@waggerla
Het zou een mooie en rustige plek kunnen zijn als het gras en het onkruid nog geen meter hoog waren. We verbleven slechts één nacht, want net toen we aankwamen, zei de operator dat ze de plek direct achter onze camper dringend moesten maaien. Voor 22,50 per nacht een onbeschaamdheid vinden wij! Een klacht om 17.30 uur leverde ons alleen maar een schouderophalen op. We zullen deze plek zeker nooit meer bezoeken.
Sitecode: 20011
Met dank aan de gemeente Castelli. Deze site is gratis, heeft een toilet en grijswaterafvoer en vers water kan worden bijgevuld. Helaas maar één stopcontact beschikbaar, maar toch. Een goede plek voor een nacht!
10 € voor de nacht, dat is o.k. € 5 voor elektriciteit is schandalig. De plaats is erg verwaarloosd en takken en afval werden naast ons versnipperd. Zeer luidruchtig en niemand kon het schelen dat we er waren. Toen gingen we terug en verbleven ergens anders.
Een prima plek voor meerdere dagen. Melanie en Mauro zijn super aardig en maken bijna elke wens mogelijk. Het eten is typisch voor het land en erg lekker. Rondom een geweldige oase van welzijn en € 18 per nacht plus € 1 voor de douche
Voor ons de mooiste plek voor twee nachten. Alles aanwezig toiletten, douche, vuilophaal en een zeer vriendelijke ontvangst. 20 € en veel groene bomen en vogelgezang om ons heen. Puur natuur!
Voor 13 € een geweldige plek voor een nacht of twee. De schietbaan in de directe omgeving is luidruchtig, maar dat stoorde ons niet. Het is stil 's nachts. De parkeerplaats is gelegen op een parkeerplaats van het hotel die uiteraard niet meer in gebruik is, heeft twee elektra aansluitingen en is omgeven door natuur. Het restaurant naast het hotel lijkt ook erg goed te zijn. We hebben gegrild wat geen probleem was. Wat wil je nog meer?
Parkeerplaats is ok, hoewel een beetje verwaarloosd. Toiletten waren op slot, er was geen vuilnisbak. Daarvoor is 250 NOK zeker te duur.
Deze plek is volledig opnieuw ontworpen en is uitgebreid tot zeer luxe. Dit merk je natuurlijk aan de prijs. 380 NOK in oktober! Nee bedankt, we reden weer.
Heel leuk minikamp met aardige mensen, een gezellig restaurant met lekker eten en een geweldige wijnkelder met veel heerlijke wijnen. We voelden ons zeer comfortabel en Sasa, de eigenaar, bezorgde ons een perfecte wijnproeverij met veel gelach. Nu weten we waar we in de toekomst onze wijn zullen kopen op onze reizen naar Kroatië.
Zeer mooie camping. Zeer schoon, zeer aardige beheerders en ook zeer mooie vaste kampeerders. Uitermate geschikt voor gezinnen. Kinderen en extra tenten zijn gratis. We waren erg onder de indruk. We hebben 31 € de nacht vanaf 21.6. betaald tot 24-6-21. Maar het was oké Een gezin van vijf betaalt hetzelfde. Het zwemmeer is prachtig en verleidde ons zelfs om te zwemmen. Alles is er voor kinderen. Flessenwater, waterfietsen en speeltuin. Eten is geweldig.