@voskampertje
Mooie camperplek. Met de fiets naar het strand geweest en mooie fietsknooppunten gefietst door de duinen naar o.a Alkmaar en Bergen. Fijne eigenaar. Super warm water voor de afwas en douche. douche wel wat klein. Supermarkt dicht bij. Een plek om nog een keer naar toe tegaan
prachtige camperplek met alles er op en er aan. mooi fietsroutes en kort bij het hunnebedcentrum we hebben genoten.
mooi plekken groot genoeg . voorzien van alle nodige faciliteiten leuk aan het water. echt een aanrader
Een mooie camperplaats aan het Wilhelmina kanaal. mooi omgeving om te wandelen en te fietsen. Naar Tilburg fietsen mooie route langs het kanaal. Sanitair heel mooi. alleen knop op toilet voor kleine hoeveelheid water werkt niet. afwas water mocht iets warmer zijn, maar we hebben genoten op deze plek. online boeken gaat makkelijk en je mag een plekje kiezen
prima camping ,heerlijk rustig en voldoende ruime plekken wij hebben er al 7 keer gestaan ( 6 keer voor standplaats nijmeegse vierdaagse) en een keer om de mooie omgeving te verkennen op op de fiets . vriendelijk ontvangst van Wilma en arie. schone toiletten en prima douches met ruime water voor €0.50. altijd wel tijd voor een praatje.
ongeïnteresseerd en slecht ontvangst bij de receptie. Terrein is hobbelig . zeer slecht en sfeerloos. Honden zijn welkom . Maar als ze toch moet poepen en terwijl je aan het opruimen bent, werd ik van een afstand toegeschreeuwd door de dame van de receptie. grijswaterlozing en chemisch toilet is op een moeilijke onlogische plaats. positief= iedere plek heeft stroom en water strand dichtbij keuring sanitair dit was voor ons 1 malig.
Sitecode: 20675
we waren niet tevreden. een dubbelgeboekte camper kreeg van de havenmeester een plek voor onze neus. ze konden niet terug vinden dat we geboekt hadden. wij hebben mail en afrekening laten zien want ze kwamen tot 2x toe vragen of we wel geboekt hadden. er waren nog 2 plekken dus waarom voor onze neus? de havenmeester heeft toen toch een andere plek aan ze gegeven. maar de havenmeester deed wel moeilijk erg jammer dat het vertrouwen beschaamd werd