@vrij-leven
- 2007
vrijdag 5 juli aangekomen om 15 .00. keurige cp. Er stond niemand en om half 10 s 'avonds nog steeds niet. rustig dorp. misschien wordt er gedacht dat het snel vol is omdat er maar 8 plaatsen zijn....dus niet. Prima te doen op de doorgaande route.Sttoom en water betaald dmv munten ,op ong 7 plekken te krijgen....hadden we niet nodig. lozen afval en wc te plaatse.
22-23 juni..prima camping direct aan zandstrand.fietsen is prima hier naar Molinell en Oliva..alles is dichtbij aanwezig.. en dat voor 25 euro p.n.
locatie mooi aan strand, strandtentje vlak bij, sanitair verouderd , en het is een beetje de kunst om de heet en koudwater kraan goed te bedienen maar voor 15 euro camper ,2 p, incl stroom moet je niet zeuren... voor ons helemaal prima.:)
keurige ,afgesloten plek, super vriendelijke ontvangst, goede uitleg over fietsen naar de stad..prima te doen, 7 km naar oud centrum ,en bus ook dichtbij.Voorzieningen prima..douche toilet , chemisch toilet ,grijs water ,schoon water.. Je kunt je storen aan geluid van verkeer en vliegtuigen vlak bij grote stad , deden wij niet ... dan moet je er niet gaan staan :). wij vonden het prima hier voor 20 euro p.n.
prima plek midden in de wijnstreek, leuk om te fietsen, veel restaurants, rustig slapen, douche en stroom aanwezig ,10 euro per nacht