@warmbakkertje
- 2005
- Hymer Tramp
Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Kleine open camping met wat verhuur en 25 mooie met laag groen afgebakende vlakke gras plaatsen, zeer rustig gelegen. Vriendelijk ontvangst, eenvoudig maar schoon sanitair. juni 26: 22,- euro incl. spanning.
Langwerpige camping langs vrij drukke weg, schoon sanitair Camping heeft weinig vlakke plekken. Restaurant is een echte aanrader veel lokale gerechten en ook nog lokale prijzen
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Niet op de camping gestaan, maar camping ligt midden in de stad, als rust en natuur zoeker geen ideale camping.
Net als alle “campings” in Livigno is het, wat wij in Nederland een wat luxere camperplaats noemen, plekken in een rij niet op gras maar op open beton steentjes. Ook net als de overige “campings “ dicht bij de doorgaande weg, wel rondom uitzicht op de bergen. voorseizoen 20,- euro wel douche munten nodig 1 euro/ 3 minuten
prachtig gelegen, met uitzicht op de besneeuwde toppen, Stelvio pas was nog gesloten, dus ook super rustig. wandelingen starten vanaf de camping
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

camperplaatsen op 3 niveaus 3 plaatsen achter het hotel, 18 plaatsen op een tussen niveau en 10 plaatsen op het laagste niveau. De plaatsen zijn niet ruim maar hebben alle een prachtig uitzicht. Eigenaar zeer vriendelijk en sanitair is top. Ook wanneer de liften niet werken prima wandelgebied echter aanraden voor natuur liefhebbers
Mooie locatie, zeker als je op doorreis bent, dicht bij de A61. Geen snelweg geluiden, wind stond gunstig De prijs is wel verhoogd naar 10,- euro exclusief stroom (3,- euro niet op alle plekken aanwezig) Betalen met Parknsleep app of in restaurant in het dorp.