@wabo
- 1984
- Euraa Contura
- 2004
Helaas bereikten we onze bestemming niet; alle wegen waren afgesloten vanwege aardverschuivingen. De politie leidde ons om via de regio Abruzzo, een omweg van 250 km!
Heropend, 12 euro, maar kamperen is niet meer toegestaan (belastingcontrole????).
Geweldige plek, supervriendelijk welkom, een echte aanrader en een plezierige ervaring.
Er is geen plek meer!
mooie plek, eet heel goed, helaas wordt de plek steeds meer misbruikt, afgelopen nacht ruim 35 campers waarvan de helft niet at alleen geslapen, daarna weggegooid, water getankt en toen weggelopen. hoelang accepteert de eigenaar dit nog?? Helaas zijn er steeds meer mensen die misbruik maken van zoiets!
Parkeerplaats onverlicht, meerdere Womo op 3 oktober. 21 opengebroken en beschadigd, het geheel tussen 18 en 20 uur !!! Vermijd ten koste van alles ruimte!
leuke kleine camping met mooie plaatsen direct aan zee. Plaats standaard heel gemakkelijk, fietspad naar Novigrad is zeer gemakkelijk te rijden.
heerlijke rustige plek, goede traditionele keuken, hele aardige mensen, allemaal Duits spreken, eigen strand, geen parabellering, berging voor Womo normaal, wifi beschikbaar, alleen aan te bevelen
Prijs voor 24 uur is 19,80 euro, volgens het bericht binnen 36 uur. Toegestaan. Maar er waren veel kampeerders over een lang weekend daar, die hier waren voor meer dan 3-4 dagen, was er geen probleem, maar elke dag iemand kwam om de auto heen nummers noteren. Eenvoudig betaal bij het apparaat en uitrijden.
Plaats is erg vies, luidruchtig, blijkbaar zijn hier altijd zigeuners op het plein, de uitgang is problematisch omdat het kan slechts door de kuilen en dan zitten sommige campers aan de grond, omdat de put is zeer diep. Deze plek kan het niet aanraden
Zeer mooie camperplaats, aanvaardbare prijs, als je echter 's avonds met de camper naar het centrum wilt om iets te gaan eten dan word je bij terugkomst weer verlost van 13€, door te zeggen dat het een andere beheerder zou zijn! Voor mij ruikt dit naar een rip-off!