@westlander
- 2021
Een geweldig plekje hier. het enige wat je hoor zijn de vogels. Geen voorzieningen maar voor die 2 dagen dat je hier mag staan is dat geen probleem. Een aller aardigste toezichthouder controleert via zijn aanwezigheid en de app waar je je moet aanmelden of je niet te lang blijf staan. Maar toen wij er waren was het heel rustig met bezoekers en mochten we er een nachtje aan plakken. Top plekje!
Mooie plek om te staan en een hele mooie omgeving om te fietsen. Voor 4 plekken voor stroom voorzien tegen een betaling van 1 euro voor 1 uur stroom. voor de rest geen voorzieningen. Kan veel gemeenten een voorbeeld aannemen.
geweldige camping met schoon sanitair. Plekje zelf uitzoeken. Er is een zwembad en een groot meer dus zwemgelegenheid genoeg. Fietsen en wandelen gaat hier prima. En de eigenaresse is erg behulpzaam en aardig en is niet moeilijk. Zeker een plek om nog eens terug te komen.
prima rustige locatie voor een doorreis. de grote verbouwing daar is nog niet klaar maar er is al ruimte zat om te parkeren. schaduwplekken en zon plekken naar keuze.