@weimar63
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Maart 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 7 maanden geleden

Er zijn drie kampeerplekken op een soort plateau. Eén ligt helemaal onderaan bij het pad, een andere onder de speeltuin (in het midden) en de derde moet hogerop liggen. Wij stonden op de middelste, een mooie plek leek het: vlakke grond, droog, schoon en omgeven door groen. Maar rond middernacht kwamen er auto's met luidruchtige tieners aan, hoewel ze ons met rust lieten. Tegen 2 uur 's nachts was de overlast voorbij. De volgende ochtend lag er overal afval: glas, condooms, etensresten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 11 maanden geleden

3 foto's toegevoegd · 11 maanden geleden

Deze plek verdient echt 5 sterren; het heeft alles wat je nodig hebt. Het restaurant is gezellig en het eten is heerlijk. Een zesde ster gaat naar de warme gastvrijheid en het warme brood in de ochtend. We voelden ons helemaal op ons gemak en komen zeker terug.
We waren van plan hier maar kort te blijven vanwege een camperpech, maar het werd een verblijf van 5 dagen. Prachtig wandelgebied en de zee voor de deur. De douches waren schoon. Er was een kleine markt op loopafstand. De eigenaar was vriendelijk en behulpzaam.
Kleine, goed onderhouden camping met alles wat je nodig hebt. Prachtig strand direct voor de deur.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 11 maanden geleden

Ik zou het geen camping noemen, eerder een parkeerplaats of camperplaats. Wij waren hier in oktober 2025; het restaurant was gesloten. Het kiezelstrand was erg mooi en schoon voor Albanese begrippen ;o) Je kunt er best ver lopen met een hond. De douches en toiletten waren ook schoon.