@wallaby
Lid van Campercontact sinds 2019
Zeer rustige plek met gemarkeerde en grote pleinen. De services voor het legen en vullen van water zijn in perfecte staat. OTA-systeem wordt betaald van 10:00 uur tot 20:00 uur. U kunt de hele dag betalen voor € 5 op weekdagen en € 6 voor feestdagen. Het ligt heel dicht bij het strand, zeer goed strand. En een paar km van Gaztelugatze.
plaats heel goed georganiseerd, je moet de gegevens in de registratiemachine plaatsen en van daaruit is alles klaar. Prijzen zijn 14 euro per nacht en 3 euro voor water, 3 euro voor elektriciteit. de percelen zijn goed beperkt, ruim. zeer vriendelijk personeel. waterafvoer en chemische wc OK.
Voldoende plek om te parkeren, maar vrij stoffig en zeer luidruchtig. het heeft geen legen of vullen diensten. het strand is vrij ver lopen.
Zeer rustige en ruime plaats. het heeft geen legen en vullen diensten. het VVV-kantoor alleen open op zaterdag en zondag.
grote plaats om de AC te parkeren. grijze afwateringsvoorzieningen en chemische wc's in goede staat. Water vullen is tegen betaling. zeer dicht bij het centrum van het dorp Besalu.
zeer rustige plaats. legen en vullen van diensten in goede omstandigheden. via groene fietsen op dezelfde plaats. zeer dicht bij het stadscentrum Ripoll.
Parkeerplaats voor campers en bussen, gedeeld. Zeer dicht bij het historische centrum van Cáceres, wat lawaai als gevolg van het passeren van de weg. Prijs is voor tijd, maximaal € 12 per dag. Er zijn geen diensten voor campers.
Zeer rustige plek om de nacht door te brengen. De diensten van het legen en vullen van water en wc in goede omstandigheden. Het restaurant geeft goed eten. De sites zijn niet afgebakend, het vermengt zich met de parkeerplaatsen van de truck, maar het is geen probleem, het is een grote plaats.
De voorzieningen voor het legen en vullen van water en wc zijn in goede staat. Badkamers en douches kunnen worden verbeterd, maar zijn redelijk. De percelen zijn ruim. De bushalte om Valencia te bezoeken is vlakbij. Het personeel is erg vriendelijk en geeft informatie over València. De prijs is enigszins duur, € 14 per nacht rekenen we met Pasen.
Zeer stille plaats, legen en vullen van diensten in goede omstandigheden.
Goede site, in de buurt van het centrum van de stad, de prijs is € 5 van 9.00 tot 20.00 uur. Het legen en vullen van water in goede omstandigheden.
Zeer rustige plaats. Alle services in perfecte staat. € 4 met elektriciteit.
Sitecode: 19470
Zeer rustige plaats, heeft geen service. De stad is een goed begin om te gaan wandelen.
Zeer rustige en schone plaats, naast sportfaciliteiten, waterdiensten en correcte lediging, OK. Dorp op 200 meter.
Brede plaats en met de diensten van legen en vullen van water OK. Zeer dicht bij de ommuurde stad Lugo. Zeer stil
Zeer rustige en ruime plaats. Services legen en vullen van water OK. Mooi dorp
Zeer goede camping, tussen bomen en dicht bij het strand, riolering en vullendiensten in goede staat.
Te duur, € 40 per dag, voldoende parkeergelegenheid, douches en wc in goede staat. Lozen grijs water, ok. Legen chemisch toilet, vies, op dezelfde plaats als grijs water. Vullen van water, verbeterbaar. Voor het bedrag van € dat het kost, kunnen ze de faciliteiten verbeteren.
Zeer goede omgeving, gratis, met alle services schoon en in goede staat. Zeer stil
Rustige plek om de nacht door te brengen na het passeren van de Ferry Puttgarden-Rodby.
Goede plek om grijs water en chemisch toilet te legen, ook om water te vullen. Het is op een vrachtwagenparkeerplaats bij een Shell-tankstation
Zeer rustige plek om de nacht door te brengen. Met uitzicht op het klooster en de oever van het meer.
Sitecode: 20913
Zeer rustige camping aan een rivier, schone douches en toiletten in goede staat, grijze waterafvoer en chemische wc OK, water vulling OK, WIFI OK. 190 camper + 30 per volwassene. Elektriciteitsmogelijkheid voor 50 NOK.
Sitecode: 19153
Goede plek om de nacht door te brengen, zeer goede uitzichten en erg rustig, zelfs als je de E6-weg in de buurt passeert. Er zijn geen services.
Grote parkeerplaats met capaciteit voor veel campers, het is erg rustig 's nachts, het is in het Centro Círculo Arctic,
Plaats met grote percelen, stopcontacten zijn niet par alle percelen. Water en chemische wc aftappen OK en water vullen OK. Stadscentrum 1,5 km lopen 20 minuten. Mooi verkeerslawaai gedurende de dag.
Mooie camping, een paar meter van de gletsjer, heel rustig om de nacht door te brengen.
Goede plek om Oslo te bezoeken, bushalte direct bij de ingang van de parkeerplaats, wandelen kan 45 m duren en fiets 10 m fietspad. Grote percelen, elektriciteit, water en chemische wc-afvoer en water vullen OK. 300 NOK gedurende 24 uur.
Parkeren in de mooie haven van kleine en mooie stad. Het is een beetje duur, 35 NOK per uur. 4 plots Er zijn GEEN services voor vullen of legen.
Mooie plek in een kleine jachthaven. Zeer rustige en ruime percelen. De diensten en douche in perfecte staat. Lozen chemisch toilet ok en vullen water ok. 125 Deense kronen of € 17. Inclusief elektriciteit.
Parkeren naast een bootkanaal. Zeer rustige omgeving om de nacht door te brengen. Er zijn geen services.
Zeer rustige plaats, grote percelen, grijs water afvoer en chemische wc OK, ook gevuld met water. Zeer kleine en rustige stad.
Grote esplanade met capaciteit voor vele campers. Het is rustig en met een tramhalte aan de voorkant die je naar het centrum van Bergen brengt. Je kunt grijs water en een chemisch toilet legen, maar er is GEEN mogelijkheid om water te vullen, jammer. De prijs is 10 NOK per uur. 150 NOK gedurende 24 uur.
Rustige plek, schone service. Prachtig uitzicht. 4 stroomaansluitingen. Het is niet meer gratis. 100 NOK te betalen in de supermarkt of bij de VVV.
We brengen de nacht door zoals 3 andere bussen en 3 busjes. Grijs water en chemisch toilet in perfecte staat legen, ook water bijvullen. Het toilet is schoon gepubliceerd. Goede plek, in de buurt van toegang tot Preikestolen
Rustige omgeving en zeer goed gelegen om de stad Olite te zien. Het legen van toilet en water is in goede staat. Ze laten de gemengde parkeerplaats 's nachts gebruiken.
Sitecode: 19226
Deze recentie bevat geen tekst.
zeer rustige omgeving en op een ideale plek om de Kloof van de Duivel en de Jerte-vallei te bezoeken, overnachten is toegestaan in de gemengde parkeerplaats, alleen kon grijs water leeglopen, de betaalautomaat voor elektriciteit en water werkte niet.
zeer rustige plek om de nacht door te brengen, legen en hervullen voorzieningen van schoon water en in perfecte staat. Bragança kasteel en de stad is zeer dichtbij.
zeer rustige plek om de nacht door te brengen, ruime kavels, heeft slechts WC. Ligt in een gebied met een groot park waar je kunt wandelen te lopen. De historische stad is vrij dichtbij.
zeer rustig, naast sportfaciliteiten, vullen en legen water perfecte staat.
rustige plek, er staat niet aangegeven waar te parkeren. We hebben in de buurt van Guardia Civil gestaan. Water en afvoer, OK.
zeer rustig, op een paar meter van het stadscentrum, lozen en laden in goede conditie. aarden bodem.
We waren op 23 juli, het gebied netjes en schoon, ruime kavels, inname van water en af te voeren in zeer goede staat. 20 minuten van de Cite van Carcassonne.
We waren op 22 Juli, wide area, zijn er ook veel auto's, water en legen ok.
We waren op 21 juli, 8€ per dag, met een prachtig uitzicht, gevuld met water 2€, legen en diensten ok.
We waren hier 17 juli, € 12 per dag en 3 € elektriciteit, zeer rustig op het platteland, goede service, manager erg vriendelijk.
We waren hier op 14,15 en 16 juli, het gebied is zeer netjes, alle voorzieningen zijn goed onderhouden en schoon, de douches 1 €, 18 € per dag. Goede plek voor Gardaland, gratis bus naar het station. Het enige nadeel is dat overdag je de trein elke 20 minuten hoort, of zo, niet 's nachts.
Zeer rustig met goede service, schoon en goed onderhouden gebied.
We waren hier op 13 juli, ruime parkeergelegenheid op een paar meter van het centrum van Modena, verbeteren de parkeerplaats, elektriciteit en meer services.
We waren hier 12 juli, ruime plaatsen 12 € per dag, 3 € elektriciteit. goede dienstverlening.
Volledig bezet door het geparkeerde auto's, prijs inclusief het legen van water.
We waren hier op 11 en 12 juli, € 15 per 24 uur. Water en legen werkte goed, in een gunstige gebied. Goed gemarkeerde percelen. De ingang van het gebied is zeer fair. Er is bushalte vlak naast de CP.
We zaten hier op de 10e juli, parkeren 1 € = 1 uur. Het ligt op 2 km van het dorp bushalte, direct in de omgeving, buslijn 1.
We waren de 10e juli, eenmalig 10 €, elektriciteit 1 € voor 12 uur. kiezelsteen vloer. water en legen ok. in de buurt van het centrum van Volterra veel trappen.
We waren op de 9e juli, zeer rustige omgeving, met een perfecte staat faciliteiten, douches en schone toiletten en zorg. 16 € plus 4 € borg wanneer de machine geeft u invoert kaart, zijn 4 € geretourneerd bij het verlaten van en het geven van de kaart aan de kassier.
We waren op de 9e juli, gemengd parkeren in de buurt van de oude rustige oude deel van de stad.
We waren hier op 8 juli, vrij duur, eenmalig 20 €, er is veel voertuig lawaai omdat we naast de weg staan. Inname van water en legen ok. Een 600m verder zijn er roltrappen die u naar het centrum van de stad Siena brengen.
We waren hier 8 juli. Een parkeerplaats in het onderste deel van de stad, er zijn roltrappen om omhoog.
We waren op 7 juli € 5 = 6 uur 10 € = 24 uur. veel ruimte voor campers, vuil water en afvoer De stad Montepulciano heeft veel heuvels.
We waren hier op 7 juli, goede cp, inname van water en geleegd ok. vrij rustig.
We waren 7 juli 5 € = 6u 10 € = 24 uur per dag, genoeg lawaai tot 23:00 u een park zeer veel mensen te Proximi. legen en water ok.
We waren op 6 juli, zeer rustig en schone omgeving, € 5 per 24 uur, water en legen ok. Naar het dorp is er een zeer steile heuvel te beklimmen.
We waren op 6 juli, is een parkeerplaats in goede staat.
We waren op 5 juli, rustige omgeving, 1 € = 1 uur met uitzondering van 20: 00 u tot 8:00 u onbetaalde water en legen ok. strand in de buurt,
We waren hier 5 juli de grond parkeren, pay-per-uur parkeren alleen, Bolgheri vol met restaurants voor heerlijk dineren.
We waren hier op 4 juli, het is gelegen op 30 minuten van de toren van Pisa, te voet, 12 € 's nachts, waterdiensten ok.
We waren er op 2 juli, het gebied heeft net genoeg, de stad is 3,5 km. bushalte 50 meter. Met de bus is er mogelijkheid voor een bezoek aan het Cinque Terre circuit.
We waren op 1 juli, zeer rustige omgeving, zeer schoon, ruim, gemarkeerd percelen, water en geleegd in goede staat. voorzichtig bij het invoeren van het gebied, is dit zeer eerlijk ingang.
We waren op 30 juni, rustige omgeving, het legen van grijs water en toilet waren buiten dienst.
zeer rustig, met een mooi uitzicht.
Sitecode: 20118
zeer grote locatie voor een camperlocatie. Het gebied rondom Foz is erg leuk. Nabijgelegen stranden.
gemengde parking, maar met genoeg ruimte , toiletten ook. Service voor het legen van water. goed voor wandelen en fietsen. Beren route.
De omgeving zeer rustig en zeer ruim. Hoewel er 10 plekken zijn, hebben we zonder problemen ruim gestaan. Het dorp La Alberca erg leuk.
rustig, dicht bij het centrum van de stad, goed wandelgebied.
zeer rustige plaats. Nabij het centrum van de stad. 23 gemarkeerde percelen, maar laat meer parkeren toe want het is een grote parkeerplaats.
kleine maar gezellige camping. schone toiletten. zeer ruim perceel. wifi. Er zijn bus en tram verbinding met Bordeaux in de buurt van de camping.
goede plek om de nacht door te brengen, rustig, in ieder geval in de winter, schoon.
Sitecode: 19517
ruime parkeergelegenheid, 5 € camper, kunt u niet overnachten.
in de buurt van het centrum van Oñati, zeer schoon en goed onderhouden voorzieningen. Zeer rustig.
we waren op 13 en 14 augustus, een gebied naast een tankstation, geen probleem met het terrein en het personeel erg vriendelijk. de stad ligt op 500 meter . als je in de buurt van de weg staat kunt je het geluid van passerende auto's merken.
We waren er 18 juli. Nieuwe camperplaats, in een rustige omgeving. De stad is zeer dichtbij.
We verbleven er de nacht van 15 juli. Zeer kleine parking, ver van alles, maar we hebben er rustig geslapen.
We waren er op 13 juli. Zeer rustige omgeving dicht bij het centrum van de stad. Parking wordt gedeeld met personenauto's.
We waren er op 11 juli. Zeer comfortabel en stil. Het centrum van de stad is ver, maar er is een treinstation op 15 minuten lopen. Faciliteiten waren zeer schoon. Beetje duur.
We waren er op 12 juli,. Erg groot en vrij rustig. Ligt in de buurt van het mooie dorp. Camperservice acceptabel.
We verbleven er in de nacht van 9 juli en het was erg rustig. In de ochtend gaan mensen naar het zwembad, sommigen houden er geen rekening met dat er plaatsen zijn die voor camperaars bedoeld zijn.
Zeer grote camping. Een beetje duur, maar het gemak van het Europark vergoed veel. We waren er twee dagen, op 7 en 8 juli. Schone faciliteiten en zeer schone douches. Enige probleem was dat er veel muggen waren.
We waren er op 4 juli, zeer centraal gelegen. Vrij groot, maar druk. We parkeerden op aangrenzende (bus)zone, zonder enige problemen. Er is geen elektriciteit en sanitair was een beetje vies. Kayserberg is prachtig.
We waren er op 3 augustus, het is dicht bij het centrum van de stad. 's Nachts een hoop gedoe van schreeuwende jongeren.
Plaatsen niet gemarkeerd en hoewel de borden op de parking aangeven dat er 5 plaatsen zijn, zijn ze moeilijk te vinden. Gebied met veel bomen met laaghangende takken, we hadden een slechte ervaring met een tak tegen onze satelliet. Het gebied zelf is prachtig.
Zeer dicht bij het strand, zeer goed om te surfen. 11,50 € in september, inclusief elektriciteit. Een dame komt langs om het stageld op te halen. Goede plek.