@westfaliaan
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2017
- Westfalia Anders Anders
- 2003
- Volkswagen
- Buscamper
Juli 2026
Mooie, ruim opgezette camping. Omgeving mooi, zeer groen. Supermarkten op fietsafstand, dwars door het bos. Brandschoon sanitair. In de nacht lekker stil. Ster minder vanwege de stevige prijs.
2023
Mooie plek als je rust zoekt! grote plekken, lekker groen gras, mooi uitzicht. Naar Svendborg is het mooi fietsen en het is een leuk stadje. Surfen en kanoën kan er perfect, direct vanaf de camping. De faciliteiten zijn minimaal, maar goed onderhouden en best schoon. Leuk speeltuintje met trampoline. Een stukje verder zit een veredelde snackbar. Mist de vijfde ster vanwege de prijs die best stevig is. De beheerder is wel buitengewoon aardig!
2021
Best een mooie camping op een mooie plek, tussen het strand en de zoutpannen. Leuk zwembad ook. Maar dan het sanitair. Het was ooit best mooi waarschijnlijk. In 1984! Óf je onderhoudt het netjes, of je renoveert het tijdig, geen van beiden is gebeurd en dan is het niet meer schoon te houden. Gewoon goor.
top(mini)camping! leuk voor de doorreis naar Bretagne of voor een paar nachtjes. Aardig eigenaarsechtpaar met hun grappige rijdende receptie. Zeer schoon, mooi gras en schaduw onder de appelbomen. Waar ook de prachtige buurkoeien van snoepen. Overdag is het er rustig, ‘s nachts erg stil. De snelweg hoor je dan heel in de verte. Tenzij de wind goed staat, dan hoor je helemaal niets.
2020
Ik beoordeel de camping als doorreiscamping en dan verdient het een 9. Heerlijk rustig, superschoon sanitair en ruime plekken. Vlakbij de snelweg richting Hamburg en Denemarken, maar die hoor je vooral bij de ‘juiste wind’. En dan nog niet erg storend. Boodschappen moet je vooraf doen, want er is niets in de buurt. Op loopafstand tenminste. Campingrestaurant niet geproefd, maar zag er goed uit.
Dit is zo’n camping die je in de zomervakanties liever overslaat. Vol. Asociaal en luidruchtig. Vies sanitair. 3 punten voor het meertje. Maar dat zie je niet omdat iedereen zijn auto voor z’n tentje moet parkeren.
Mooie camping! Aardig personeel, behulpzaam ook met het zoeken naar een garage. Je staat op grint, klein stukje gras ervoor. Perfect voor de winter denk ik. Op de camping zelf is weinig te beleven, alleen voor de allerkleinsten een speeltuintje waar ze ook met water kunnen spelen. Wel kan je er lekker wandelen (4km naar stadje) en mountainbiken. Super sanitair!
Sitecode: 71923
Nette camping aan de Wezer. Prima sanitair, aardig personeel. Openlucht zwembad, gratis, naast de deur. Ik mis wel een beetje sfeer.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Mooie camping, mooie plekken en mooie omgeving! Zeer vriendelijk en hard werkend personeel. Schoon sanitair, niet heel veel toiletten en douches en niet zo’n handige afwasplek. Maar dat mag de pret zeker niet drukken, het is er fijn met zwembad en fietsplezier (lekker groen en erg vlak). Buurtsuper (beetje prijzig) en goede bakker op loopafstand. Goed voor een paar dagen ontspanning.