• Camperlocaties

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Gelegen op een weide, 2-3 km ten noorden van het centrum van Bremerhaven, tussen twee grote hotels. Geen afgebakende plaatsen, water en afvalverwerking enigszins provisorisch, maar verder is alles overzichtelijk. Elektriciteit inbegrepen - EDEKA en LIDL in de buurt. Op ongeveer 500 m afstand wordt het nieuwe cruiseschip "Disney Adventure" momenteel verder uitgebreid. We voelden ons hier zeer op ons gemak.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

De voorste rij biedt niet altijd het beste uitzicht. Momenteel blokkeren een oranje bak en een hogere blauwe bak het prachtige uitzicht. Bij vloed is het alsof je tegen een hoge muur opkijkt, en je moet ook nog wennen aan het constante geluid van de hulpdieselmotor. We willen midden in de actie zitten en moeten ons aanpassen aan de omstandigheden. Wie daar niet toe bereid is, moet gewoon doorrijden en zich de moeite besparen om te klagen.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

De camping en de omgeving zijn absoluut de moeite waard. We zijn hier al 10 keer geweest in 17 jaar. Onlangs vroegen we om een vierde nacht te blijven omdat mijn man zich tijdens een excursie te veel had ingespannen. Zijn knie deed zoveel pijn dat hij niet achter het stuur wilde kruipen en een dagje rust nodig had. De mensen bij de zwembaai weigerden. Ze dreigden ons uit te zetten en een boete van € 10.000 te krijgen als we niet zouden vertrekken. De camping was halfvol. Wedel - wij niet meer!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Wat mijn voorganger schreef, is niet waar. Momenteel bedragen de kosten € 27,- inclusief 2 spakaarten à € 3,30 per stuk. Hier ligt de waterstand zelfs lager dan in het pure kuuroord achter de Kugelbake. Mensen komen hierheen omdat ze nergens anders de grote schepen zo dicht voorbij zien varen. Als dat je niet interesseert, blijf er dan gewoon weg. Momenteel staat de camping behoorlijk vol: er staan ruim 100 campers.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Indien de parkeerplaats te smal of te lawaaierig is, kunt u het beste de gratis parkeerplaats op het festivalterrein nemen. Hoewel hier geen nutsvoorzieningen of elektriciteit zijn, is de route naar het stadscentrum nauwelijks verder langs de Wezer te vinden. De populaire voetgangersbrug is de komende maanden vanwege renovatiewerkzaamheden niet beschikbaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Waarom heet deze plaats “Am Yachthafen”? Grenst de jachthaven niet aan de "Platte"? Is bij de € 20,- de toeristenbelasting inbegrepen of hoeft u in dit gebied geen toeristenbelasting te betalen? Ik ben er nog nooit geweest, dus ik kan de plaats niet objectief beschrijven evalueren, maar zonder evaluatie het werkt niet.

Sitecode: 19722

Ik vind het beschamend dat mensen in de eerste plaats oordelen over het toilet. Ze hebben er allemaal één bij zich en zijn te lui om hem leeg te maken. Ook de uitwerpselen van de hond moet u afvoeren. Wij komen hier altijd omdat er zoveel mogelijkheden zijn in en rond Bad Harzburg. Ook maken wij vaak gebruik van de bussen, waar u met een spakaart gratis gebruik van kunt maken. Het vriendelijke personeel in het nabijgelegen VVV-kantoor geeft ons altijd vriendelijk advies.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Misleidend - als je naar Thale wilt, wil je meestal dichtbij de kabelbaan zijn en niet 12 km er vandaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

De plaats ligt op 2 km van de actie op een federale weg. Als je van oude rommel houdt, voel je je hier misschien op je gemak - het is even wennen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We voelden ons zeer comfortabel op het veld. Heb dat Een mooie plek verkend en prachtige fietstochten gemaakt in beide richtingen van de Elbe. Wij waren bijzonder blij om in de appelkist aan de museumhaven te zitten en naar de verhalen uit het verleden te luisteren; echt een geweldig idee. We weten niet of hun toilet schoon was, we gebruiken ons eigen toilet en zijn niet te lui om het te legen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Trouwe gasten? - niet langer! De prijs - nu 18 €. De elektriciteit - kan alleen als pakket geboekt worden. Als u uw gezondheid wilt weten, moet u tijdens openingstijden in de rij staan bij de kassa en ernaar vragen. Ik werd aangeraden om meteen meer te boeken. Toen ik vroeg of het ongebruikte tegoed kon worden terugbetaald, keek de onvriendelijke kassier mij alleen maar neerbuigend aan. Vereist. vanaf 15.00 uur, vertrek tot 12.00 uur, duur 3 dagen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij waren hier voor het laatst in mei 2024. Het was zeker de 20e keer. Wij houden van de schepen en komen hier – net als vele anderen – minstens één keer per jaar. Maar alleen deze keer waren we in het museum “Windkracht 10”. We waren helemaal enthousiast en kunnen deze uiterst interessante tentoonstelling alleen maar van harte aanbevelen: het is de moeite waard. weka

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Klein maar fijn! Wij kunnen ons volledig vinden in de woorden van de voorganger. Nog een tip voor je bezoek aan Leeuwarden: De rondvaart van een uur met uitleg voor slechts 5 euro zal ons nog lang bijblijven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prachtig gelegen parkeerplaats, oude binnenstad bezienswaardig, aardige uitbaters. Maar geen goede herinnering voor mij. Na een wandeling terug reed er vlak voor me een camper. Ik volgde er vlak achter en merkte niet dat de bolder weer omhoog ging. Ik kwam dit tegen: hersenschudding, re. gebroken pols, links verstuikt. schaafwonden. 1 week ziekenhuis Limburg - vakantie geannuleerd. Karen

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Dat is precies de reden waarom sommigen hun cassette niet willen legen, maar de erfenis van hun trouwe viervoeters willen behouden. Dat vind ik walgelijk. Als je eisen stelt aan een toilet en douche, ga dan naar een camping, waar je ook kunt reserveren. Een parkeerplaats voor stacaravans moet worden beschouwd als een parkeerplaats voor stacaravans. Een eigenaar van een stacaravan wil zelfvoorzienend zijn, d.w.z. onafhankelijk en vrijheidslievend. Sommige mensen hebben dat nog niet door.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Hoewel de prijs onevenredig is gestegen, het nieuwe zoetwatersysteem even wennen is en het geluid van de hulpdiesel van de "Utrecht" 's nachts hinderlijk was, is en blijft het mijn absolute lievelingsplek. Voor de meeste kampeerders die hier staan is de "Platte" elk jaar een absolute aanrader omdat de ligging uniek is. Wie schreeuwt om een openbaar toilet omdat hij zijn cassette niet wil legen, moet wegblijven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Erg mooie plek. Helaas regende het de hele dag en konden we niet genieten van de schoonheden. Daarom moeten we absoluut terugkomen.👌

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Een zeer goed bezochte CP. Het is ideaal voor een bezoek aan de stad Stockholm. Ik blijf me afvragen waarom mensen eerst naar de toiletten vragen. Iedereen heeft zijn eigen spullen bij zich, waar ze duur voor hebben betaald. We gebruiken altijd onze eigen. Ik voel hetzelfde als mensen met hun borden aan het sjouwen zijn. Ik kan het gedrag van een caravan of VW-bus wel begrijpen, maar absoluut niet met een camper.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

We wilden naar de plek bij de sluis, kwamen per ongeluk op de grindplek terecht. We hebben nog niet goed geparkeerd toen de kassier kwam. Het apparaat voor kaartbetalingen daar. Helaas veel te snel betaald We kwamen er pas later achter dat er geen aan- en afvoer is. En betaalde er het equivalent van € 22,50 voor. 25 km verder in Mariestad hadden we prima douches en water voor het geld.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Omdat we ons hier erg op ons gemak voelden, verbleven we 11 nachten. Met de gastenkaart kunt u gratis gebruik maken van alle buslijnen in de gehele Harz, waar wij ruimschoots gebruik van hebben gemaakt. Ook de ingangen de omgeving, vooral langs de Ilse, is fantastisch mooi. Het stadje Ilsenburg is uitgegroeid tot een pareltje. Braunlage zou er een heel dikke plak van kunnen snijden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

De stad Wernigerode zit blijkbaar nu op een hoger niveau en wil de stacaravans de stad uit rijden. Zoals mij is verteld, zijn buitensporige parkeertarieven bedoeld om de camperbezitters af te schrikken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Een onrecht zonder gelijke: de liners mogen hun ontlasting in het grijze water deponeren, het legen van de cassette gebeurt via een modern schoon station. Het zou goed zijn als er € 1,90 niet van de kaart wordt afgeschreven, ondanks de vergoeding van € 18.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

We zijn hier meerdere keren geweest. De plaats heeft veel voordelen. Geweldig om Hamburg te verkennen met de S1 en het goedkope dagticket. De welkomstfaciliteit van het schip ligt op slechts 10 minuten lopen. Geweldige fiets- en wandelpaden in de natuur, lekker winkelen thee. We hebben ons altijd afgevraagd waarom de stad er niet meer van maakte. De weinige stroomzuilen, dan vaak nog defect. De stadsvaders zijn eindelijk wakker geworden. Er is iets aan de hand.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Ik ben blij voor iedereen die niet terugkomt, want hoe groter onze kans op een zitplaats met goed uitzicht. Het is de absolute favoriete plek voor mijn man en mij. Waar anders ben je zo dicht bij de grote potten. Wat zijn daarentegen externe toiletten, douches en gazons?

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Deze plek is mijn absolute favoriete plek als we naar de eerste rij zijn gevorderd. Kijken naar schepen is het beste voor mij. Cuxhaven is een must voor ons elk jaar. Helaas zijn er op de eerste rij in het zuiden veel containers en steigers toegevoegd, waardoor het zicht op het kogelbaken beperkt is. Er zijn altijd campers op de Elbe, dus je hebt nooit een kans op een goede plek. Ik kan de mensen die andere dingen dan het geweldige uitzicht belangrijk vinden op een parkeerplaats niet begrijpen. Geen enkel hotel biedt zo'n geweldig uitzicht op de drukste scheepvaartroute ter wereld. In plaats daarvan missen mensen toiletten en douches. Als ze niet met een VW-bus komen, vraag ik me af waarom ze die van hen niet gebruiken in de Womo?

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

15 september 2019 Het is een prachtig aangelegde, centrale plaats met royaal verdeelde percelen. De stad en alles eromheen is prachtig. Helaas is het betalingssysteem buitengewoon omslachtig dat een camperliefhebber, die houdt van de vrijheid en onafhankelijkheid, zich hier gebangelt voelt en na de eerste terugkeer graag veel frustratie wil uiten. Als je met zijn Womo voor de gesloten slagboom staat en de regels leest, moet je eerst rondkijken op het veld, als er nog steeds een plek vrij is, anders heb je de kosten inclusief toeristenbelasting gratis betaald. Zonder vooraf te hebben betaald en in het bezit van de chequekaart te zijn, gaat de slagboom niet open. Als je het geluk hebt dat je voorganger je energiebalans heeft achtergelaten (je kunt het terug op de kaart laden en bij de ingang laten uitbetalen), kun je het alleen opladen als de stroom is uitgeput. Hiervoor moet je de chequekaart bij de ingang opladen. Hoe ingewikkeld deze tekst ook is, zo ingewikkeld is de hele afhandeling. Je zou eerst een cursus moeten volgen om alles te begrijpen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Ik wil gewoon schepen te kijken en kon april hier weerstaan ​​tot oktober. Voor een dergelijke zou een prospect moet je een hoop geld in het hotel te betalen. Zo verschillend als de opvattingen van een parkeerplaats zijn.