@werner28
- LMC Breuer van
- 2015
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Prachtig gelegen plekje achter de boerderij. Ideaal voor hondenbezitters, want er is een pad dat direct naar de weilanden leidt. De douche en het toilet zijn erg schoon; alles wat je nodig hebt is aanwezig. Tip: Er zijn geen winkels in het dorp, dus doe je boodschappen van tevoren.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 13 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
De nieuwe locatie naast de drukke weg is onacceptabel. Er is geen duidelijke bewegwijzering, waardoor er ook hier auto's geparkeerd staan. Het dorp zou gebaat zijn bij een prettigere locatie. Als we nog eens naar Gien komen, kiezen we weer voor deze camping. Wat jammer.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Wat een rommelige afvalverwerking! De afvoer was bijna onzichtbaar omdat de bladeren al lang niet waren verwijderd. Het legen van de toiletcassette is onmogelijk.
De stad Worms verdient een betere parkeerplaats. Er zijn geen water- of afvalpunten. In de zomer kan de strandbar ook voor overlast zorgen. Jammer; we komen hier zeker niet meer terug.
We verbleven hier twee nachten in oktober. Je kunt maar één dag contant betalen. Voorjaarszondvloed! In de vroege ochtenduren is het lawaaiig van de aan- en afrijdende containervrachtwagens. Het uitzicht is op goederenwagons en tankwagons die bestemd zijn voor de sloop. Lelijk! Het is ronduit triest dat de stad Hamelen haar waterleiding naar de Wezer heeft verwaarloosd. Het afvalverwerkingssysteem moet worden verbeterd. Er was geen water voor het spoelsysteem van de cassettes.
Het is een verharde plek dicht bij de stad met water/aansluiting, elektriciteit en afvalverwerking. Ik betwijfel of alle elektrische aansluitingen werken, gezien hun huidige staat. De betaalautomaat moet eerst geactiveerd worden met de gele knop. We vermoedden aanvankelijk dat die niet werkte. We komen hier niet meer terug, vooral omdat de gemeente zich niet lijkt te bekommeren om kampeerders die hier lang blijven.
Dit is een rustige parkeerplaats aan de Emssee. Dank aan de stad voor de gratis ruimte, inclusief voorraden en afvalverwerking. Enkel voor elektriciteit dient betaald te worden. Voor onze honden is het hier geweldig, want ze kunnen vanaf het plein direct wandelen.
Een zeer rustige parkeerplaats. De aan-/afvoer is iets wat je gewend bent, maar het is oké. Het kan zijn dat je een tweede kabel nodig hebt, omdat de stopcontacten soms wat verder weg zijn. Op zaterdag is er markt en het is de moeite waard om te zien!