@westfalia1234

Betrouwbare reviewer

1999

Een locatie beoordeeldongeveer 1 maand geleden

vooral niets aan doen. prima plek in de binnenstad van Millau. een camper is zelfvoorzienend; dus het enige wat je nodig hebt is een goede plek en dat is het.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

uitstekende CP. via het goed aangegeven Cultuur fietspad (Bergamo - Brescia) gefietst naar Iseo 16 km en daarna naar Brescia 7 km.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

het tel. nr. is : 039 0524 565 648 of 039 0524 567 588 Zoals gezegd : slecht internet

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

wij betaalden € 45,50 voor camper + 2 pers. all-in voor een ruime plek

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Goede CP, maar duur , plus hoge toeristenbelasting per dag ipv nacht. Schande dat bereikbaarheid per fiets gaat over een 1,5 km lang onverlicht slecht bospad. En dat voor de prijs: € 98,40 voor 2 nachten en 2 personen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

verzoek aan Campercontact: de prijs is €22,50 all-in, excl. toeristenbelasting a € 1,10 pp.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

is geen camping meer; alleen huisjes

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Sitecode: 72035

mooie locatie, maar wat een gedoe als je schoon water nodig hebt, of vuil water kwijt moet of je toilet moet legen. Douche is niet gratis: € 2.00

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

prima CP. Alle voorzieningen zijn er en doen het !!! Groot minpunt is de herrie van het verkeer op de naastliggende weg. Je gaat niet op vakantie om in de herrie te zittten.

zo hoort een CP te zijn: Alles aanwezig incl. WiFi , ruime goed verzorgde plaatsen, uitzicht, aardige eigenaar en.......... zon ! en dat voor € 12,00 incl elektra

aardige plaats in het dorp, maar ..... € 15.00 voor een knollenveld met elektra en verder niets. Dit zou nog geen camperplaats mogen heten.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Wel betalen voor het legen van de cassette

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Heel mooi, maar het is geen camperplaats. Je kunt hier illegaal staan. Ik vind dat deze plaats verwijderd moet worden uit de app.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Alles dik in orde, maar om bij de kust te komen (ca 7 km) moet er een aantal km over een drukke weg gefietst worden, wat wij niet doen. Daarom gaan we hier alleen naar toe op doorreis.

Prima plek om een nachtje te staan, maar daar is ook alles mee gezegd.

Dit is geen CP, maar een gewone parkeerplaats. Dichter bij het centrum zijn er meer gewone parkeerplaatsen. Deze “moderne” stad in een oud jasje (stadsmuur) viel tegen. Geen reden om om te rijden.

Klopt wat er geschreven is. Een fietspad van de CP naar de fietsroute (ca 200 m) voorkomt fietsen op de drukke hoofdweg.

CP nu € 12,00 elektra €1,00 voor 8 uur. Ook water betalen, afh hoeveel je wilt. Prima CP vlak bij de stad maar druk !!! Dus er vroeg zijn anders vol. Bij het hek staat de hele dag “vol” maar we zijn er op gereden en vonden een plaats

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goed, goedkoop en toch duur als je alles wilt: stroom, lozen etc, Het werkt wel, maar het vraagt wel geduld met al die machines. Een echt Franse binnenstad.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek, gratis omdat de machine buiten werking is. Geen stroom. De rest wel . Op 700 m van aardige centrum.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We kwamen aan, kregen een plek; we installeerde ons en toen we klaar waren kwamen ze ons vertellen dat er een fout was gemaakt en helaas geen andere plek beschikbaar was. We konden vertrekken !!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Prima plek om te overnachten. Alles aanwezig en het werkte ook. Voor goede WiFi € 1,50 per etmaal extra

Een geweldige plek met alle noodzakelijk voorzieningen. Sanitair gebruiken we niet; we hebben niet voor niets een camper. Eenvoudig om met de fiets in het aardige Nyons te komen. Betalen € 12,10 incl stroom en toeristenbelasting

Prima plek. Geen hangjongeren; wel een Jeux de Boules baan waar ook jongeren gebruik van maakten. (En die kunnen het!). Geen geld opgehaald. De volgende dag op de valreep toch geld opgehaald

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

wij zijn op de fiets over veilige fietspaden naar het het centrum gegaan. Zeer de moeite waard. Geen voorzieningen op de P plaats en makkelijk bereikbaar vanaf de autobaan.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Een fantastische CP. Alles doet het en we betaalden € 20,00 / nacht incl gebruik wasmachine.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek om even tot rust te komen. Zeer vriendelijke ontvangst en erg behulpzaam. We betaalden € 10 / nacht

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Een geweldige plek om te overnachten en voor het stageld kan je gratis het bijzondere park in (ook op de fiets).K&W 25 mei ‘18 Nb toilet is te lozen

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Echt een stadsplek, en de plek houdt niet over: 2 juni leeg zwembad; slecht internet en krappe plekken, maar de stad maakt veel goed.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Met de vorige schrijver zijn we het eens. Alleen de weg om er te komen (17 B) was vaak bar slecht.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Er is niets veranderd sinds de vorige schrijvers hier waren. De “camping” beneden aan het meer bestaat niet.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek om centrum van Lviv te voet te bereiken. We betalen € 4 / etmaal. K&W

Heel eenvoudig, maar wel rustig. Prima voor een nacht. K&W. 02/10/2017

Camping ligt naast Shakespeare theater. Je kan er binnendoor naar toe, maar als het donker is is de weg terug moeilijk te vinden door het bos.

De info klopt. Een ruime plaats aan het water met een aardig uitzicht over Sand en het water. Je moet wel geluk hebben om hier een plek te krijgen in het hoogseizoen.

Dure CP (250 NOK) voor een plak asfalt met voorzieningen, maar geen WiFi en geen TV ontvangst.

Goede stadscamping met speciaal horizontaal verhard veld voor campers incl alle voorzieningen. Betaald 250 NOK (All-in). Centrum 2 km goed met fiets of te voet te bereiken

Sitecode: 19101

Eigenlijk zijn dit twee locaties. Wij stonden op de oostelijke. Zie ook vorige schrijver. Enige nadeel is de herrie van de generator van het restaurant, die loopt van 7 tot 24 uur.

Ik ben het met de vorige schrijver eens, maar ik betaalde wel € 35,00 voor kleine camper en twee personen.

Prima overnachtingsplek. Aanrijroute is gewijzigd tgv nieuwe autobaan. Wat doen Camperaars toch raar: slordig parkeren en parkeren op de stortplaats en dan niet weggaan. Enige minpunt: onvoldoende vuilnisbakken

Deze camperplaats is een dependance geworden van City Camp en kost € 10,00 zonder voorzieningen. De plek is prima; wel wat lawaai van de snelweg (achter een dijk).

Deze CP kost nu € 23,00 en is vlug vol. Dus we verhuisden naar de "gratis" plek die nu een dependance is van deze CP. Deze plek kost nu € 10,00 zonder voorzieningen ter plaatse. Wel kan gebruik gemaakt worden van de voorzieningen van City Camp

Prima plek op doorreis. We betaalden € 10,00 incl. stroom.

Wij betalen € 24,50 voor een parkeerplaats. Wel inclusief alles! Wij zijn niet erg enthousiast.