@vschrik
- 2020
prima plek in een mooi dorpje. Op een paar minuten lopen zit een hele kleine buurtsupermarkt. Ik heb alleen geen bord kunnen ontdekken dat dit een officiële camperplaats is. Er is veel meer ruimte beschikbaar dan aangegeven in de beschrijving.
Sitecode: 12039
Prima plek, wel druk omdat veel andere plekken in de omgeving op dit moment dicht zijn. Sanitair is beperkt maar netjes. Naast de overnachtingsplek liggen wel wat dingen die bezoekers trekken waardoor het overdag rumoerig is, maar ‘s avonds geen last van.
camping gesloten vanwege wateroverlast, schijnt over ongeveer een week weer open te gaan. Vreemd genoeg stond er al wel een andere camper te kamperen. Maar de eigenaresse hield vol gesloten te zijn.
gesloten vanwege wateroverlast. wel was er wel 1 caravan eigenaar maar die kon me niet verder helpen om de eigenaar te vinden. onbekend wanneer het weer open gaat.
mooie rustige lokatie, wel wat weinig elektriciteits punten (3stuks) dus als het wat drukker is, heb je pech. Of officieus met de buren wat regelen.
Mooie plek om te overnachten al mag het officieel niet. Een lokale vuilnisman zei dat er nooit op gecontroleerd wordt. Prima fietsafstand naar het dorp of het noordelijkste puntje van Skagen. De nacht dat ik er stond waren er 8 campers.