@werfduin
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Deze plek hebben we in 2023 ook al eens bezocht. Gratis, en meer dan genoeg plek in het weiland achter de verharde plaatsen. Op nog geen vijf minuten wandelen van "port Dinan" waar je leuk aan het water kunt eten bij verschillende restaurants. Ook ben je binnen 10 minuten binnen de stadsmuren. Aanrader!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Plaatsen direct aan zee met zicht in de duinen. Prachtig!
Juli 2026
Relaxte camping waar op het prikbord staat dat je jezelf moet aanmelden en zelf een plekje kunt zoeken zoals de vorige reviewers aangaven. Alles keurig verzorgd en van deze tijd inclusief een volledig ingerichte keuken. Handig voor tent kampeerders zoals wij zijn. 20,- per nacht voor een tent met 2 personen inclusief warm water enz. Prachtige omgeving waar je fijn kunt wandelen, rondje van 4 km is bewegwijzerd.
Juni 2026
met de camper, ook met aanhanger ideaal!
April 2026
heerlijke plek aan het water. veel te zien door de auto laad/los kade recht voor de plaats.
prachtige rustige locatie met een bewegend schilderij. altijd iets te zien op de Rijn. 10 afgebakende plaatsen, maar wordt tot 20 toegelaten volgens de beheerder. als je maar betaalt. aanrader!
keurige plaats, ook plek genoeg om aangekoppeld te blijven staan met trailer.
Het zal een prachtige camping zijn, maar €80,40 voor 2 personen met tent voor 1 nacht vind ik absurd. De receptionist noemde de plaats superieur en kwam niet verder dan het mooie uitzicht toen we vroegen naar wat er superieur aan de plaats was. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het aanbod.
40,- per nacht is niet goedkoop, maar het uitzicht is prachtig en de plaats zelf erg netjes. water en stroom aan de plaats en alles inclusief. ook ruimte voor grote campers of met een aanhanger.
erg duur voor wat we kregen, ontvangst niet erg gezellig, al werd het later beter. voor een doorreis camping prima. 39,50 per nacht. douches erg matig, je kunt zien dat dit plm 15 jaar geleden enorm luxe was, maar vergane glorie.