@waddimobile
Er staat een bord bij de inrit dat je er 24h mag parkeren. De gids van de bootjes zei ook dat het mocht. Sommige plekken zijn mooi onder de bomen. Maar daar moet je wel op flinke blokken. Geen voorzieningen maar wel dicht bij de abdij.
Prima locatie op 20 min lopen van het centrum. Rustig gelegen. Prijzen zijn iets hoger geworden. Starttarief 4€ en 0,51€ toeristenbelasting en 0,10€ per uur. In de bar serveren ze geen eten etc meer.
Prima camping met 25 plaatsen met stroom. Wij betaalden 105zlt voor één nacht met stroom. Naast de sportvelden ligt een restaurant, Lidl op 15 min loop afstand, even de mooie brug over. Vriendelijk personeel. Door al het water in de buurt hadden wij wel wat last van muggen. De receptie zei dat het dit jaar meer was dan vorig jaar. Toiletten en vuilwater alles aanwezig maar wat gedateerd.
Stonden er in het weekend, was best druk met campers. Als je aan het water staat moet je flinke blokken hebben ivm het hoogte verschil. Let op alleen contant betalen. In de automaat bij de inrit. Inrit ligt rechts, direct na de afrit, voor het parkeerterrein voor auto's. Check ook het bord met de planning voor de markten of feestjes, dan moet je vroeg vertrekken. Wel lekker dichtbij het centrum en een bar aan de Elbe.
Fijn gestaan hier. Verharde parkeerplaatsen, geen faciliteiten. Sanitair in het hotel te gebruiken als geopend. Heel lekker gegeten in het hotel. Supermarkt er naast, lekker s'morgens verse broodjes gehaald. Je hoort wel een beetje de koeling maar dat vonden wij niet storend. Prijs 40zlt
Zeer vriendelijk welkom geheten. Lekker rustige locatie. Even spannend om tussen de bomen het terrein op te rijden maar dat gaat prima. Het toilet werd speciaal voor ons nog schoongemaakt. Super bedankt.👍 Verder geen wasgelegenheid of douche en geen stroom maar dat hoeft voor ons ook niet en daar is de prijs ook naar. €10,-p.n. Alleen de wifi werkte bij ons maar op 1 apparaat misschien stoorde de hoogspanningslijnen. Bedankt.