@wannibal

Ford
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima en nette onbemande cp, deels op gras en deels op grind. Stroom, wifi, overdekte picknickplekken en een service plek. Met gebruik van toiletten €25 en zonder €20, douche 1 euro (kan op pauze). Voldoende wandelroutes in nabije omgeving. Tip: Circuito Piottino, prachtige route door de kloof Gola del Piottino en deels over de berg (stenen/rotsen). Niet ver van snelweg.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie, fijne en verzorgde camping. Contact via WhatsApp. Grote plekken, bijzet tentje geen probleem. Strand te belopen of fietsen. Strand is zand/kiezels deels met bedjes van Ippocampo en deels Libera. Tip s avonds pizza eten op t strand. Zwembad is prachtig met gratis bedjes. Geen broodjesservice. Sanitair bijzonder met douche en toilet in 1. Douche s avonds koud. Meer plekken inmiddels dan aangegeven. Wij hadden prachtig vrij uitzicht.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De ligging tov Sorrento is fijn. De standaard (camper) plekken zijn prima, de luxe plekken hebben geweldig uitzicht. Sanitair is verouderd en niet erg schoon, va '16 niet gerenoveerd. Het plateau staat nu vol met ligstoelen tussen de 10 en 30 euro per dag. Wifi is betaald en de eigen mobiele data werkt niet. Vreemd, wordt t geblocked? Heel veel mieren. Bushalte to de camping en er is een pendeldienst va de camping, lopen kan ook. Wel drukke weg.

Sitecode: 19698

Fijne plek, netjes schoon rustig en veilig. Ik had probleemloos gereserveerd via WhatsApp en bij aankomst mochten we zelf een plekje uitzoeken. Alles is aanwezig stroom, wifi, nette sanitaire voorzieningen en een service plek. Je krijgt een key voor het hek. Aardige mevrouw die uitleg gaf. Tip op de fiets of bus de berg op, wat een uitzicht va het hoogste punt van Napoli de Eremo San Salvatore. Neem afrit 7 ri zkh ipv 8!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Hele mooie nette plek, de plaatsen zijn wel wat klein, maar verder is het heel mooi, schoon en fijn. Het strand en de baai is prachtig! We betaalden €40 per nacht excl. tax 2.50 pp per nacht. Ligbedden met parasol voor 2p €10 per dag. Omgeving hebben we niet verkend.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wij kwamen aan op een za. in juli en het was er bomvol. Vrij kleine plaatsen, alles aanwezig maar basic. De prijs is in verhouding ok, €25 per nacht. Douchen is 1 euro, elektra minimaal. Strand aan de overkant van de weg is ideaal, donker zand. De omgeving is ietwat vergane glorie, maar voor een paar stranddagen is het prima. Zondagavond was iedereen weg en stonden we vrijwel alleen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Staan hier nu met mooi uitzicht op Monte Argentario. Super vriendelijke beheerder die alles doet om het naar je zin te maken. Strand dichtbij maar rotsen en stenen. Paar honderd meter verderop prachtig strandje Domiziano. Fietsen eiland rond 38km. Orbetello bereikbaar via fietspad 5km. Plek is prima, stroom prima, water op de plek, sanitair, wifi en broodjesservice prima. Je hoort overdag de weg, s nachts rustig. Prijs hoogseizoen 39 euro.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

23/07 Mooie plek met fijne vibe. Mail gestuurd of er plek was en dat was er. Bij aankomst stond onze naam al op het bord. Grote plekken, stroom meer dan genoeg, wifi gratis maar niet heel sterk, heerlijk aan het meertje, zwembad prima met ligbedden in het gras, restaurant gezellig, broodjes service, sanitair voldoende, kan beter..maar douches lekker warm. Strand op de fiets 15km langs super drukke weg fietsen, niet ideaal. Bus op 1km van camping.

Heerlijk relaxte ongedwongen plaats.Wij hadden fijn plekje tegen de duinen aan. Wel druk maar altijd plaats, wij waren hier eind juli. Voor alle plekken voldoende stroom. je loopt zo het strand op. Gezellige strandtent waar je pizza's friet ed. ook kunt afhalen. Echt surfers strand en sfeer. Je fietst zo het plaatsje in, maar ook prima fietspaden naar omliggende kustplaatsen.

Voor ons prima overnachtingsplekje. Broodmachine werd om 9.00 gevuld, voor ons beetje te laat omdat we op doorreis waren. Maar verder prima, sanitair, stroom etc. Op 26 juli €23,50 3p. + elektra.

Wij vinden het hier fantastisch, hoogseizoen 9.50 p/n incl stroom en WiFi. Gratis douches en toiletten tijdens openingstijden van het er naast gelegen aquapark(je). De cp ligt aan een geweldig strand en strandtent. Vriendelijke beheerders, komen aan de deur vragen voor broodjes voor de volgende ochtend. Service station voor laden en lozen..kortom complete plek.Prijs zwembad 5 voor vw. en 3 kind...

Prima plek voor 1 nacht. Betaalden 23.50 voor 3p inclusief electriciteit. Douche was warm, receptie was dicht. Stond een bordje dat je een plekje uit mocht zoeken. Er kwam een jong vriendelijk niet engels sprekend meisje langs.

Helaas was er kermis op deze cp op 24 juli 2017 en moesten we uitwijken naar een andere plekje.

Een erg veilige maar wel een ongezellige plek. Centrum nabij, ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Florence. Op de fiets of met de bus. aardige beheerder. Je moet door 2 hekken, automatisch te openen met code. Gratis wifi, 15 euro per nacht incl stroom en water. Je staat tussen de gestalde campers, toen wij er waren stonden er nog zo'n 4 a 5 'bewoonde' campers. Geen voorzieningen om te lozen.

Reden er langs vanaf de andere cp in Hilpoltstein. Lijkt ook fijn om hier aan het water te staan. Geen voorzieningen.

Wow.. Mooie plek, gestaan op doorreis va Italië. 4 euro per 12 uur. Via automaat betalen lukte niet 's avonds, volgens Duitse buurman moest dit bij beheerder in houten huisje. Iets te weinig stroompalen (=apart betalen). Wij hebben met 1 euro in ieder geval 12 uur stroom gehad. Aan mooie plas (niet te zien vanaf de cp), met prachtige zonsondergang en restaurant en snackbar. Wandel- en fietspad. Op gras, rustige plek.

Geweldige plek in middle of knowhere.Overal om cp strandjes en baaitjes. Maddalena stad op 5km. Op de fiets te doen, wel pittige klim. Er is ook een shuttle dienst. Douches lijken nieuw en water warm, stroom/wifi op de plek. er zijn wasmachines en winkeltje (klein assortiment brood drinken wijn water). Ook pizzeria/ristorante/bar. Prijs is wel absurd, betaalden 48 euro voor 3 personen. Beheerder erg aardig.

Fijne camping goed sfeertje.50 euro per nacht met 3p.wifi bij receptie. met bootje over de rivier naar strand, gaat prima en vaart de hele dag door.Prima zwembad.Va camping mogelijkheid voor kanotocht surflessen en andere excursies. Sanitair voldoet en douche is warm.Restaurant ziet er goed uit,eten is zo zo. afhaal pizza en friet.Valledoria op +/- 1km. stelt niet zo veel voor.

De mooiste plek!Wij hadden geluk dat er nog een plekje aan de zee vrij was. Wat een uitzicht..zo mooi! Prachtige sunset. 20 euro per nacht met stroom.wifi bij het barretje.douche is warm,maar in zeer verouderde staat.va cp pad steil naar strand.supermarkt dichtbij. camperservice voldoet.

geweldige cp, heel netjes schoon en zeer compleet.erg aardige en professionele beheerder. gratis shuttlebus elke dag naar ander strandje,gratis naar supermarkt elke dag om 16 uur.en tegen betaling naar grotten of Alghero voor 3 euro pp retourtje. zwembad is fijn ter afkoeling (badmuts en siesta) broodjesservice en gratis wifi op de plek. nog even de prijs, 23 euro per nacht

stonden zelf op camping cala gonone, maar even heen gefietst om te kijken. lijkt prima cp! wel duur 30 euro p/nacht. toilet/douche gebouw en prima plekken.

Prima camping, fijn zwembad (geen badmuts wel siesta). Sanitair werkt allemaal goed, fijn warm water. Wel erg verouderd. 54 euro voor 3p p/n. va de camping boottrip geregeld met 12p zodiac door de prachtige baai met strandjes grotten,aanrader! 45 euro pp.chemisch toilet legen alleen bij de camper service (ingang van de camping).erg leuk stadje met boulevard met eettentjes aan het (kiezel)strand.

Prima plek, 20 euro met stroom. Er zijn douches en afwasbakken. Vriendelijke beheerder. Afval wordt streng gescheiden. Sommige plekken net prachtig isocyanate over de baai. Twee mooie stranden, alleen even de weg over. Plaatsje tortoli is 4km.

Wij wilden hier gaan staan voor de overtocht naar Sardinie. Maar wat een nare plek, erg heet, geen schaduw en een unheimliche sfeer. Wij zijn echt niet heel kieskeurig, maar er stonden alleen een paar oude sjofele campers en het lag er vol met hondendrollen. Het voelde fijner om iets verder te rijden. Zijn op camping in S.Agostino gaan staan(Traiano). Niks bijzonders wel veilig en rustig onder bomen.

Prima plek,leuk aan meertje. wij hadden niet helemaal begrepen dat gebruik van sanitair inhield dat we dan meteen 30 euro voor 3p betalen moesten ipv +/- 10 euro, ook al stonden we op de camper parking.Dit kon niet terug gedraaid worden, omdat de rekening reeds opgemaakt was. Heel star! Sanitair is niet veel, maar douche was lekker warm. Broodjes te bestellen bij receptie.

Mooie cp, vriendelijke beheerster. Wifi 1 euro, erg leuk stadje. Pleintjes met terrassen, park aan de Neckar. Dicht aan de doorgaande weg. Rustig en voelde erg veilig.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Tijdens de voorjaarsvakantie hier 2 nachten gestaan. Uitzicht op de piste, prima locatie. Op loopafstand van skiverhuur en liften. Douche mogelijkheden in zwembad en leuk voor de kids om een duik te nemen. Goed verzorgde cp. Gratis wifi, stonden onder de paal maar werkte niet optimaal. Broodjesservice top en beheerders vriendelijk. Toch vinden wij het skigebied in Winterberg veel leuker en meer mogelijkheden.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Zes camperplaatsen op een apart stukje tussen de bomen. Prima camping, op dit moment erg rommelig, maar wellicht dat dat is doordat iedereen aan het opbouwen is. Het is 1 april en het start van het seizoen. 1.5 km van het strand en aan duinreservaat. Mooie uitvalbasis om te fietsen en wandelen. Toiletgebouw is netjes. Op het park veel afhaalmogelijkheden qua eten. Vis, broodjes, kip, pizza, snackbar, spar-supermarkt en restaurant.

Super locatie om Brugge te bezoeken. Het is echt een parking dus kleine p-vakken.Het gedeelte bij de jachthaven is rustig,aan de andere kant bij de weg zijn de plekken mooier maar wel meer lawaai van het verkeer.Je loopt zo door een leuk park Brugge in.Ideaal.kosten in oktober €19,- per dag.

We zijn er even langs gefietst maar zag er prima uit. Gemoedelijke sfeer. Wel wat ver van het strand, maar overal zijn fiets paden dus dat is wel goed te doen. Leek ons de beste cp in verhouding tot de andere camper plaatsen. En fijn voor de kids dat er een zwembad is. Eind juli was er nog plek.

Prima plek.Stonden hier eind juli 2015. Stroom en water op de plek,verhard.Geen muggen gezien,goede uitval basis voor fietstochten.Met fiets zo langs het strand Valencia in.Super! 6 km onder Valencia. Gratis wifi bij restaurant.Erg vriendelijke hulp bij receptie.

Helaas geen stroom punten! Maar wel een erg fijne plek. Ruime plaats op gras zelf uit te zoeken. Slagboom via pass etappe. Uitleg aan paal in Nederlands,prima. Dichtbij zee en mag (of wordt gedoogd) gebruik gemaakt worden van faciliteiten van camping ook zwembad. Hier ook servicestation met laden en lozen van water, legen toilet en 2 stroompunten.Te bereiken via slagboom met pass etapp.Goede sfeer

Super plek. Eind juli 2015 20 euro voor 3p. met stroom. plek aan zee, aan strandje en zowel links als rechts van de cp ook mooie strandjes op loopafstand. Je mag gebruik maken van alle faciliteiten van de camping zwembad etc. Er was plek genoeg.

Fijne cp..je kunt zelf je (ruime)plek uitzoeken.op gras met stroom.16 euro in juli '15 met 3p. Helaas niet mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten/zwebad van de camping. Zelfs verboden om via camping naar stand te lopen.Moesten er omheen.Geen douche wc etc. wel lozen en laden water.Lopend via boulevard het mooie plaatsje met winkeltjes en restaurants bezocht. Erg gezellig.