@vriesp
- 2023
We zijn dit jaar weer terug gekeerd op deze mooie camperplek. We hebben heerlijk gedineerd bij het restaurant, een lekker 3 gangen menu voor € 27,50 pp. Een fijne plek om nog een terug te komen.
Het is een mooie camperplaats, maar …. als je net bent aangekomen en er gaat dan de gehele middag gemaaid worden met een luidruchtige maaier wordt het al minder. Als je dan met de beheerder belt dat je binnen twee uur na aankomst weer vertrekt omdat je niet de hele middag in maaier geluid wilt zitten en dan toch de volledige dag prijs moeten betalen zijn we teleurgesteld, vandaar maar 1 ster.
Prachtige plek aan laantje met grasveld voor de deur en een troost plaats met bankje.
We hebben een nacht bij Richard en Nanette op de camping gestaan. De afgelegen rustige wonderlijke camping vonder wij een leuke ervaring. In de kleurrijke bar hebben we een gezellige avond gehad. De douches waren schoon en er was heerlijk warm water. We waren op doorreis maar het is zeker een plaats om terug te komen.
Wij stonden vandaag voor een gesloten Nomadastop, jammer!
Mooie rustige locatie. Om 17:00 komt Santiago langs om te zeggen dat er een gratis Cava proeverij is. We hebben een paar heerlijke Cava’s geproefd. De locatie staat verkeerd genoteerd, als je de afslag van de weg heb genomen goed op de borden langs de weg letten. De nieuwe toerit zit ongeveer 300m voor de aangeven GPS positie. Je moet over een zandpad naar de camperplaats. GPS van de camperplaats: N 41 22.1218 E 001 46.3095
Hele mooie groene camping met grote plaatsen op terrassen. Het sanitair gebouw ziet prachtig uit.