@weisshei
- 1996
We hielden echt van de plaats. Luid door motorfietsen gedurende de dag. Verwijdering voor grijs water en toilet is onbegrijpelijk. Een klep in de grond. Eerst een teken binnen, alleen grijs water, geen ontlasting, maar de stem van een audiotape zegt dump fecale materie. Wat nu? Flap kan worden gebruikt met 1.5t, maar als je drüberfährt, kun je de flap niet krijgen. 🙃 Maar anders was de plaats top.
Plaats is goed. Rustig, dicht bij de stad, schoon, maar omgaan met verwijdering, is een absolute puinhoop. Wie laat zo'n hoekpakket achter? Het hele station zit vol met uitwerpselen. Zelfs op de regenpijp van het water heeft iemand daarboven zijn toilet ter beschikking. Omdat er uitwerpselen en wc-papier op het afvoerrooster lagen, moest ik het station schoonmaken.
Alles is op zijn plaats, maar niets werkt meer. Goed voor het kijken naar de vale gier.
Eigenlijk een leuke plek waar je deels onder bomen kunt staan. De plaats is onregelmatig en de spoorweg is vrij luid.
Landschappelijk, zeer mooie plek en erg rustig. Helaas erg hellend, keggen nodig. Wie er van houdt dat het 's nachts donker is, is hier op zijn plaats.
Ok voor één nacht. V/E kosten € 5. Helipad anders rustig.
Wie op zoek is naar eenzaamheid is hier richtig.Allerdings alles moet werden.Es bracht niets bestaat niet eens een Mülcontainer.Keine winkelen en vuilnis mogen niet op die manier behandeld.