@wavemaster
Lid van Campercontact sinds 2019
Lekker rustig plekje in geweldige omgeving.
Sitecode: 20028
Geweldig in het naseizoen, veel geweldige plekken op het water. De toiletten zijn schoon, niets om over te klagen. Grote supermarkt op 2 km afstand. Kom nog eens.
Leuke plek in het naseizoen. Vrije locatiekeuze, ook met ACSI. Schoon en goed onderhouden. Overdag wat lawaai van de straat, 's nachts rustig.
De cursus ligt aan een prachtige baai, die u uitnodigt om te zwemmen. De bovenomgeving van het washuis wordt echter behoorlijk verwaarloosd. Overal is vuil in elke vorm. Heet water bestond niet, omdat de gasbrander was uitgeschakeld. Het naaktgedeelte is meestal schaduwrijk, terwijl het textielgedeelte overwegend schaduwloos is. De plaats is vrij liefdeloos bediend.
Schone en goed onderhouden plaats. Zeer geschikt om Split te bezoeken. Sommige plaatsen zijn meer blootgesteld aan lawaai van de straat. 'S Nachts is het meestal stil.
We wilden medio september 3-4 dagen blijven, het was toen 13 dagen. Zeer goed onderhouden plek met aardige medewerkers. Kom nog eens.
Op een gegeven moment gemaakt heel mooi, maar de standaard niet gehouden. De plaatsen zijn te smal voor de prijs. Voor een / twee nachten om Zadar te bezoeken, maar goed om te gebruiken.
Aardige gastheer, de beste kip ter wereld, 5 € incl. Strom, mooie plek. Wat wil je nog meer. We komen zeker terug.
Kostnix, schoon, rustig, een leuke plek om te verblijven met een bakker om de hoek. Wat wil je nog meer.
Leuke plek, die voornamelijk van de locatie op het strand leeft. Er is niet echt een douche, alleen een douche met koud water. De afwezigheid van watertoevoer en verwijdering van grijs water voorkomt meer sterren.
Mooie rustige parkeergelegenheid.
Mooie duidelijke plaats tussen E16 en fjord. Gedurende de dag een of de andere auto kan worden gehoord, 's nachts stil. Het sanitairgebouw is top, maar zou in het hoogseizoen te klein moeten zijn.
Schoon, goede faciliteiten en gratis. Top!
Kleine parkeerplaatsen direct aan de weg, want er zijn allemaal, enkele kilometers in de omgeving.
Klein parkeerterrein op de RV 7, zoals vele anderen.
Sitecode: 20532
Geweldige locatie, mooi hier. Het sanitair is in orde.
Eenvoudige maar leuke plek. Overdag veel verkeer en deels luide muziek uit het park. Stil 's nachts.
Ik geef neutrale 5 sterren. Dit is een Wandererparkplatz, die goed bezocht wordt. Daarom zou dit geen plaats voor mij zijn. We gingen naar een CP in Kinsarvik.
Mooie rustige plek met een geweldig uitzicht op de fjord.
Een plek om te verblijven voor sightseeing. Niet meer en niet minder. Verwijdering is een grap. Een pijp, die van de grond komt. Voor cassettes in orde, niet praktisch voor grijswater. Zes punten omdat we niet hoefden te betalen, de machine was niet in gebruik.
Leuke plek om recht op de fjord te verblijven met gratis V / E.
Was er alleen voor V / E. Het complex is buitengewoon moeilijk te vinden en de zoetwatervoorziening was verbroken.
Klein plein met een mooie locatie aan de fjord. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig, oud, maar schoon. V / E bestond niet echt.
Leuke plek om te verblijven. Onlangs met kunst op het veld: vier enorme paarden met ruiters.
Geweldige faciliteit! Ik ben tevreden
Alles is er, alles beslist Super!
Gratis met mooi uitzicht. Van 's morgens vroeg tot' s avonds laat met zwaar straatlawaai. Niets voor langslapers.
Mooie en rustige plek met goede wandelmogelijkheden voor sportieve mensen.
Sitecode: 19591
Schone en rustige plaats direct aan het water. Als u het zonder sanitaire voorzieningen en elektriciteit kunt, moet u het naburige plein bezoeken. Dan zal het goedkoper zijn.
Zeer mooie plek om te verblijven met ongeëvenaarde heerlijke kip. In warme seizoenen, echter, moet worden verwacht met muggen alarm. We kijken uit naar de kip 2019.
Een mooie en rustige plek aan zee. De sanitaire voorzieningen zijn onberispelijk. De camping is vrij duur. In het oosten wind voor kiters en windsurfers goed geschikt.
Er zijn 3 mooie plaatsen direct aan het water. De anderen op een stoffige grindplaats. De sanitaire voorzieningen zijn goed en schoon. De plaats is relatief duur. Zeer geschikt voor kiters en windsurfers.
Mooie plek met uitzicht op de haven. Het extreem grote washuis bevindt zich op slechts 200 meter afstand.
Prachtige plek, aanbevolen.
De plaats ligt erg mooi in de buurt van het strand, is goed onderhouden en biedt veel rust, vooral 's nachts. De loosmogelijkheid is eenvoudig, maar is volledig in orde. De plaats is zeer geschikt voor fietsen, wandelen, zwemmen en windsurfen. Wij houden ervan om hier terug te keren. Wie elektriciteit nodig heeft, moet naar de naastgelegen camperplaats [sitecode 1031] rijden.