@wavemaster
Lid van Campercontact sinds 2019
2020
Lekker rustig plekje in geweldige omgeving.
2019
Sitecode: 20028
Geweldig in het naseizoen, veel geweldige plekken op het water. De toiletten zijn schoon, niets om over te klagen. Grote supermarkt op 2 km afstand. Kom nog eens.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Leuke plek in het naseizoen. Vrije locatiekeuze, ook met ACSI. Schoon en goed onderhouden. Overdag wat lawaai van de straat, 's nachts rustig.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
De cursus ligt aan een prachtige baai, die u uitnodigt om te zwemmen. De bovenomgeving van het washuis wordt echter behoorlijk verwaarloosd. Overal is vuil in elke vorm. Heet water bestond niet, omdat de gasbrander was uitgeschakeld. Het naaktgedeelte is meestal schaduwrijk, terwijl het textielgedeelte overwegend schaduwloos is. De plaats is vrij liefdeloos bediend.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Schone en goed onderhouden plaats. Zeer geschikt om Split te bezoeken. Sommige plaatsen zijn meer blootgesteld aan lawaai van de straat. 'S Nachts is het meestal stil.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
We wilden medio september 3-4 dagen blijven, het was toen 13 dagen. Zeer goed onderhouden plek met aardige medewerkers. Kom nog eens.
Op een gegeven moment gemaakt heel mooi, maar de standaard niet gehouden. De plaatsen zijn te smal voor de prijs. Voor een / twee nachten om Zadar te bezoeken, maar goed om te gebruiken.
Aardige gastheer, de beste kip ter wereld, 5 € incl. Strom, mooie plek. Wat wil je nog meer. We komen zeker terug.
Kostnix, schoon, rustig, een leuke plek om te verblijven met een bakker om de hoek. Wat wil je nog meer.
Leuke plek, die voornamelijk van de locatie op het strand leeft. Er is niet echt een douche, alleen een douche met koud water. De afwezigheid van watertoevoer en verwijdering van grijs water voorkomt meer sterren.