushalte is niet ver weg.
druk bezette parkeerplaats voor de aan en gaan komende bewonderaars van de waterval. Geen camperplaats.
mooie cp, heerlijk gegeten. Garnalenpannetje met stokbrood.
Er vaart geen ferry meer naar Stavanger zoals de info aan geeft. in 2019 een super lange tunnel geopend en boot uit de vaart. wil je naar Stavanger gaan dan kan je de bus nemen. eerst naar busstation en dan de aansluiting naar de stad.
super camping. Al’s je dan toch naar een camping wil voor eens lekker douchen dan is deze camping een aanrader. als alleengaande betaalde ik 95 kronen. Geen Electra. Uit de camping links en meteen rechts een prachtig fietspad langs de kust.
wij stonden er op 1 juni en de camperplaats was vol. Uitgeweken naar de parkeerplaats. ‘s Avonds moet je je aan de 4 meter afstand tussen de campers houden. deze plak is voor mij vooral magisch in het “gouden uur”.
je kan staan waar je wilt. en deze plek heeft gewoon wat. zelfvoorzienend moet je wel zijn. Maar stroom kan je met wat hulp wel krijgen. Herr Hinke laat je graag alles zien. van hier uit fietsen naar zGluckstadt. wat een mooie plaats.
prima plekje , lekker rustig. warm water in de toilet. supermarkt dicht bij. wel op asfalt maar gras rondom.
fijn verblijf en in september met CC ACSI kaart 19,50 precies als vermeld in de gids
parkeren en dan gauw iets anders zoeken
de camping niet verwarren met de naastgelegen parkeerplaats. gratis van 20.00 uur tot 08.00 uur. op de dag 40 kronen, alleen betalen met creditkaart mogelijk.
de coördinaten kloppen precies. de brug over en dan links het parkeerterrein en rechts de camping. op het parkeerterrein mag je parkeren en overnachten vanaf 1 oktober tot en met 30 april.
perfect voor bezoek aan Le Mont-Saint-Michel. Kaartje trekken, plekje zoeken, naar de shuttlebus of op de fiets of lopend gaan bewonderen. kom je terug en geen zin om nog te gaan rijden dan blijf je lekker staan voor de nacht.
alles is al gezegd, die TGV is vreselijk maar je moet het er maar voor over hebben om de volgende dag vroeg naar boven te kunnen gaan. de CP is niks op aan te merken
comfortabel voor een nacht. de ingang voor grote campers was lastiger maar het lukt wel. ook ik reed op de laatste bocht bijna verkeerd. op aanwijzing van een dame die uit haar woning kwam ging het goed.
zeer ongastvrije camping. geduvel met oprijden . ingang rechts geblokkeerd je moet naar links. manager roept van alles wat je moet doen om erin te komen. links kaartje maar tijdens inrijden klap de slagboom op camper. we wilden er niet blijven maar moesten wel 5 euro betalen om er weer af te kunnen rijden. doorrijden naar dr haven in Goro
goed verzorgd en zeker 15 plaatsen. aanrijden is ongezellig. je staat achter bedrijfspanden.
kwamen aan op zondag 13.00 uur. kompleet VOL. we werden doorverwezen naar een parkeerplaats 100 meter verderop en werden gewaarschuwd wanneer er plek was. tja weekend en de Italianen rijden pas tegen vier uur naar huis. prima CP. links de plek af en weer links ligt een 2 km wandeling langs het meer. je loopt een rondje.
goed voor een overnachting, aan doorgaande straat. Grote parkeerplaats.
helemaal eens met de omschrijving van 23-09-21
een heerlijke plek als het niet te warm is. leuk om in het haventje te kijken als de vissers terug komen om negen uur. fietsen daar prima. in het voorjaar waarschijnlijk nog mooier ivm de vogels.
prima plek. alle voorzieningen . kijk op hun website voor de prijzen, ik betaalde 13,00 euro in september. fietsen naar Rimini uitgang rechts en naar een enorm winkelcentrum naar links.
op dit moment een rustige plek en je staat er prima. je mag er ook voor korte tijd parkeren. een nadeel op zondagavond komen veel Italianen naar de verzorging die gratis is dus op die avond daar niet vlak bij gaan staan.
de een zal zich er prima voelen de ander niet, zelf beoordelen. laatste maandag van de maand is er markt dus op de zondag ervoor daar niet gaan staan.
Erg mooie camperplaats. Waren hier met acht campers en iedereen enthousiast. Het restaurant heeft een prachtig terras waar wij met zijn achten lekker “coronaproof” hebben gegeten. Als de afvoer voor vuilwateremmer klaar is dan een waardering 10.
de camperplaatsen zijn voor bij de ingang maar zie je de ruimte die je hebt op de velden dan is voor mij de keuze snel gemaakt. Camping heeft te weinig sanitair maar uitbreiding komt. De prijs is nog laag. Op de fiets ben je snel bij Meerwijckstrand aan Zuidlaarder meer. Stad Groningen ook met de fiets te doen. Ik betaalde tien euro voor een overnachting.
Alle eikenbomen in de omgeving besmet met de processierups. Toch staan er campers. Wij niet.
perfect
Sitecode: 19090
Gezellige plek, uitzicht op de koeien en we troffen net de Red Stones.
18 juli 2018: of je hier leuk staat, hangt kennelijk sterk af van het moment. Wij vonden deze gedoogplek geweldig. Stonden er met 5 campers. Geen stank, geen lawaai, douche kunnen gebruiken en genoten van het mooie dorp.
prachtig plekje, maar wel een gedoogplekje en geen CAMPERPLAATS. Geniet ervan maar stel geen eisen.
prima serviceplaats, even op je gemak bekijken hoe het gaat. Is afwijkend van andere stations.
Vuil water lozen was in ons geval onmogelijk. We minder de camper niet zo dichtbij zetten dat de uittrekbare lade eronder kon.
Echt een redelijke plek. Even schrikken als je aan komt maar je kan hier prima een nacht verblijven. Alleen je moet begin augustus mijden ivm blues festival. Wij dachten daar een tweede keer te verblijven voor we de boot in Larvik zouden nemen en je kent de plaats danniet terug. Wij moesten ook uitwijken naar een andere plek en dat is niet zo makkelijk vanuit Notodden.
Snel door gereden . Langs drukke weg met vrachtverkeer. Plekje aan meertje wat voorheen is beschreven Niet gevonden
Wij zijn altijd blij met een plek bij een grote stad en openbaar vervoer voor de deur. Dus deze plek voldoet helemaal. Voor senioren betaal je 1.90 kronen voor een enkeltje naar de stad. Plek is rustig.
Sitecode: 19135
Grote cp, maar gelukkig zelfs in het hoogseizoen bij lange na niet vol. Prijs is inmiddels 250 Kr. Te duur! Plek is mooi maar sanitair onvoldoende. We zijn er toch gaan staan omdat het ons goed uit kwam.
Op 20 juli 2018 is de camping overvol. Het overflow terrein wordt gebruikt tegen dezelfde prijs. Sanitair volstrekt onvoldoende voor het aantal gasten .
Perfecte plek om Stavanger te bezoeken . Een nadeel: te weinig plaatsen. Niet zoveel ruimte in de haven, in juli 2 dagen gestaan. Na 4 uur snel vol. De ferry gaat om de drie kwartier naar Stavanger . Fijne plek.
De fabriek maakt dat we doorgereden zijn. Het geluid is storend.
Geweldige rustige plek midden in de natuur. Hier is het nog echt stil. Afgelegen kan zo weldadig zijn,
Sitecode: 19969
Heerlijke plek waar wij met plezier 20 euro voor neer tellen. Echt een plek om een dagje extra te blijven.
Camperplaats in het centrum. Ligt wat lager. Stroom, verder geen voorzieningen maar op 4 km serviceplaats. Mooi dat de gemeente dit heeft aangelegd. Fijn gestaan .
Alle voordelen zijn genoemd , goede plek. Snel te bereiken vanaf de haven. 25 min.
Voor de tweede keer gestaan. 20 min van de haven. Water lozen doe je rechts, voor de witte bakken. Rooster in de grond. Waterslang ligt buiten en idd kraan openen in toilet. Toilet legen aan de achterkant van het gebouwtje. In grote regenbui en spoelwater uit blauwe ton met kraantje. Fijne plek.
Een fijne plek
21-04/18, plek zoals eerder beschreven. Maar mij werkte de drukte een beetje op de lachspieren. Al die grijze koppen die vrijheid willen met de camper en vervolgens hutje mutje met amper twee meter tussen twee campers bij elkaar staan. Ja wij bleven ook voor een nachtje.
Sitecode: 19469
Parkeerplaats voor campers maar geen Camperplaats . Dus geen campinggedrag. Wij zijn er vooral gaan staan vanwege het mooie fietspad naar Girona. De beoordelingen van deze plek bevielen ons beter dan die van de plekken in Girona.
Altijd blij met een veilige cp zo dicht bij een mooie stad.
Prima cp. Weinig last van vliegverkeer. Maakt herrie maar snel weg. Van het formatievliegen heb ik genoten, zag het als een buitenkansje. Boulevard loopt helemaal door tot Alcázares , lekker lopen.
Wordt San Javier niet verward met Los Narejos. Los Narejos is een prachtige cp en het restaurant een aanrader. Wij namen het dagmenu voor 15 euro en hebben heerlijk gegeten. In de middag en nacht super rustig in de ochtend vliegtuigen. Het formatie vliegen vonden wij eerder spectaculair dan een nadeel. Dicht bij de boulevard naar los Alcázares.
Sitecode: 19539
Veel waardering voor alle informatie die je hier krijgt. Prima cp.
Prijsbeleid in de winter snap ik niet. In de zomer betaal je 12,50 inclusief stroom en in de winter 15 euro inclusief stroom. Maar waarom zou ik in de winter meer betalen voor stroom als ik helemaal geen stroom gebruik. De plek is wel oké maar krap en alleen asfalt. In een eerdere review schreef ik over het prijsbeleid. Van de eigenaar inmiddels geld terug gekregen . Ik bleek een oud inschrijf formulier te hebben gekregen. Zomer en winter zonder stroom is het tarief 10 euro.
Prima plek voor stadsbezoek, bus of fiets : je bent er zo. Uitzicht op de pitch en putt baan. Het is een parkeerplek volgens mij maar overnachten wordt gedoogd.
Ook wij erg enthousiast. Heerlijk , zo'n plek is een cadeautje.
Gedoogplek op parkeerplek aan meer. Geweldig en super stil. Eerst genieten van de rit erheen en dan genieten van deze plek. Ik zou aanraden om hier te overnachten en de wildernisweg niet in een keer te rijden.
Het is natuurlijk gewoon een gedoogplek en geen camperplaats. Wij zijn vanaf aankomst Oslo met de boot, doorgereden naar Hamar en hier twee nachten gestaan. Prachtig plekje en inderdaad het openluchtmuseum links van de plek is leuk. Op de fiets nog naar het Olympische ijsstadion gereden.
Prachtig gelegen camping. Wij beoordelen op plek en minder op faciliteiten, hoewel wij erg gelukkig waren met de was- en droogmachine.
Mooi rustplaats, maar toch wel tot erg last van veel verkeer. Klein strandje.
Sitecode: 20905
Heeft alles wat je als camperaar nodig hebt, maar sanitair is niet erg best. Plek is mooi!
Je staat erg mooi aan zee en gezien de prijzen in Noorwegen, vind ik deze camperplaats goed. Ruime plaatsen.
Helaas, sanistation is gesloten in verband met vandalisme.
Hoe mooi kan je het hebben! Schitterende plek. Prima voorzieningen.
Wij schrokken een beetje toen we de camperplaats op kwamen rijden, groot en veel asfalt. We moesten noodgedwongen (motorpech) drie dagen hier staan en vonden de dag na aankomst een heerlijk plekje, gras voor de deur en het fjord. Op de fiets naar Heddo staafkerk en openluchtmuseum. Gebruik gemaakt van de wasmachines op de camping, dorp onder handbereik, wifi in de bibliotheek. Het werd een aangenaam verblijf.
Mooie plek. Sanitair niet bekeken. Met plezier gestaan.
Konden er niet meer bij, lag aan de manier waarop geparkeerd was. Aan de overkant ligt een groot parkeerterrein en volgens het toerisme bureau was het geen probleem om daar te overnachten. Kathedraal is mooi.
Wij moesten het stageld betalen in het gele restaurant en dan pas wordt het obstakel met een sleutel open gemaakt en kan je gaan staan.Natuurlijk hadden we ook de neiging om langs de rivier te gaan staan maar ja, de gemeente neemt de moeite om een mooie camperplaats aan te leggen en daar ben je dan blij mee. Tip: neem de trein naar Pinhao.
Het oordeel van GB op 23-04 klopt wel maar ik wil het toch wat positiever benaderen vanwege het feit dat het DE ideale plek is om met de bus naar Porto te gaan. De camper staat er mooi veilig en de douches zijn oud maar schoon. De bus stopt om de hoek van de toegangspoort. En je kan ook voor de Orbitur camping kiezen.
Helemaal eens met de vorige schrijver. En als je dan met een wijntje heb genoten van het mooie uitzicht dan is het toch heerlijk om in je camper te zijn en ben je blij dat je daar mag overnachten
mix parking, beviel ons totaal niet. Moet ook zeggen dat wij ter plaatse geen camperbordjes gezien hebben.
Sitecode: 19254
We komen er vaker een nacht op weg van en naar het zuiden. Lekker even wandelen of fietsen. De laatste keer gegeten bij l'Atelier de Jeanne, kleine straatje naast het kasteel. Een aanrader!
Kleine plek, goed voor een nacht. De wandeling om het meer( een uur rond) maakt het voor mij aantrekkelijk, na een lange rit.
Geen eisen te stellen aan deze plek. Je staat bij de rivier en de stad op loopafstand. Ideaal toch!De stoeltjes mogen niet buiten maar dan ga je toch lekker op een van de bankjes langs de rivier zitten, of op het gras.
Kwamen hier toevallig langs na onze tocht door de Estela. Moe en blij een plek zomaar te vinden. Prima voor een nacht. Ligt wel tussen twee wegen, maar toch een ontspannen verblijf gehad. Prima voorzieningen, plek voor lozen en water inname en dat alles gratis.
Heerlijke plek om bij te komen na de lange reis uit Nederland. Bij de receptie route van mooie wandeling te krijgen. Wandeling loopt door de kurkeikplantages en is ongeveer 9 km. Ik vind de prijs heel acceptabel, wij betaalden in maart tien euro.
Komen hier nu al voor de vijfde keer op doorreis. Gewoon een prima plek en na vier dagen rijden uit Nederland de camper weer op orde brengen. Wij hebben er altijd water kunnen tanken. Ik vind het heel plezierig om de wandeling door het naastgelegen park en het pad langs de rivier te maken. Ook ik ben maar wat blij met een Gemeente die dit soort plekken voor ons camperaars hebben.
Deze plaats krijgt van mij van harte een tien. Natuurlijk gewoon een vierkant terrein maar alles is uitstekend voor elkaar. En de ambiance is perfect. Heerlijk rustig, prachtig uitzicht, de voorzieningen meer dan uitstekend voor elkaar en een gastfamilie die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft. Ik vind het ook erg gezellig om daar te eten. Geen restaurant maar wel een table d'hôte.
Stoffige parkeerplaats, prima voor bezoek van de prachtige plaats. Er staan duidelijke borden dat er 's nachts niet geparkeerd mag worden
Er is geen enkele reden waarom je hier zou gaan staan wetende dat de gemeente de voormalige camperplaats gratis open houdt voor campers. Vanaf die plaats de brug over en je bent in het centrum. Op vrijdag voor de brug links een grote markt.
Is geen camping meer maar de gemeente houdt deze plek open voor de campers. Geen stroom, wel verzorging. Toegang gratis.als camperplaats vond ik het geweldig, vlak bij het oude centrum. Volg de borden "pargue autocaravannes"
Weinig aan te merken op deze cp. Duurder, maar ja we praten over Bad Reichenau en in de buurt van luxe thermen. En twee uur wifi gratis.
Uitstekende plaats. Alles wat je nodig hebt. Ruime plekken en rustig.
21-10-16 mooie plek, nu nog op algemene parking maar men was druk bezig met de aanleg van een echte camperplaats met sani. Ik denk voor 10 plekken. Om de hoek ligt de Walchsee.
In het najaar een prima locatie. Lijkt me in de zomer te warm.
Perfect.
19-10-16. Geen zin om 20 euro te betalen voor een gewone parkeerplaats.
De plekken rechts achter hebben uitzicht over de rivier. Maar die hanen !!!!!
Parkeerplaats van de Limes Therme. Verzorging hopeloos. Bezoek aan de Therme een aanrader!! Prachtige binnen- en buitenbaden.
Erg mooie camperplaats. Wel wat verkeerslawaai. Voor ons een goed beginpunt voor het fietsen langs de Duitse Donau. Geisingen heeft treinstation. Tip. Als je gaat fietsen en je wilt van hier met de trein, download dan de app van de Deustsche Bundesbahn.
Prachtige camperplaats maar idd meer een camper camping. Passanten hebben weinig kans om een plekje te krijgen.Dat is onze ervaring in januari.
Wij waren hier vorig jaar ook. Er is een plaats bijgekomen. Heerlijke camperplaats in een mooie omgeving. Lekker fietsen naar Murcia. Plaatsen zijn aan de krappe krant.
qua locatie een 8. Wij fietsen het hele canal du bourgogne. Vanaf Dijon.
Mooi gelegen camperplaats, maar in de winter erg snel vol. De plaats accepteert reserveringen en heeft veel langstaanders. Wij vonden de plekken aan de krappe kant. Vriendelijke ontvangst. Op de fiets langs het kanaal naar het mooie Murcia. Ligt in een aantrekkelijke omgeving.
Prima overnachtingsplek. We stonden er 29-12-14 met zijn vieren. Allemaal late aankomers.
Alles is al geschreven, het is nu bomvol en dan is het krap allemaal. De plek blijft ideaal. Veel langkampeerders en spontaan aankomen is moeilijk wat nu juist de charme van camperen is. Reserveringen voor lang verblijf worden al ver van te voren geaccepteerd.
Mooie camperplaats direct aan de Altmuhltal Radweg. Rustige ligging. Gezellig terras bij het gebouw waar de douches, toiletten en een soort cafetaria zijn. Wij fietsten naar Treuchtlingen en naar Eichstatt beiden 45-50 km heen en weer.
In het hoogseizoen (eerste week augustus) een ramp. Vreselijk druk en tot diep in de nacht blijven de campers aanrijden om een plekje te vinden. En die moeten dan allemaal achterin weer draaien omdat alles vol staat. Maar toch...we zijn er een nacht gebleven, ligging ideaal. Plaats en de lange boulevard zijn leuk, op de fiets naar Valery sur Somme. In hoogseizoen dus vroeg op de dag komen.
Het mag dan een leuk plekje zijn maar het is geen camperplaats. Nergens een aanwijzing dat je hier mag overnachten.
Dit is een Acsi camping voor 16 euro. Een normale prijs toch. Het is een mooie natuurcamping.
Officiële camperplaats. Luz moet je even bezoeken voor het museum. Het dorp is hagelnieuw herbouwd. Het oude dorp is door het stuwmeer verzwolgen. Dorp heeft totaal geen karakter meer. Heel erg voor de mensen die er wonen. Als het kan bekijk dan de film in het museum.
Heerlijke plek. Hoewel je even schrikt als je aankomt. Er stonden eind februari zeker 100 campers. Je kan fietsen naar Monte Gordo, Vila Real en Tavira
Alte is een erg leuke plaats. Loop ook even naar de waterval en de bronnen. De camperplaats ligt aardig, achter de begraafplaats en op sommige plekken heb je een leuk uitzicht over een dal met waterval. Water bij de begraafplaats.
Eens met de vorige schrijver. Niet geschikt voor campers, stond ook helemaal vol met geparkeerde auto's. Doorgereden. 13-01-14
prima overnachtingsplek, wij waren er vroeg in de middag en hebben lekker kunnen fietsen in de omgeving. Op 11 maart stond in de avond alles vol en moesten een stuk of zes campers elders een plek zoeken. Eigenlijk gewoon een juweeltje van een plek.
Geweldige plek als je houdt van stilte. De campers staan door het hele dorp. Maar camperaars: ga dan ook eens een keer eten bij de plaatselijke horeca. Wij aten prima bij Maria (aan de hoge weg) voor 22 euro met toetje, koffie en wijn. Dan blijft het dorp blij met ons!
Gewoon leuk om en-route hier een dag en nacht te staan. Kasteel bezoeken, drankje bij de horeca aan de rivier en je hebt het gewoon naar je zin!
In winter 2014 op prachtige plaatsen gestaan in de Algarve en deze viel ons bar tegen. Prima voor een overnachting maar niet voor een verblijf met de stoeltjes buiten. Zou ik alleen op overnachten beoordelen dan een hogere waardering.
Overvolle parkeerplaats waar geen plek te vinden was. Wij konden dus ook niet parkeren om de stad te bekijken, laat staan overnachten.
Je vindt het leuk of je vindt het niks. Camping ligt mooi. Wij zijn er weg gegaan vanwege alle dieren om je heen en jankende hond in afgesloten camper. Kreeg van ons al meteen de naam Camping Kakelbont. febr. 2013
Prima parkeerplaats maar overnachten.....neen liever niet
Helemaal geweldig, een prachtige locatie. In oktober lekker rustig en dan vanuit je camper het uitzicht op die verlichtte rotswand, helemaal mooi!
Op wandelafstand van zo'n prachtig plaatsje is dit natuurlijk een prachtig gelegen plek. Wij konden in oktober in de breedte over drie plaatsen gaan staan. Ik denk niet dat we in het hoogseizoen onze camper van 6.99 lang kwijt zouden kunnen.
Heerlijk plekje, mooi uitzicht. Brood moet je, buiten het hoogseizoen, wel een dag van te voren bestellen bij het winkeltje.
Alles is al gezegd. Perfecte plek. Nu nog wifi.
Prima camping voor stadsbezoek. Kom alleen niet aan tussen 12.00 en 15.00 uur want dan is de poort gesloten. Mooiste plekken in onze ogen: helemaal achter in.
Dit is geen mix-parking maar alleen parking. Wij stonden er alleen eind september. In de verre omtrek geen andere cp's.
Prima plek, wel modderig na regen. En wat een mooie foto van Langerode met de luchtballon!! Bezoek ook even het museum van PIP, gratis entree.
Krap, overvol ook in oktober maar....toch leuk om te staan. Aan de rivier, zicht op de stad en je wandelt makkelijk naar de stad. Wij vinden dit soort plekken ideaal aan het einde van de dag. Je komt aan, loopt naar de stad, eet wat in je camper of in de stad en gaat slapen. Overdag zoek je iets anders op.
Weinig toe te voegen maar......nu nog wifi en de plaats is helemaal perfect.
Niet druk toen wij er in mei 2013 waren. Dan voldoet de "parkeerplaats" voor de huisjes prima. Met de taxi voor maximaal 30 lei (kan ook voor 18) naar de stad. Geen plek om langer te verblijven dan voor het bezoek aan de stad.
Voor ons een prima plek voor een overnachting op doorgang naar Roemenie. In de nacht is de weg rustig en als je met een zonnetje aankomt dan is het er heerlijk even bijkomen.
Sitecode: 19489
Mooie rustige plek. Je kan op beton gaan staan of met kleinere campers op het gras onder de bomen. De doorgaande weg is ook overdag erg rustig. En de wijn smaakte prima!
Mooie camperplaats maar te weinig stroomplekken. Wij hadden de pech dat men met een drilboor de oude brug aan het afbreken was. Duurt tot medio november 2012
Erg druk veel bussen met toeristen. "s Avonds leek het iets rustiger maar toen begon de jeugd met rondjes rijden. Eigenlijk is er niets mis met deze cp, maar het beviel ons totaal niet.
Een verrassende lokatie. Een rustige plek die geregeld verstoord wordt door de goederentrein. Toch hebben wij deze lokatie als rustig ervaren en we hebben er heerlijk geslapen. Langs de toegangsweg is nu een sanistation.
Op zich een prima plek maar voor mij teveel lawaai van brug en spoor.
Drukke plek, aan de overkant van de Main kijk je op industrie. Misschien als je achterin gaat staan dat het uitzicht dan beter is. Volkach wel leuk om even door te lopen.
De plek ziet er misschien niet zo verzorgd uit maar hij ligt prima. Buiten de geluiden van de veerpont, lekker rustig. Op wandelafstand van het dorp.
Prima plek aan de Main, de achterliggende doorgaande weg geeft weinig overlast. Als je met het pontje overgaat kan je een leuk rondje fietsen aan beide kanten van de Main. Mooi uitzicht op de overkant.
Prima plek, ziet er wel weer beter uit als op de oudere foto's. Direct aan de mainradweg.
Prachtige plek, maar ook wij konden er niet wezen vanwege de herrie, windrichting zal daar zondermeer invloed op hebben. Ook de generator in een nabij gelegen hokje gaf teveel geluidsoverlast. Jammer.