@vvk
- 2017
Wat een lekker Camperplaats. Goed verzorgd. Schoon sanitair. Zeer vriendelijk ontvangst. Plaatsen zijn met zorg en liefde onderhouden en aangekleed met bloemen en bollen. Iedere ochtend een eitje van de eigen kippen. Met Pasen een paasattentie voor de deur. De Wieringermeer is die moeite waard om te wandelen of te fietsen. Wij komen zeker nog een keer terug.
wat een fantastische camperplek. een tiental plekken, waarvan een aantal verspreid door het veld. bijzonder ruim. vriendelijk ontvangst. wij gebruikte deze plek voor een nacht op de terugweg naar Hull, maar we hadden wel een paar nachten kunnen staan.
prachtige plek. en dat weet kennelijk ook iedereen. bomvol met wel 30 campers. meestal zijn we daar niet zo van maar toch een goede beoordeling. we hadden geluk met het laatste plekje. er heerst een relaxte sfeer. het dorp is leuk en je kan er mooi wandelen. uitzicht is perfect.
Sitecode: 62062
het is een parkeerplaats bij een recreatiepark met huisjes voor de verhuur. meer op zo’n 400m lopen. prachtig meer. plek goed voor op doorreis wel redelijk drukke weg.
prima plek bovenop de berg. Inmiddels £20, via een website te betalen, dan krijg je een code voor het hek. Tip, in Aviemore gaat in de zomer een historische stoomtrein naar Boat of Garten en Broomhill. vanuit Boat of Garten terug wandelen naar Aviemore door prachtig natuurgebied.
prima plek op een P. (Dames) toilet was schoon. Mooie wandeling naar de top vd berg met prachtig uitzicht. Voldoende ruimte.
staat inmiddels een hek voor de ingang. je kunt er niet meer staan.
toilet gebouw is er niet meer. even verderop is het parkeerterrein van The Storr waar een cassette geleegd kan worden in publieke toiletgebouw.
prachtige plek. hele vriendelijke mensen
Prachtige plek. ondertussen is het echter wel betaald parkeren geworden én mag je er niet meer overnachten.
prima plek als uitval basis om de stad te verkennen. water, electra, loosplek voor cassette en grijs water. 5 plekken om te staan.
prachtig langs het water. even verderop het kasteel en een Auberge voor een simpele maaltijd. bakker in het dorp is open.
parkeerplaats met water. put is dicht.
We waren hier in 2020 en nu in juli 2023 weer. een P langs de kust. Twee picknick tafels en een afval container. Het baaitje met witte strand en zee bieden een prachtig uitzicht en heerlijke plek om te zwemmen.
prima doorreis CP met waterpunt. om de hoek een recreatiegebied met BBQ plek, picknick tafels, zwembad open van 11:00 - 19:00 uur. Charmant centrum op 1 KM.
Prachtige CP. Vriendelijk ontvangst en prima, schone voorzieningen. Wij vinden de kneuterigheid van bij de boer staan heel leuk. Met de nieuwe plaatsen, met stelton platen , recht naast elkaar en relatief dicht bij elkaar oogt het wat efficiënt en dat doet wat afbreuk aan het authentieke boerengevoel. IJsselstein is een leuk dorp. Heerlijk dichtbij Utrecht en toch in het groene hart.
ruime plaatsen, goede wifi, vriendelijke eigenaren, je kunt de weg horen, maar dat is niet vervelend. kortom heerlijke CP.
we zijn de enige camper hier vanavond. aan het strand. toen wij hier waren was het warm (28 graden) en zomervakantie vóór de Zweden. dus overdag erg druk en ook niet meteen plaats, maar in de loop van de avond werd het rustig en daarmee plaats genoeg. prima toiletten en douches. BBQ plaatsen en mooie zwemgelegenheid aanwezig. vanui hier bezoeken we morgen Stockholm.
Hamar is een leuk stadje op loopafstand. CP is een fijne uitvalbasis aan een strandje. Geen last vd fabriek die er achter staat.
Volg de Vognvegen helemaal tot het einde. Gaat over in de strandvegen dan vermeid je de lage tunneltjes. Gebruik de haak om de putdeksel eruit te tillen.
Mooi plekje, picknick, mooi strandje heerlijk zwemmen en geen last vd e6.
Prachtig plekje, picknick tafels, vuur grill om te bbq-en en droog wc.
Prima plek voor een nacht. Geen aanwijzingen voor enig tarief. Ook niemand gezien. Wij kwamen rond 01u aan na de late boot uit Å. Geluid van verkeer is snachts minimaal. Er stonden 8 andere campers.
Wc cassette wordt automatisch geleegd, gereinigd en gevuld met bio vloeistof. Wat een service. Prachtig uitzicht. Schone toiletten.
Prima plek voor de nacht. Even het weiland door en je bent aan de kust.
Erg druk aan de E6. Beetje ranzige plek. Wij zijn doorgereden.
Een verlopen plek. Zelfde weg terug nemen. De weg loopt nl niet meer door.
Mooie plek, veel privacy. Op weg naar het open veld ligt links ook een pad naar een plek voor een kleinere camper.
Prima plek om door te staan. Prima doorreisplaats. Bakker encentrum op 2min lopen.
Mooi bosrijk plekje waar de lokale bevolking veelvuldig komt zwemmen. Het is wat onverzorgd en heeft achterstallig onderhoud. Toilet wil je van ellende niet in, picknick tafel ingestort en laat men liggen en kapotte stoel laat men achter. Er zijn verzorgdere plekjes te vinden.
Prachtig plekje, rustig mooi uitzicht en verzorgd aan de rand van een dorpje. Om te zwemmen is het wel ver het water inlopen en zwemschoenen aan. Kerkje, oud stationnetje met nu een café erin en een bijzonder meditatieplek maken de locatie bijzonder.
Sitecode: 19124
Mooi zwemplekje met genoemde faciliteiten. Let op: komend vanaf de 128 vanuit Eksjö, ga je onder een spoortunnel door met een hoogte van 3,2 meter.
Inderdaad een prachtig plekje. Wat locals die hier vissen of zwemmen. Voor de rest rust. Het is de moeite waard om vanaf de aangegeven plek (met toilet) nog een stukje door te rijden. Daar zijn nog een paar plekjes waar je kan staan met een zwemplek. Kraakhelder zwemwater.
Leuk plekje, wel aan een erg drukke weg. Daarom zijn wij verder getrokken.
Prima plek met prachtig uitzicht. Wij waren hier op 19/8 en stonden alleen. Dus niet druk. Uitzicht in de avond is prachtig. Toilet keurig en schoon. Wel wat geluid van de weg.
Er wordt nu 50 Zweedse Kr gevraagd om te overnachten. Keurig schoon toilet. Leuke zwemplek met duikplank.
Leuke plek bij een trekkershut. Schone wc, mooi uitzicht op de rivier overigens wel last van muggen.
Voorzieningen top: speeltuin, verwarmd buitenzwembad, zwemvijver met glijbaan, trekkershutten, picknick tafels, (invalide) wc douche en sauna. Alles net open. Entourage: het blijft een parkeerplaats en het lijkt alsof het nog niet klaar is.
Heerlijke plek. Zelfs in hoogseizoen erg rustig. Voor het witte huis is een plaats waar je ‘s-avonds de mooiste zonsondergangen kan bewonderen.
Helemaal vol. Dus onverrichterzake weer vertrokken. (7 augustus 2018)
Als je rust zoekt, is dit een prachtig plekje. Het is echt maar 1 plaats. Wordt door locals ook gebruikt als visplaats, maar wij hebben ze niet gezien. Geen faciliteiten, daarom geen 10. Maar dat vinden wij juist zo charmant. Op 1,1km is er een zwemplaats waar je ook kan staan, daar is het wel drukker met dagjesmensen. Door droogte was waterpeil 0,7m lager. Zwemmen was daardoor wat moeilijker.
Sitecode: 19574
Het is maar net wat je belangrijk vind in een beoordeling. Spiken is leuk, maar super toeristisch. Een Camperplaats voor 10 campers maar er staan er (hoogseizoen) meer als 20, met campers in een wachtrij. Campers naast elkaar, luifel uitdraaien amper mogelijk. Wij zijn weer verder gereden.
Op zich een prachtige plek, nabij jachthaventje. Uitzicht is fantastisch. Zwemmen is fijn, wel fris. Toilet is redelijk (gat met bril erop). Officieel plaats voor 5 campers. Er stonden er 11 en dat is net iets te veel. Plaats geeft een beetje uitgewoonde indruk. Iedereen doet maar. Een beetje regulering zou goed zijn om dit duurzaam een mooie plek te laten zijn.
Wat een prachtige plaats. Aan de jachthaven met zes camperplaatsen. Wel wat druk qua dagjesmensen voor het restaurant en jachthaven, hetgeen prima vermaal biedt. Naastgelegen zwemstrandje is heel goed. Sanitair prima. Naast de 120kr is elektriciteit bij te boeken voor 50kr. Als je gebruik wil maken van douche, keuken, wasmachine of droger is voor 20kr code te verkrijgen voor deze faciliteiten.
Wij begrijpen de hoge beoordeling niet helemaal. Te veel campers op te weinig ruimte. Er stonden er wel 15. Daarnaast veel aankomend en vertrekkend verkeer omdat er ook veel wandelaars en zwemmers komen en gaan. Ook op kleine strandje erg deuk. Meer is goed om te zwemmen. Sanitair is goed. Na een nachtje weer vertrokken.
Als je van natuur en rust houd is dit de plek. Stonden hier mid-juli 2018 3 nachten, waarvan één nacht zelfs alleen. Meer is heerlijk om te zwemmen.
Wij zijn hier op 16/7/18 aangekomen. Nabij zwemstrandje, met wat drukte, maar omdat het op enige afstand is, heb je daar geen noemenswaardige last van. Vissen, zwemmen is hier prachtig. Uitzicht over het meer is fantastisch. Op 300m, bij het zwemstrandje is een toilet aanwezig een een buiten douche (koud). Speciale plaats voor kampvuur.
Wij zijn hier op 15/7/18 geweest. Mooi uitzicht. Zwemmen en vissen gaat hier prima. Wel erg druk met zwemmende mensen. S’nachts geen last van gehad.
Alles is eigenlijk al gezegd. Prachtig. Het is nu hoogseizoen. Dan is het wel vol.
Prima geslapen hier. Tegen de dijk aan gestaan. Prima plek voor op doorreis. Goed vanaf de snelweg aan te rijden. De nabij gelegen weg geeft geen noemenswaardige overlast.
Prima camping met ruime plaatsen en schoon en keurig sanitair. Wel een echte NL-se camping met veel gezinnen met kinderen. In het hoogseizoen vol, dus reserveren is aan te bevelen. Ontvangst zeer gastvrij. Veel informatie over wat er te doen is in de buurt. Goed en strak georganiseerd. Voor ons iets té overgeorganiseerd.
Prima doorreis CP. Faciliteiten prima. Bakkertje is wel een stukje lopen (nog. 1,5km)
Wat een heerlijke plek. Wij stonden er rond 26 juli 2017 twee nachten. Slechts twee andere campers. Prachtig meer om in te zwemmen en startpunt voor fantastische wandeling rond het meer (8km). Dorp Saulieu is een bezoek waard. Water nemen en lozen is lastig in de buurt. Wij hebben het brutaal gevraagd bij Camping de Saulieu.
Faciliteiten Ok. Smalle plaatsen. Wel een beetje viezig doordat men naast de campers heeft geürineerd. Op het strand is een douche en toilet. Slechts 14 plaatsen. Wij waren net op tijd, maar velen na ons moesten teleurgesteld verder reizen. Voor ons geen plek om lang te blijven, prima voor één overnachting op doorreis.
Prima plek. Kosten bedragen 5 euro per nacht. Er is een stopcontact voor mensen met "een medische indicatie". Prachtig ruim opgezet veld aan visvijvers.
Prachtige locatie. Ruime plekken. Indien vol is sanitair wat beperkt. Veel muggen.