@weimar63
- 2013
Er zijn drie kampeerplekken op een soort plateau. Eén ligt helemaal onderaan bij het pad, een andere onder de speeltuin (in het midden) en de derde moet hogerop liggen. Wij stonden op de middelste, een mooie plek leek het: vlakke grond, droog, schoon en omgeven door groen. Maar rond middernacht kwamen er auto's met luidruchtige tieners aan, hoewel ze ons met rust lieten. Tegen 2 uur 's nachts was de overlast voorbij. De volgende ochtend lag er overal afval: glas, condooms, etensresten.
Deze plek verdient echt 5 sterren; het heeft alles wat je nodig hebt. Het restaurant is gezellig en het eten is heerlijk. Een zesde ster gaat naar de warme gastvrijheid en het warme brood in de ochtend. We voelden ons helemaal op ons gemak en komen zeker terug.
We waren van plan hier maar kort te blijven vanwege een camperpech, maar het werd een verblijf van 5 dagen. Prachtig wandelgebied en de zee voor de deur. De douches waren schoon. Er was een kleine markt op loopafstand. De eigenaar was vriendelijk en behulpzaam.
Kleine, goed onderhouden camping met alles wat je nodig hebt. Prachtig strand direct voor de deur.
Ik zou het geen camping noemen, eerder een parkeerplaats of camperplaats. Wij waren hier in oktober 2025; het restaurant was gesloten. Het kiezelstrand was erg mooi en schoon voor Albanese begrippen ;o) Je kunt er best ver lopen met een hond. De douches en toiletten waren ook schoon.
We verbleven hier in november 2025 NA een bezoek aan het oude Korinthe (parkeren is er prima ;) De camping zelf is niet de mooiste (maar prima om te slapen), direct aan de weg en perfect voor grote campers. Het restaurant en de douches zijn schoon en uitnodigend. Honden zijn ook van harte welkom. We voelden ons er prettig en de prijs-kwaliteitverhouding is meer dan redelijk! ...
We werden hartelijk ontvangen, kregen een plekje met uitzicht op zee... heerlijk... en toen naar het strand... bah 🤢 ... en we reden door naar de volgende plek.
Een heel klein maar prachtig plekje. We verbleven er één nacht met onze 9 meter lange camper en genoten van het prachtige uitzicht. Douches beschikbaar. De eigenaren waren vriendelijk en relaxed.
Kleine, buisvormige camping. ...we dachten eerst dat het niet zou passen (een camper van 9 meter), maar we hadden een heel fijne plek direct bij de ingang. De eigenaren waren erg vriendelijk, de douches waren warm en schoon. Er was een klein kiezelstrandje aan de overkant van de straat.
We hebben een prettig verblijf gehad. Vriendelijke ontvangst, warme douches, heerlijk eten in het restaurant op ongeveer 1 km afstand. We parkeerden onze 9 meter lange camper tussen de olijfbomen. Ja, de begraafplaats ligt ertussen... het stoorde ons niet.
U kunt hier prima eten, maar overnachten doet u op eigen risico.
We geven het 5 sterren voor gastvrijheid (beste koffie) en idylle. We hadden niets anders nodig. Er zijn toiletten, douches, elektriciteit en als je wilt kun je hier ook eten. Geschikt voor grote stacaravans met aanhangers en een absoluut hondenparadijs. We komen zeker terug.
Prima voor een tussenstop, wij (grote camper met aanhanger) hadden ruimte, water aanwezig, afvoer ook, automaat wat onoverzichtelijk, maar het kan 😉. Veilig gestaan en van hieruit de omgeving kunnen verkennen. Voor €14 mag je echt niet klagen (€19... maar je krijgt €5 borg terug voor de kaart). Beetje lawaai van de snelwegbrug.
Geweldige ruimte, ook geschikt voor grote mobiele telefoons, boerderijwinkel, museum, veel dieren. Honden krijgen ook waar voor hun geld.
Grote ruimte op doorreis, aan- en afvoer aanwezig, bakker, boodschappen in het dorp (ca. 5 min). heel rustig… .. duimen omhoog van ons 👍
Stand is vergrendeld !!
Fantastische plek met een hele aardige eigenaar. Water, elektriciteit, afvoer, alles is aanwezig. Ervoor is een prachtig kiezelstrand. We voelden ons erg comfortabel en zullen zeker terugkomen.
Geweldige plek, vriendelijk personeel, MINI-markt, bar-restaurant beschikbaar, idyllische parkeerplaatsen, zelfs voor grote campers. Sanitaire voorzieningen worden oud maar bruikbaar, prachtig stenen strand, honden zijn welkom.
Een pitch die u kunt aanbevelen, tussen het restaurant en het veld, wordt bewaakt door de camera. Eten in het restaurant heerlijk en onovertroffen prijs, personeel was super aardig. Douches, toiletten en afvoer beschikbaar.
Op 23.01.2019 was het veld helaas gesloten.
Super parkeerplaats voor doorreis, zeer rustig in het bos, in afwezigheid van de eigenaar, kunt u (kassabon van vertrouwen) elektriciteit en water beschikbaar. Duim omhoog van ons: o) .... erg vriendelijke buren!
Geweldige gratis parkeerplaats, we waren 2x2 dagen hier. Zijn van harte verwelkomd en gekookt. Elektriciteit beschikbaar. Kom opnieuw, alsjeblieft :)
Rustig eenvoudig veld in een prachtige omgeving. 1,4 km naar het meer.
Zeer mooie plek met een prachtig strand (ook hondenstrand). We waren hier medio mei, fantastisch stil. Pizzeria, strandbar en diverse winkels beschikbaar. Toiletten helemaal goed. We zullen zeker terugkomen.
Geweldige plek met een groot zwembad, toiletten ... Schoner is het niet. 5 minuten fietsen naar het prachtige strand. Prijs-prestatie top!
Goede parkeerplaats! We waren in het midden van mei één nacht en kan deze plek aanbevelen. Direct aan het strand, schoon en goed verlicht.