@waromasa
- 2018
- Reisemobil Roadcar Kastenwagen
- 2018
- Buscamper
Hartelijk welkom van de eigenaar. Deze plek is een aanrader.
Teleurstellende camping in Limburg Helaas waren we erg teleurgesteld over ons verblijf. De camping voldeed totaal niet aan onze verwachtingen. De prijs-kwaliteitverhouding is naar onze mening niet goed. Helaas waren we erg teleurgesteld over ons verblijf. Ook de service en organisatie konden ons niet overtuigen. Over het algemeen hadden we niet het gevoel dat er veel aandacht aan de gasten werd besteed.
Helaas is het niet aan te raden. De eigenaar is onvriendelijk. €18 vragen voor een overnachting zonder elektriciteit, sanitair of afvalverwerking is een schande. Concluderend: het is niet aan te raden.
Het is een prachtige plek. De eigenaar was erg behulpzaam en vriendelijk en heeft ons zelfs telefonisch naar de plek begeleid. Ik kan niet alles in de vorige recensie onderschrijven. Het sanitair is nieuw en prima, maar er zouden er wel wat meer mogen zijn. Het komt wel goed. Wij zijn kampeerders en zijn er eigenlijk best tevreden mee. Zo niet, dan kun je beter in een hotel verblijven. We raden het zeker aan.