@wedani
Wij waren hier vorig jaar in dezelfde periode van het jaar en alles was goed, zelfs de pizza werd bij de camper bezorgd. Helaas is dit jaar alles gesloten, ondanks de melding ‘open’. Wat jammer van deze mooie plek
Zeer mooi gelegen plek. Vriendelijke ontvangst. Schone sanitaire voorzieningen in de Yacht Club. Vrij uitzicht direct op zee. Prachtig oud stadje op loopafstand. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Dit is onze tweede keer hier en zeker niet de laatste.
Het is een schande om ‘Vandaag geopend’ in de app te schrijven en de faciliteit niet te kunnen gebruiken!!!
Deze parkeerplaats bestaat helemaal niet. Het is een plek waar campers en caravans worden winterklaar gemaakt.
Sitecode: 19280
Het is een schande dat ondanks de vermelding ‘vandaag geopend’ de zaak gesloten is.
Ondanks de melding ‘Vandaag geopend’ was de camping gesloten. Het zag ernaar uit dat de chaos overal niet snel weer zou opklaren. Het is schandalig dat de status op de website 'open' is, terwijl deze sinds afgelopen najaar definitief gesloten is. Ik ben erg teleurgesteld!!!
Goede CP voor één nacht, alles inbegrepen, elektriciteit, douche, warm water. Makkelijk bereikbaar, hele aardige vrouw op kantoor. zeer aan te bevelen
Erg mooie plek. Zeer vriendelijk personeel, brood/fociccia-service rechtstreeks bij de bakker besteld, afgeleverd op de parkeerplaats/voertuig. Zeer schoon sanitair. Kan sterk worden aanbevolen.
Wij zijn hier voor de tweede keer binnen 10 dagen. Zeer mooie plek, supervriendelijk personeel. Zeer schoon sanitair. ASCI-kaart geaccepteerd. Kan met een zeer zuiver geweten worden aanbevolen 👍👍👍
Ontvangst chaotisch ondanks voorafgaande kennisgeving. Geen gegevens van de reserveringen beschikbaar. De gebruikelijke informatie zoals douchereglement (benodigde munten), sanitair, toewijzing van ruimte ontbrak, informatie over wifi werd niet overgebracht. Corona-regels werden niet nageleefd bij de receptie, in het restaurant of in het sanitair. Gasten op het plein erg onvriendelijk, niet aan te raden!
Sitecode: 20155
Dicht bij de natuur, rustige camping met zeer betrokken en vriendelijke operators. Geweldig feel-good karakter voor ongecompliceerde mensen, altijd weer. Schoon sanitair Uitstekende chili con carne uit eigen keuken.
Zeer mooie camping, zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Zeer verzorgd sanitair. In een rustige buurt. Goed gelegen voor fietstochten naar het oude centrum en het nabij gelegen winkelcentrum. Wij raden aan.